• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ramóna telefonszámát már korábban elmentettem, így miután megtudtam, hogy a délutánra leegyeztetett randim meghiúsul, felhívtam. Rögtön sikerült elérnem, és meg is tudtunk beszélni egy néhány órával későbbi időpontot. Kis idő múlva visszahívott, hogy ha nem gond, akkor tegyük fél órával későbbre a találkozót. Nem volt gond, és piros pont érte, hogy időben szólt.
  • Megközelítés:

    Fehérvári út, uszoda és benzinkút a közelben. Villamos- és buszmegálló szinte a ház előtt, az autóval érkezők legkönnyebben az uszoda környékén tudnak parkolni.
  • Helyszín:

    Nem túl régi épület, körfolyosós kialakítással. A lakásban rend és tisztaság. A fürdőszobában minden, ami szükséges – szájvíztől a dezodorig -, rendelkezésre áll. A szobában – ahol mi voltunk – megfelelő méretű franciaágy párnákkal, szék és vállfa a ruháknak, éjjeliszekrény a kellékeknek. A háttérzene telefonról szólt.
  • Lány külseje:

    Miután kinyílt a lakás ajtaja és beléptem, az ajtó mögött egy magas, vékony, szép arcú, szép szemű lány fogadott, rövid fekete apácaruhában. Megnyugtatott, hogy ez a ruha csak a fotózáshoz kellett és hamarosan lekerül róla. És amikor lekerült, akkor megcsodálhattam a formás popóját, a hetyke ciciket, szolizott bőrét és természetes, szép hosszú haját. Ahogyan a bemutatkozásában is írja, mindene eredeti. Mindehhez jön még kedves, nyílt, de határozott, szókimondó egyénisége.
  • Action:

    Fürdés után a szobában vártam néhány percet, amíg megérkezett Ramóna, mindössze combfix és egy kis köntös volt rajta. Mosolyogva mondta, hogy a jó dolgokra várni kell. Az ágy mellett állva megcsókoltam és nagyon mélyen, szenvedélyesen csókolt vissza. Mondtam is neki, hogy igaza volt, mert ez tényleg jó. Nekem ez a gyengém, így aztán jó ideig faltuk egymást, közben lekerült róla a köntös, rólam a törölköző, ölelkeztünk, simogattuk egymást. Egyik lábával az ágyra lépett, ezáltal a combját is elértem. Közben Ő is megtalálta a már meredező cerkámat. Megfordítottam, hátulról átölelve végigcsókoltam a nyakát és a vállát, majd az ágyra heveredtünk.
    Ramóna lassan elindult lefelé. Először alaposan körüljárta a célterületet – ezzel is tovább feszítve a húrt – aztán a szájába vett és változatosan kényeztetett, majd én viszonoztam a kényeztetést. Már nagyon kívántam, hogy benne legyek, emiatt úgy éreztem, most nem tudnám Őt célba juttatni, ezért kezdeményeztem a védelem bevonását az akcióba, amit Ramóna a szájával ügyesen felhelyezett, majd lovagló pózban lassan rám ereszkedett. Annyira szűk volt, hogy ha nem lettem volna – az előzményeknek köszönhetően – kőkemény, akkor a behatolás sikertelenségre lett volna ítélve. Pedig ami ez után következett, azt kár lett volna kihagyni. Ramóna időnként felegyenesedve, időnként rám borulva mozgott rajtam. Közben, amikor a helyzet engedte, csókolóztunk. Egy idő után zökkenő mentesen átfordultunk hagyományos pozícióba és lassan mozogva így folytattuk. A cerkám minden pontján éreztem testének meleg ölelését, néha még rá is szorított, így sokáig folyamatosan a csúcs közelében voltam. Időnként egy-egy ütemre meg is kellett állnom, hogy tovább nyújthassam a kéjt. Aztán eljött a pillanat, amikor már nem volt visszaút és hatalmas, hosszú orgazmusban volt részem. Ramóna meg is jegyezte, hogy ezt valóban kár lett volna elkapkodni.
    A hátralévő rövid időben még nagyon kellemesen elbeszélgettünk, majd gyors tusolás, öltözés és búcsúcsókok után utamra indultam.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóból lehet tájékozódni, de telefonon is megkapjuk a szükséges információkat. Egy kis finomság kíséretében a találkozó elején került a kisszekrényre.
  • Összkép:

    Szép nő, érzéki csók, élvezetes szex, jó társaság… Azt hiszem mindez elegendő indok az újabb látogatás(ok)ra.
Happy Massage