• Iza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap hívtam fel, a telefonban kedves volt, készségesen tájékoztatott és pár órával későbbre le is fixáltuk a randit.
  • Megközelítés:

    Kis utcák egymás hegyén hátán, de könnyen oda tudtam találni, s parkolni, amely fizetős övezet.
  • Helyszín:

    A lakás igényes, célnak megfelelő, s otthonos is egyben. A fürdőszoba tiszta, a választék nagy. A szoba masszázsággyal és tatamival is fel van szerelve, melyeket egy-egy tükör pásztáz, innen-onnan.
  • Lány külseje:

    Iza egy fekete, átlátszó, brutál szexi hálóingben fogadott. Lábaira kérésemnek megfelelően fekete combfixet húzott, talpacskái csodaszép magassarkúba voltak bújtatva. Kedves volt, mosolygós és odaadó!
  • Erotikus masszázs:

    Felvezetés, masszázs és levezetés volt a menetrend. Tudattam vele a lábmániámat, ezért Ő első körben a masszázságyon négykézláb, nagyon erotikus kis "fészkelődésbe" kezdett. Simogattam ahol értem, közben Ő a lábait használta a már rég meglévő erekcióm további fenntartásához. Mögé kerültem, talpai közrefogtak, lábujjai a golyókat érintették, s egyszerre masszíroztuk egymást, én a farkammal a talpait, Ő a talpaival engem. Leírni sem szükséges, de megteszem - nem bírtam tovább, óriásit lőttem az ágyra.
    Ezután már a klasszikus masszázst vettem igénybe, hasra fektetve az egyik (ha nem a legjobb) masszázst kaptam, amely a lábaktól kezdve a felsőtestemen át a karokig kiterjedt, melegített olajjal. Közben persze állandóan (s valószínűleg véletlenül) a kezei be-be tévedtek a fenekemhez, s a golyóim közé. Ez a jellegű figyelem fenntartás hozzájárult, hogy a csodás masszázs alatt nehogy elaludjak.
  • Levezetés:

    - Egészségedre, mondta, s kérte, fáradjak a tatamira. Még szinte le sem ért a lábam az ágyról, amikor már hozzám bújt, simult. Popsijával fel-le mozgott, ágyékom nagy-nagy élvezetére. A tatamin folytattuk, én a hátamon, Ő nekem oldalt, csorgott az olaj mindkettőnkön, oldalirányban csúszkált rajtam, fantasztikus volt. Majd ráült a hasamra, mellkasomra, s a fenekét és a popsiját folyatta meg az olajjal. Számban a mellei, egyik kezem hátulról matat a olajtól elképesztően nedves puncinál, másik kezem a combfixes lábat markolja, őrült magasságban vagyok a szexualitás ezen formájától, amikor Ő hátranyúl, megfogja a farkamat, popsijához szorítja, odadörzsöli és kivégez.
    Kacéran nevet, mosolyog valószínűleg azon, milyen magasságból repülök vissza Hozzá!
    Tényleg élvezettel játszott az érzékeimmel...
  • Elszámolás:

    A konyhapult szélén lévő kis ajándékdobozba helyeztem a program végén , amelyet a telefonban is leegyeztettünk.
  • Összkép:

    Kétnaponta lenne célszerű egy épeszű férfiembernek Őt felkeresni! Aki ezt meg tudja engedi magának az mindenképpen tegye meg! :-)
Happy Massage