• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Kedves Speedman!!!:)

    Köszönöm Neked ezt az alapos,és részletes beszámolót,bár néhol a pontozásod,és a megírt élmények nekem nincsenek összhangban!Igen maximalista vagyok,:)szeretek készülni a vendégekre,úgymond ráhangolódni a progira,és magamat adni,ahogy kialakul!:)Ízlés kérdése,kinek milyen testalkat vonzó,én sportos vagyok,ez látszik is sztem,talán a házi képeimen is,de az erős testalkat nekem picit csípős,bár elfecsegtem valóban,hogy feltornáztam pár keresetlen kilócskát,amit szépen le is fogok varázsolni magamról.:).Sajnálatosan látom,hogy barátnő feelingemet lecsillagoztad,bár leírod hogy a happy end végén melléd feküdtem simizni,üdítőzni!Én jól éreztem magam:)))És bár "szétrobbant" a joystick,mégis 3 pontos a kezecském...))A "patikatisztaságot és a túlzott higiéniát pedig bóknak veszem,hogy kiemelted,számomra ez roppant fontos tényező! Mindenképpen becsülendő,hogy időt,és energiát szántál a látogatásod megírására,nekem ennek ellenére ez egy építő jellegű kritika!:)
    Köszönöm a látogatásodat,,és ha úgy érzed,hogy egy jó masszázsra van szükséged,szeretettel várlak vissza!

    puszillak

    Wasabi

  • Egyeztetés:

    Rendben ment, először itt üzenetben az időpont kapcsán, majd telefonon a többiről. Nagyon kézségesen elmondott minden részletet. Délelőtt hívtam, 2 nappal későbbre beszéltünk meg egy látogatást másfél órás időtartamra.
  • Megközelítés:

    Újpesti paneldzsungel közepe, könnyen megközelíthető, egyértelmű a házszám. Parkolóhely bőven áll rendelkezésre, ingyenes. Metrótól még kell egy rövidet buszozni. Röviden és tömören egyszerű, viszont aki a belvárosból készül oda menni, számoljon rá némi puffert.
  • Helyszín:

    Panelház felsőbb emelete. Lift és lépcsőház oké, kapukódot megérkezéskor mondja, és eligazít az épületben is. Diszkrét a bejutás. Mondjuk szólt előre hogy vigyázzak, mert a szomszéd is hasonló ajtóra cserélte a sajátját mint a hölgyé, nehogy oda kopogtassak be. A lakás nagyon szépen felújított, visszafogott és elegáns berendezésű. Fürdő is rendben, sarokkáddal. Mindenhol patikatisztaság, nagyon odafigyel a hölgy a higiéniára, ez őszintén szóval itt-ott kissé túlzásnak is tűnt nekem. Masszázs ágyon történik, minden kellék pontosan el van helyezve és kellemes. Egyszóval profi.
  • Lány külseje:

    A képek erőteljesen retusáltak, talán a csevegőnél a kis profilkép adja vissza leginkább a külsejét. Erős testalkatú, mondta is hogy komolyabb edzéseket tervez mert felszaladt némi felesleg. Melltartóban és farmer sortban, valamint egy fekete harisnyában fogadott. A cicik elképesztőek, igazi klasszikusok. Főleg amikor rajtad csúszkál velük. ÁÁÁÁ!
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után bekísért a szobába, ahol a szobainason elhelyezhettem a ruháimat. Ezt követően elkísért a fürdőbe és végig ott maradt velem, csevegtünk mindenféléről. Hátamat megtörölte utána. Vissza a szobába, ahol pontos utasításokat kaptam, hogy miként helyezkedjek el az ágyon. A fejemet a cicik közé kellett letennem (nagyon mókás, majd meglátjátok). Aztán indult a rendkívül szakszerű és kellő erősségű masszázs. Egy kellemes olaj és krém keveréket használt, amit rögtön a masszázs előtt készített el. Közben meg-megálltunk kortyolni egyet. Nagyon sok mindenről esett szó menet közben, kellemes beszélgetőpartner. Sajátos karakán stílusa van, oda-odamondogat ha úgy gondolja. Végig érezhető ugyanakkor a nagyfokú odafigyelés és törődés, igazán vendégnek érezheted magad.
  • Levezetés:

    A varázsszót követően megfordultam és indulhatott a happy része a találkának. Megszabadult a melltartótól és előbukkantak a csodás és gigantikus cicijei. Eperízű olajat kent a hasamra és a mellkasomra és a ciciket bevetve indult egy kis csúszka, megkerülve az immár durván ágaskodó szerszámomat is. Ezután jött egy nagyon kellemes NF, nyálat bőven használva, köpködve és csorgatva. Elképesztően izgató volt, különösen a huncut kacsintásai. Kézzel vetett véget a műsornak, szétrobbantam. Hagyott lenyugodni, megtörölgetett és mellém feküdt a fennmaradó időre.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük, tekintettel az első alkalomra. Ez természetes, ha nem mondja, én ajánlottam volna fel. A telefonban elhangzottak szerint helyeztem el a csokrot, pontosabban egy kisebb előkertet :) Nem átlagos élményért átlagon felüli ajándék, nem meglepő.
  • Összkép:

    Különleges. Nem csak a hölgy és a masszázs, hanem egészében az élmény és a törődés amit kap az ember. Profi, nincs tapogatás, mellébeszélés, stb. Azt nyújtja amit vállal és nagyon diszkrét maga a helyszín is. Nekem tetszett és ezúton is köszönöm.
Happy Massage