• Nelly

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már voltam Nellynél, akkor Lily néven hirdetett. Akkor nagyon jól éreztük együtt magunkat, ezért a találka előtti napon, este felhívtam Nellyt, hogy másnap találkozni szeretnék vele. Azonnal felvette a telefont és a másnapi elfoglaltságát áttekintve rögtön tudtunk időt egyeztetni. A hangja a telefonban nagyon barátságos volt. Másnap délelőtt még egy SMS-t küldtem számára, a találkozásunk megerősítése érdekében. Simán ment minden.
  • Megközelítés:

    A lány előzetes útbaigazítását követően viszonylag könnyű volt a megadott címet megkeresni. A XI. kerület egy nagy körforgalmi területéről villamossal megközelítve, egy megálló után a helyszín 5 perc sétát követően elérhető. A találkozás színhelyéül használt lakás egyébként az egyik nagy egyetemünk hátulsó bejáratához nagyon közel fekszik. Oly annyira, hogy a szomszédos kifőzdét délidőben sok egyetemista látogatja.
  • Helyszín:

    A helyszín kevésbé volt nyerő számomra. Egy tipikus budapesti bérház alaksorában kialakított szuterén szerű lakásban fogadott a Lány. Az alaksorban lévő lakás 2 vagy 3 szobával rendelkezik, pontosabban nem tudtam meggyőződni. Ami azonban meglepő volt, hogy a lakás és a tetthelyül szolgáló lakásban nagyon dohos volt a levegő, annak ellenére, hogy az utóbbiban egy légelszívó működött. A dohos szag nemcsak attól származott, hogy a helyiségek felújítása előtt azok valamiféle pince részét képezték, hanem attól is, hogy a mennyezeten és az egyik falon óriási méretű beázás mutatkozott. Nelly szerint ezt egy csőtörés okozta, amelyet ugyan már megjavítottak, de a fogadásomra használt helyiség még falai még nem száradtak ki. A szoba egyébként rendezett volt, óriási francia ággyal és egy fotellel berendezve. Az utóbbira kellett a ruhákat lerakni. A fürdőszoba tiszta, jól felszerelt, kellő számú tusfürdővel és szájvízzel ellátva. Az utóbbi esetében a problémát az okozza, hogy a "lakásban" 3 lány rendel, szorgalmasan, amely következtében a vékony falak miatt a zuhanyzó zaja több alkalommal, zavaró módon áthallatszott.
  • Lány külseje:

    Nelly egy nagyon szép alakkal megáldott fiatal hölgy. Nagyon szép a teste, átlagos méretű, de nagyon kívánatos mellekkel, szép csípő, gyönyörű popsi és megigézően szép, de nem túl hosszú lábak. Az arca átlagosnak mondható, nem az a baba szépség. Érdekes, hogy a korábbi találkozásunkkor sokkal szebbnek tűnt. Haja hosszú. lófarok szerűen befont copfban hordja, haja kimondottan tetszett.
  • Action:

    A tisztálkodást követően Nelly kíséretében jutottam be a találka helyéül szolgáló szobába. Ahogy becsukódott az ajtó, azonnal csókolózni kezdtünk. Nelly a korábbi találkozásunk során sokkal jobban csókolt, kellemesen használva puha nyelvét. Ma erre nem volt hajlandó, a csókolózás közben úgy éreztem, mintha végig megfeszítve tartotta volna a száját, hogy nyelvemmel nehogy bejussak az ajkain keresztül szájába. Nem is sokáig erőltettem a csókolózást, hanem elkezdtem apró csókokkal hinteni a testét. Elindultam a nyakától, majd végig a mellein, mind a jobb, mind a bal mellbimbókat alapos kegyben részesítve. Ezt követően végig csókoltam a hasát, majd eljutottam a lábain keresztül egészen az ujjakig. A nagy lábujjait megcumiztam egy kicsit, utána irány vissza a puncihoz. Hatalmas nyalakodásba kezdtem, emlékezve arra, hogy a korábbi találkozásunk során sikerült így Nellyt kétszer is gyönyörködtető orgazmushoz juttatni. Most hiába próbáltam, 20 perces ténykedés után semmi eredményt nem értem el, pedig szinte minden eddigi tapasztalatomat felhasználtam.
    Húsz perc eredménytelen puncinyalást követően megkértem Nelly-t, hogy most ő részesítse kegyben a hímtagomat. Készséggel elkezdett franciázni, finoman és ügyesen csinálta, ajkait lágyan használva csaknem a csúcsig juttatott. Gyorsan megálljt kértem, a korai maglövés megakadályozása érdekében. Kértem, hogy szíveskedjen egy prosztata masszagében részesíteni. Nelly kondomot húzott a jobb kezének mutató ujjára és elkezdte masszírozni a kért területet. Kis idő múlva előkerült egy anál vibrátor és azzal helyettesítette az ujját. Nagyon finoman csinálta, de sajnos az ezredessel nem foglalkozott, amit nagyon hiányoltam.
    Kis idő után kértem Nellit, hogy üljön puncijával a számra, miközben hanyatt feküdtem és kezdjünk egy 69-es formátumot. Kértem, hogy a franciás kényeztetéséhez használja a kezét is, mivel erőteljesebb stimulusra vágytam. Ennek hamar megjött a hatása, rövid időn belül hatalmasat robbantam.
    Az első kielégülésem után már nem volt kedvem egy újabb akcióba kezdeni, ezért a visszamaradó időszakot beszélgetéssel töltöttük. Az idő lejártával ismételten tisztálkodás, majd búcsúzás következett
  • Elszámolás:

    Előre elkészítettem egy boríték igénybevételével a rózsaszálakat. A korábbi találkozásunkon emlékeztem a mennyiségre. Meglepetésemre ez nem volt elég, amit azzal indokolt, hogy ez egy drágább helyiség. Ez utóbbi nagyon meglepett, mert a korábbi találkozásunkkor használt helyiség sokkal szebb, lakályosabb volt, természetesen tiszta levegővel. Meghökkenést nem mutatva kiegészítettem az előre elkészített rózsaszálakat és azokat borítékostól Nelly kezébe adtam.
  • Összkép:

    Vegyesek az érzelmeim a találkozóval kapcsolatosan. Az előzőekben megismertek alapján sokkal kellemesebb és örömtelibb találkozásra számítottam. A fogadásra használt helyiség kimondottan kellemetlen volt számomra és Nelli sem mutatta a csúcsformáját. Lehet hogy rossz időpontban, egy fáradt, kissé kiégett lánnyal találkoztam.
Happy Massage