• Kittana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem. Mivel soha nem tervezek előre, nekem előny, ha valaki ebben a kérdésben rugalmas. Hívásom után egy órával később tudott fogadni, amit felhasználtam arra, hogy otthon lezuhanyoztam, és rendbe szedtem magam.
  • Megközelítés:

    Új helyszín. (most voltam Kittanánál harmadszor) GPS oda talál, de a házszámot picit elrontja. Mivel egy térről van szó kalkuláljátok bele, hogy első alkalommal lehet körbe kell járni a teret, (ami amúgy nem túl nagy) mire megtaláljátok a házszámot. :)
  • Helyszín:

    Szokásos belvárosi tömb ház. A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Zuhanyzó, fürdőszoba rendben. A szobában egy masszázs ágy, és tatami is van.
  • Lány külseje:

    Bűbájos, mosolygós, kedves, kis fiatal lányka. A képek tökéletesen visszaadják a kinézetét. Nincs semmi kiretusálva, nincs semmi negatív meglepetés. Ha a képeken tetszik (márpedig kinek ne tetszene) :) akkor biztos, hogy élőben is fog tetszeni. :) Egy nagyon szexi teljesen átlátszó, teljesen fehér necc ruhában fogadott. Masszázsnál külön kértem is, hogy még ne vegye le. :)
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsról nem tudok sokat mondani, mert valahogy mindig inkább a beszélgetés irányba terelődünk. Persze közben masszíroz, de egyrészt nem arra figyeltem, másrészt, valószínű ha csentben maradok, és arra kérem, hogy erősebben masszírozzon, akkor úgy tudom megteszi. (Egyik beszámolónál ezt olvastam) Viszont mi végig dumáltunk közben, úgyhogy én egy inkább simogatós, masszázs kaptam. A masszázs amúgy a masszáz ágyon történt. Most masszázs közben különösebben eltévedt kéz vagy hasonlók nem voltak. Talán azt nem bántam volna, ha egy egy besimítással, megzavart volna a beszélgetésben. :D
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével lementünk a tatamira. Ott bekentük Kittana ropogós tesztét egy kis olajjal, és kaptam egy nagyon finom csuszkát. Hamar fel is húzott. mivel én mindig gumis franciát kérek, ezért gumit húztunk, és...... huuuuu ez a lány fejlődött legutóbbi találkozásunk óta. :) Anélkül, hogy irányítottam volna, vagy megfogtam volna a fejét, szépen nyomta rá a pici buksiját. Mindig megírom, hogy nem vagyok kicsi, nem azért mert fel akarok vágni, hanem, hogy képet kajatok arról, hogy nála a mélytorok az tényleg mélytorok! A gumi ugye nehezíti, de így is max egy centi maradt ki a tövéből. Voltam pár mély torok királynőnél innen az oldalról, de az igazság, hogy fél centi, centi náluk is kimaradt! Iszonyat finom volt... és ahogy magától küzdött az utolsó centiért is, és időnként kicsordult a könnye, időnként picit beleköhögött.... húúú simán felveszi bárkivel a verseny. :) Arcra, vagy szájba élvezés nincs, úgyhogy a gumiba táraztam, miközben a "torkáig voltam". :)
  • Elszámolás:

    Haha! majdnem el is felejtettem. Lezuhanyoztam, felöltöztem, vettem a cipőmet éppen amikor eszembe jutott! :) Szerencsére nem neki kellett szólnia, hanem magamtól jutott eszembe, mert az még cikibb lett volna, de ő türelmesen várt. :) Amikor mondtam, hogy "úh nem volt" csak mosolygott. Egy pillanatra sem éreztette, hogy aggódott volna, hogy lelépek, vagy, hogy haragudott volna.
  • Összkép:

    Hát mit is mondhatnék. Egy kicsi tündér. Igazi barátnős feeling, megspékelve azzal, hogy úgy leszop, hogy a füled is ketté áll! Bocsánat Kittana csúnya szavakért, de ez az igazság! :D Nem vagyok irigy, úgyhogy ajánlom mindenkinek! :)
Happy Massage