• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirdetését régóta láttam az oldalon, kedvencek között van. Ismerős ajánlotta. Időpontot tegnap foglaltam le, de úgy alakult hogy hamarabb is tudtam ma menni hozza emiatt felhívtam és előre tudtuk tenni a találkát. Telefont általában elsőre felvette, de ha nem tudtuk a telefonálást megkezdeni akkor küldött egy visszahívást.
  • Megközelítés:

    Parkolás a ház előtt lehetséges illetve a környező terület tele van parkolóval. BKV által is nagyon könnyű megközelíteni. Metró és villamos is van a közelben.
  • Helyszín:

    Lakas belülről újszerű, nagyon szépen van felújítva. Lakás színe belülről világos dió és mogyoró már amit láttam.
    Fürdőszoba a célnak megfelel ott is mint a baszobában ezek a színek felfedezhetőek. Tusfürdőből elegendő van. Szájvíz és hozza tiszta pohár van. Törülközőnek nem annyira nagy a hatásfoka. Baszoba mint előbb írtam ugyanolyan színű. Ágy nagyon puha, nálam az agy kicsit recsegett. Patika lakás sehol semmi piszok mintha óránként lenne teljesen kitakarítva. Uptodate vagyok a kedvenc lányokkal szemben így örültem hogy hozzam közeli helyre került Vivien. XIX kerület rendezett részen található.
  • Lány külseje:

    Képek teljesen visszaadják alakját. Ruhát nem annyira figyeltem, nem volt sokat rajta. A képek talán nem adják vissza de szép cicije van formára is. Feneke szép kerek és szívesen fogná az ember. Törékeny kislánynak tűnik. Nagyon hajlékony.
  • Action:

    Vivien nagyon rendes, aranyos és nagyon foglakozik, törődik a partnerével. Tényleg ritkán talál a makktárs ennyire közvetlen megértő és segítőkész lányt. Higgyétek el ritka az ilyen barátságos lány csak azt sajnálom nem kínált meg itallal. Nagyon figyeli az ember reakcióit Nagyon tudja az ember szívesen lenne mindig a kezei alatt és alatta. Talán Őt emelném ki az eddigi lányok közül, hihetetlen mennyire odafigyel majdnem elkezdem itt tömjénezni. :D Copassal kezdett, majd később folytatódott 69 pozícióval majd ram ült és meglovagolt háttal felém nagyon szép látvány úgy is ritkán lát az ember ilyet. Utána kutya missziós majd szinten kutya majd a végén a alhasi tájékára orientálódott az energia. Két energia lövelés között masszázs lehetőséget is felkínált. Sajnos a feszültséggenerátorom már nem a leghatékonyabb így az utolsó feszültségtüske lassabban jelentkezett.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kertem nem is érdeklődtem efelől. Az ilyen kategória átlaga, kerek összeg. Nem kérte de én előre felajánlottam. Sajnos nem tudtam fejből miket vállal mi az alap de az én igényeimet kétszer is teljesen kielégítette. Megérte az én teljesítményem is benne van ezért nem lett max.
  • Összkép:

    Fáradtan távoztam és lankadtan. Örültem hogy a XIX kerületben volt szívesen visszanéznék meg. Nagyon rendes és segítőkész ahogy fent írtam. Elégedett voltam mindvégig.
Happy Massage