• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Dragam! Nagyon szepen koszonom Neked ezt a szép kis beszámolót! Nagyon jól éreztem magam Veled, és élveztem a társaságod! Köszönöm szépen az ajándékokat is!:) Varlak vissza minnél hamarabb, ami épp aktualis! ;) sok Amandás csókok, és ölelések!:))

  • Egyeztetés:

    Felhívtam. Kedves hangon tájékoztatott a lehetőségeimről. Be is jelentkeztem.
  • Megközelítés:

    Móricz-tól 2 perc séta. Kocsival, busszal, villamossal, repülővel, mindennel oda lehet jutni. Parkolni lehet a környéken, sőt akár a ház előtt is.
  • Helyszín:

    Normál állapotú társasház emeleti lakása. A kecóval minden rendben van. Tiszta, kupimentes. Fürdőből nyíllik a szobája ami pici de a célnak tökéletesen megfelel. Van egy nagy és kényelmes franciaágy benne és ülő alkalmatosság a ruháknak. Fürdő mindennel felszerelt. Egyedül egy zuhanyfüggöny kellene, mert kicsi a kád, akarva-akaratlanul is kipocsolódik a víz a földre. Ezen kívül mindennel felszerelt. Sok tusfürdő, szájvíz.
  • Lány külseje:

    Mikor ajtót nyitott eldobtam az agyamat. Ne kérdezzétek mi volt rajta, mert a szemében elvesztem egyből. Magas vékony szolibarna leányzó finom csodaszép cicikkel, markolnivaló pici popsival. Az arca szerintem szintén nagyon ott van, elmondása szerint ő az orrát nem szereti. Megsúgom, semmi baj sincs vele :)
  • Action:

    Bekísért szobácskájába. Átadtam a virágot és a kis édességet neki. Kaptam csókot, ölelést érte. Míg levetkőztem egyből beszélgetésbe elegyedtünk. Kedves, kíváncsi leányzó. Kaptam egy icipici törcsit, mint utóbb kiderült véletlenül adta azt oda. Nekem megfelelt. Gyors tusi, aztán már a szobájában is voltam. Ő már egy rózsaszín? bugyi, melltartó párosban várt engem.
    Állva elkezdtünk csókolózni, ölelgetni egymást. Ezt elég hosszasan műveltük.
    Lefeküdtünk az ágyra, ő megszabadult fehérneműjétől. Elém tárultak meseszép formás cickói. Nagyon érzékenyek, de azért óvatosan lehet velük játszadozni.
    Lefeküdtem, ő pedig belekezdet egy lágy, eszméletlenül kellemes franciába. Hosszasan művelte ezt rajtam, néha a szemembe nézve, lesve reakcióimat. Majdnem el is szálltam, így leállítottam és bekéreckedtem a lábai közé, h viszonozzam kedvességét. Csókolóztunk ismét, nyakát csókolgattam, elkezdtem haladni lefele. Ciciknél elidőztem picit, aztán csókoltam lefele végig míg meg nem érkeztem a gyönyörű babapuncihoz.
    Nyaltam, faltam nagyon hosszú ideig, ő nyögdécselt kéjesen, simogatott engem. Tocsogott a nedvességben, de elmennie nem sikerült, talán majd legközelebb, ha picit összeszokunk.
    Szóval megköszöbte, mondta, h nagyon jólesett neki, és újból a velem egykorúval kezdett foglalkozni.
    Hosszasan kényeztetett, nyalogatta a makkot, egy szájbaélvezés lett mindennek eredménye :)
    Letisztogatott, kiment a mosdóba, aztán mellémfeküdt.
    Megöleltük egymást és beszélgetni kezdtünk mint egy pár. Nagyon kedves bújós a hölgy. Kellemes légkört tud teremteni az együttlétnek. Hosszasan beszélgettünk, csókolóztunk, nevetgéltünk.
    Egyik pillanatban elkezdte simogatni az ezredest ami ennek hatására jelezte, h készen áll a második bevetésre.
    Kaptam egy újabb kellemes franciát, nagyon koncentrálnom kellett nehogy elélvezzek.
    Kértem a védőfelszerelést. Itt megjegyezte h nagyon nagy vagyok és csak óvatosan bánjak vele.
    Beleültettem, óvatosan rácsusszant kb a feléig a farkamnak. Nagyon szűk a hölgy így nem is tudtam jobban beléhatolni.
    Elkezdett lassan mozogni rajtam, aztán átvettem én a ritmus irányítását. Ő rámborult, csókolóztunk, aztán teljesen rámhajolt. Én emeltem a tempón, ő ennek hatására elkezdett kéjesen nyögdécselni. Egyere szaporábban liheget, nyögött a fülembe. Hosszú ideig csináltuk ilyen pózban, így is lett végem.
    Hagyott lenyugodni magában, leszállt rólam és újból megtisztogatott.
    Mellém ült és a maradék időmet végigbeszélgettük, végigcsókolóztuk. Órára pillantva sajnos konstatálnom kellett, h már ki is futottunk picit az időből.
    Nem siettetett, azt mondta nagyon kellemesen érzi magát velem, nem érdekli az idő.
    Én viszont úriember lévén nem akartam visszaélni kedvességével így hát felöltöztem, átadtam a rózsaszálakat, megtoldva egy picivel. Csókolóztunk még picit, aztán fájó búcsút vettem eme tündértől :)
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt, a szájbaélvezés extra de még így is pesti átlag alatti rózsaszámra számítson az ember.
  • Összkép:

    Egy végtelenül kedves, számomra nagyon zsáner vékony szőke tüneményt ismertem meg Amanda személyében. Okos, értelmes a hölgy, lehet vele bármiről beszélgetni is. Az ágyban szintén nagyon odaadó :)
    Szerintem hibátlanul néz ki, nagyon szexy leányzó.
    Minden vele eltöltött percét élveztem a randinknak, 100% hogy fogok még menni hozzá :)
Happy Massage