• Dalia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon elértem hamar, 1,5 óra múlva már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Forgalmas központ, 4-6, hármas metróval a legegyszerűbb, de kocsival se nehéz, főleg a parkolás a közeli plázában.
  • Helyszín:

    Újépítésű háztömb. Nappali + háló, mivel egyedül van, tökéletes helyszín. Rend volt, tisztaság, kellő mennyiségű tusi. Ruháimat a konyhába pakoltam egy székre, mivel ketten voltunk így ez nem volt gond.
  • Lány külseje:

    Az új képek tökéletesen tükrözik a valóságot. Egy alacsony, barna bőrű csaj. Vékony derékkal, nagy, kerek és kemény popsival és combokkal. Cicik kicsik, formásak, beton szilárdságúak, bimbik jól reagálnak. Arcra nagyon szép, szeme és a vastag ajkai különösen csábossá teszik tekintetét. Felismertem rögtön, nem ért meglepetés, ezt vártam.
  • Action:

    Beléptem, puszi, bemutatkozás, átadtam a csokimat, aminek örült. Konyhában rövid beszélgetés, rendeztem a randinkat, és megmutatta a fürdőt. Tusolás után a hálóban találkoztunk újra. Eddig kicsit féltem, nem tudtam mire számítsak. Beszik alapján vegyes érzéseim voltak. De amint beléptem a szobába és megcsókolt minden kétségem elszállt.

    Odaléptem hozzá, megfogtam a fenekét és megcsókoltam. Nyelves, szenvedélyes a csókja, vastag természetes ajkaival külön élmény. Szeretem, ha egy lánynak az enyémnél vastagabb a szája. Cicifix lekerült róla és az ágyra feküdtünk. Randink egyetlen gyengepontja a matrac, nagyon süppedős. Néhány csók után a bugyi is lekerült róla és combjai köze feküdtem. Finoman indítottam, reakcióit figyelve fokoztam a tempót. Szépen nedvesedik és sok visszajelzésnek köszönhetően hamar ráéreztem hogyan szereti, kitartó ténykedésem orgazmussal jutalmazta. Mellé feküdtem és újra csókolóztunk. Majd combom közé feküdt, és felkötötte a haját. Imádom, ha egy lány az ágyban fogja össze a haját, abból mindig jó francia lesz. Lassan kezdi, nyalogatja teljes hosszában, a makkot külön, majd beindul az igazi hadművelet. Bőnyálas, mélytorkos, orál. Csodálatos látvány, ahogy a telt ajkai a farkamon siklanak :). Néha rácsorgatja a nyálát, ez igen szexi jelenet, igazi pornós hatás. Gumit kértem, és misszibe fordultunk. Szűk és nedves volt, lassan, lágyan kezdtük, de egyre tempósabb szex lett belőle. Közben smárolunk, Ő is húz magához, csókolgatom a melleit, nyakát. hallhatóan élvezte. Nagyot élveztem a gumiba.

    Szünetben jót beszélgettünk. Simogattam, cirógattam közben, majd ajkaink újra összeértek. Brutál francia követte, gumi fel és missziben, majd kutyusban szex. Kutyusban már vadabb tempóban zajlott, hanghatások alapján élvezte Ő is :). Gumiba élveztem újra. Túl szűk volt, így nem volt kedvem megszakítani az együttlétet.

    Öltözés után még beszélgettünk kicsit. Itt picit át is léptük az órát, de nem jelezte.
  • Elszámolás:

    Új pesti átlag. Elején rendeztük, szóba se került, ott volt a randi végén is ahová tettem.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, szuper volt a szex, az orál nem csak marketing szöveg, hogy mélytorkos. Szakállam nem zavarta, rendes csók volt, így nagyon jóra értékelem a randinkant.
Happy Massage