• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször próbáltunk időpontot egyeztetni, de ezúttal sikeresen összehoztuk. Kicsit nehéz volt elérni, de miután sikerült, nem bonyolítottuk túl, megbeszéltük a címet és az időpontot és már úton is voltam.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedés szempontjából nem ideális a helyszín (a sok átszállás miatt), ezért oda és vissza is taxival mentem. Akit nem zavar, hogy a Körúttól bő fél óra még kifelé, annak nem lesz problémája, de - pont ezt elkerülendő - én inkább a belvárosi címeket preferálom.
  • Helyszín:

    Panel, minden előnyével és hátrányával. A lakás - ettől függetlenül - abszolút rendben van. Szinte biztos, hogy többen dolgoznak itt, de nem futottam össze senkivel, kellően diszkrét a hely. A fürdőszobában makulátlan tisztaság és tusfürdők széles választéka.
  • Lány külseje:

    Egy hosszú (de lenge) egyberuhában fogadott. Alice gyönyörű, abszolút az esetem, lehengerlő szexuális kisugárzás. Óvatos puszival kezdünk és vad smárolással folytattuk, közben feszes teste alaposan "letapogatható" volt, nagyon beindultam. A ruhát viszonylag gyorsan ledobta és mire a melltartót is kikapcsoltam (pedig viszonylag rutinos vagyok ebben :-)), már a bugyi is elpárolgott. Ápolt, kellemes teste van, tűzforró ágyékkal és faltnyi, de formás cicikkel.
  • Action:

    Nem sokat teketóriáztunk, iszonyat módon egymásnak estünk. Másodpercek alatt kiölt minden gátlást belőlem és a lüktető farkam máris mélyen a szájában volt, közben pedig a nyelvemmel alaposan (és azt hiszem teljes körűen) megdolgoztam. Le kellett fognom, ahogy a rángások elkapták, a fejemet közben combjai majd szétroppantották.

    Óvszert kértem és alaposan végigmentünk a hirtelen eszembe jutó pozitúrákon, közben az összes lehetséges visszatartási technikát végigcsináltam magamban, mielőtt ez a vadállat kivégezne. A punci pont kellemesen szűk és egyáltalán nem óvatos a hölgy, lehet pakolni rendesen.

    A szájában szerettem volna elmenni, ami az elképesztő technika ellenére (a többszöri befékezés miatt talán) egy kicsit nehezebben, viszont elementális erővel történt meg - a teljes testem elzsibbadt és a hideg is kirázott. Alice személyisége és az történtek teljesen maguk alá gyűrtek, elképesztő volt, alig bírtam a saját lábaimon távozni.
  • Elszámolás:

    Elsőre találkoztunk, mégis utólag kérte (én hoztam fel). Maximálisan korrekt, ilyet ritkán tapasztalni.
  • Összkép:

    Alice egy igazi nehézsúlyú szexgép, fáradhatatlan és látszólag (szerintem nem csak látszólag) teljesen beindult. Ha lágy, érzéki, gyertyafényes szeretkezésre vágytok, akkor talán nem az ideális partner (bár nem tudhatom), de ha azt szeretnétek, hogy valaki az utolsó cseppig is kiszipkázzon belőletek minden életet és a lehető legalaposabban kivégezzen, akkor tökéletes választás.

    Ilyen félelmetes élményben ritkán van részem, nagyon magasra tette a lécet a hölgy, minden értelemben.
Happy Massage