• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, 2. vagy 3. próbálkozásra felvette, volt időpontja, így hamarosan nála voltam.
  • Megközelítés:

    Könnyű megtalálni, kocsival parkolni is lehet, BKV nagyon egyszerű. Több villamos is a közelben áll meg.
  • Helyszín:

    Újépítésű nagy lakópark. Könnyű a bejutás, egyértelmű merre kell menni, nem lehet eltévedni. A lakás megfelelő, a fürdő tökéletes, és a baszobában minden megvolt, tükör az ágy előtt, fotel a ruháknak.
  • Lány külseje:

    Izgultam nagyon, nem tudtam milyen lesz. Kevés vékony csaj jön be, de Ő közéjük tartozik. Magassarkúban, és egy fekete miniruhában várt. Nagyon szexi szerelés volt. Vékony csaj, hosszú vöröses-szőkés hajjal. Nagyon hosszú combok, pici, kerek popsi, lapos has, kicsi, de kemény, kényeztetésre tökéletesen reagáló kerek cicik (nehogy elrontsd őket szilikonnal, tökéletesek ahogy vannak). Válla kecses, vékony a nyaka. Szép arca van, csókos ajkai és szép nagy szemei. Bejött, nem kicsit, nagyon.
  • Action:

    Ez a randi is picit hidegen indult., szóval lehet ez már az én hibám lesz. Bemutatkozás, puszi. bekísér a szobába. Átadtam kis ajándékomat, majd innivalóval kínált, bőséges választék volt. Rövid csevej, szimpatikus csaj. Fürdőben zuhanyzás közben se hagyott magamra, bár közös fürdés nem volt, folyamatosan beszélgettünk, számára nem ismerős szakállápolás világáról. 1 percre hagyott magamra, amíg szájvizet használt. Visszatért hozzám a szobába és minden hideg érzés elmúlt végleg.

    Odalépett hozzám, finoman megcsókolt. Ügyesen csinálja, lágyan, kevés nyelvvel, nem a torkomra ledugós smárolás. Ahogy szeretem. Kérte, bármi kívánságom van, jelezzem, szeretem ezt a hozzáállást. Ágy mellett csókolózás alatt lekerült a miniruha és a cicifix. Nagyon szép kebleit élmény csókolgatni, főleg h biztat, h foglalkozzak velük. Javasolta, hogy az ágyon folytassuk. Lekerült róla a bugyi, lábait végigcsókolva kezdtem borotvált puncijának kényeztetésébe. Finoman nedvesedett, hallhatóan élvezte, így élmény volt nyalogatni. Nem tudom sikerült elmennie, többször beleremegett azonban. Csere következett, nyakam csókolta, majd valamilyen olajat kent a farkamra. Finoman kezdte, megkrédezte, h a golyóimat lehet-e csókolgatni, igenlő válasz után hozzá is látott. NAgyon jó a technikája, golyókkal is játszik, a farkam teljes hosszában csókolja, nyalogatja, majd bekapja. Kiváló a nyelvjátéka, bár mélytorok nincs, hiányérzetem nem volt, nagyon hamar felizgatott, így gumit kértem. Misszionáriusban kezdtük. Nagyon finom, szűk puncija van, élmény vele a szex, főleg h hallhatóan és láthatóan Ő is élvezi az együttlétet. Lába a vállamon, kéri, h markoljam a fenekét. Szégyenszemre így nem is bírtam sokáig, hamar telelőttem a gumit. Nem lökött le amgáról, engedte, hogy szépen lenyugodjak, majd letisztogatott.

    Szünetben beszélgettünk, tökjófej csaj. Cirógatott, de egy ilyen szexi cica mellett hamar éreztem, ha vér a farkamba vándorol. Rövid csókolózás után újra a lábam között találtam. Gumihúzás után lovaglás következett. Hamar vadabb tempóra kapcsoltunk, közben csodás ciciket csókoltam, markoltam a kis kerek popsiját, majd értem h forduljunk kutyusba és tegyük be a popsijába. Egy kis síkosító után segített betenni. Isteni volt, hamar befogadott és folytattuk, ahol abbahagytuk. Tükörben közben szemeztettem vele. Nagyot élveztem a gumiba. Letisztogatott, majd rövid beszélgetés után fürdőbe távoztam, majd pedig haza.
  • Elszámolás:

    Előre leraktam. Extrák nélkül majdnem a régi pesti át, csókkal és popsival kicsivel az új felett, megérte. Amit a telefonban megbeszéltünk nem változott.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Biztos visszamegyek. Szexi, okos, cserfes, nagyon jó az ágyban, kielégülten távoztam.
Happy Massage