• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves adi7!

    Köszönöm szépen, hogy megírtad kis élményedet.
    Ahogy megírtad a jókat így gondoltam reagálok rá. :)
    Szeretem elolvasni a beszámolót és utána megírni a reagálást, ez mindig feldobja a napomat. :)

    Nézzük csak szépen sorjában. :) Néhol pozitív észrevételként sajnos ez van amit írtál.

    "A fürdő nagyon pici, alig lehet benne megtörölközni." Mivel nem az enyém a lakás így nem tudom szétrombolni és nagyobb fürdőt berakni. Úgy gondolom, hogy ez nem veszített az értékből amit kaptál. :)

    "Gyengébbeknek írásos tájékoztató a rágó elhelyezéséről." Igen, sajnos itt tartunk 2017-ben, hogy ilyeneket ki kell írni, mint az általános iskolában. :(

    "Külső a fotóknak megfelelő, habár a fotókhoz képes kigömbölyödött a hölgy egy kicsit, de sebaj így is tökéletes." Ezzel a mondattal nem birkóztam meg teljesen.
    1.) a külső a fotóknak megfelelő. Tehát tetszett. :)
    2.) habár a fotókhoz képest kigömbölyödött.
    Akkor gömbölyödik az ember ha min. 10 kg-t hízik vagy babázni fog. Nos, nálam egyik sem volt. DE! Mivel volt karácsonyi eszegetés és a kedves vendégeimtől is kaptam sok finomságot így most ez a helyzet ami kb. 3 kg-val többet jelent. Ledolgozás alatt van ezért járok mindennap egyszer-kétszer a fitness terembe. Nemsokára a régi formámban leszek. :)

    Nagyon tetszett a beszámolód és az itt léted is.
    Remélem hamarosan látjuk egymást akkor már a régi formámban pompázhatok kedvedre. :D

    Puszillak és vigyázz magadra.

    Alexa

  • Egyeztetés:

    Dél előtt hívtam, délutánra meg is beszéltük a találkozót.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyű parkolni, az épület mögött sok szabad hely volt, alőtte pedig villamos, busz jár.
  • Helyszín:

    Panel X-edik emelete, lift van. A lakás nagyon hangulatos, aki esetleg nem ráhangolódva érkezne, rögtön megjön a kedve egy kis masszázshoz. A fürdő nagyon pici, alig lehet benne megtörölközni. De példás rend és tisztaság van itt is, ahogy a lakás többi részében is. Gyengébbeknek írásos tájékoztató a rágó elhelyezéséről.
  • Lány külseje:

    Külső a fotóknak megfelelő, habár a fotókhoz képes kigömbölyödött a hölgy egy kicsit, de sebaj így is tökéletes.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején beszélgettünk egy kicsit. Megkaptam a törülközőt irány a fürdőszoba. Visszatérve már meztelenül fogadott. Feltárta a különféle masszázs olajok és zselék tárházát, kiválasztottam egyet, mint utólag kiderült, jó hogy nem a melegítő zselét választottam. Elhelyezkedtem a masszázságyon. A program első fele egy jó kis svéd masszázs, jeleztem hogy szeretem ha erősen masszíroznak, de bírtam volna még erősebbet is. Nem volt rossz, jót lehet közben beszélgetni. Végig masszírozott tetőtől talpig.
  • Levezetés:

    Mivel csúszkás masszázst kértem, ezért a program második fele egy az ágyra kiterített fekete gumilepedőn történt. Akár a maffia filmekben, a végén persze a kivégzés is megvolt. Jó kis csúszkát kaptam a beolajozott testével, majd a szemérem ajkaival is masszírozta a hímtagomat. Aztán a kért lábbal való kényeztetés következett, majd szájjal végezte el az utolsó simításokat.
  • Elszámolás:

    a program végén, az előre megbeszél, az extákat is beleszámolva átlag feletti egy picit, de megérte.
  • Összkép:

    Tapasztal masszőr hölgy, minden téren. Ajánlom mindenkinek. Régóta terveztem hogy meglátogatom, nem volt hiábavaló, lehet hogy megismétlem.
Happy Massage