• PANNI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje szemezgettem vele és Eszter tanácsára választottam ki. NEm tudtam vele beszélni, ezért a barátnője írta fel a korai időpontot. Reggel megerősítettem egy sms-el.
  • Megközelítés:

    Kent lakás. Kolossy közelében HÉV, busz, villamos a ház előtt tess le szinte. Kocsival a kapu előtt álltam meg. Mindig van hely, főleg amióta fizetős lett a környék.
  • Helyszín:

    Aki ismeri tudja, hogy talán a legexkluzívabb Bp-en, vagy legalábbis amiben megfordultam, nincs nála színlovasabb. Tisztaság, maximális diszkréció. A szobában kanapé, masszázságy, tükrök, szobainas. fürdőben hatalmas tükör, boltban sincs enniy tusfürdő választélk, szájvíz, dezodor. És egy olyan Wc, amit mindig megnézek, mert egy minimálbér ára.
  • Lány külseje:

    A randi egyeztetésénél kértem a fellépő ruhát, amit Panni meg is fogadott. Ajtó mögül leskelődött irányomba. Féltem mindig is a 3.ker PS hercege miatt, de itt hiba volt bármi retus is. Pannát csak elrontani lehet. Annyira zavarban voltam, pedig voltam már jó pár lánnyal dolgom, hogy zagyvaságokat tudtam csak összehordani. A Hölgy egy tüneményes, gyönyörű leányzó. Apró termete, szolibarna teste, paskolnivaló popsija, tenyérbe illő mellei és az az állandó mosoly az arcán. Elvarázsolt.
  • Erotikus masszázs:

    Ez volt a második része az itt tartózkodásomnak. Hasra feküdtem itt már tudtam és néztem a tükörben, hogy keni be a kezeit krémmel. Nem túl erősen, inkább levezető masszázst kaptam. Elém állva markoltam a popsiját, és simogattam a melleit. Imádtam minden porcikáját. Az élet nagy dolgairól beszélgettünk, megbeszéltük a következő randi idejét és mikéntjét. A kezei alatt éreztem a borzongást alhasi tájékon, de sajna nem kezdhettem bele a következő körbe, mert mennem kellet. Pedig lett volna hosszabbítani.
  • Levezetés:

    Megjövetelemkor, fürdés és már mentem is hozzá. Bugyi melltartó kombót már hámoztam is róla. Apró puszik, nyelves csókká érettek. Felemeltem kis Pannit a masszázságyra és már csókoltam is a nyakát, ajkait. Megszabadítottam melleit a fogságból és ujjaim gyűrűjében megnyaltam bimbóját, majd következett a másik is. Húztam magamhoz érezni akartam teste minden üzenetét. Csókoltam, faltam kebleit, bimbói megkeményedtek. Lehámoztam róla tangáját és ujjaimmal a punciját fürkésztem. Hibátlan csupasz barackokat találtam. levette rólam törölközőmet és már ültetett is a kanapéra, hogy krémmel kenje be az éledező farkamat. Letérdelt és lingam masszázst folytatott. Lassan ajkait is bevetette, először lágyan, meg-megízlelve majd egyre határozottabban kezdett el szopni. Kérni se kellet és a golyók és a környék is kapott isteni szája, nyelve varázsából. Magamhoz húztam és megcsókoltam. Majd folytatta áldásos tevékenységét.
    Nem sok hiányzott hogy elmenjek, ezért helyett cseréltünk és végigtérképezve a testét punciját kezdtem el csókolni, nyalni. Az ujjak tabuk, fogta a fejemet két kézzel és a úgy kóstoltam mézédes kelyhét. Kezeimmel a mellbimbóit, melleit izgattam. Teste megfeszült és elélvezett.
    Leültettet a kanapéra és mellém térdelt. Ott folytatta, ahol abbahagyta és a golyók cuppogása, makk szívása, mélytorok megpróbálása közepette kivégzett. Hagyott lenyugodni, de nem láttam, hogy nyúlt volna a Szilviához. Kiszakadt a gerincem olyat élveztem.
  • Elszámolás:

    Óbudai átlag, a végén asztalra letéve. Kérdeztem, hogy adjam-e oda előre, mivel most voltam nála először. De, szabadkozott, hogy nem.
  • Összkép:

    Imádtam, minden percét. sokszor gondolok rá azóta is. az első perctől kezdve éreztem, hogy meg akar felelni. A végén, a bizalom jelét is odaadtam neki állítása szerint.
Happy Massage