• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, régóta ismerem. Első találkozáshoz nem olyan egyszerű elérni, némi kitartás kell hozzá, de megéri. Telefonon csak az elérhetőségi idejében érdemes keresni, ezen kívüli időben nem veszi fel. Ha telefonon nem megy, érdemes üzenetet írni itt, az oldalon. Az szerencse, ha eléritek, mert nagyon kedves a hangja és már ekkor megfog valamivel.
  • Megközelítés:

    Eni útmutatása alapján könnyen megtalálható. A Fehérvári úttal párhuzamos egyik utca. A parkolás ingyenes. Tömegközlekedés 17.es villamos plusz 3-4 perc séta.
  • Helyszín:

    Viszonylag nem régen épített lakóparki lakás. A fürdő tiszta, rengeteg tusfürdő, többféle szájvíz, dezodor meg ami még kell. A szoba tágas, a francia ágy kellően nagy és kényelmes. Selyem ágytakaró, amit még sehol sem láttam. És nem félti, de erről majd később. a hangulatvilágítás teljesen jó. (Nincs sötét) A lakás tiszta, otthonos. 
    Eni lakására egyébként leginkább az a megfelelő jelző, hogy otthonos.
  • Lány külseje:

    Évek óta ismerem de minden alkalommal lenyűgöz.
    Képeinek teljesen megfelel, semmi retus, de hogy mennyire arányos, az csak élőben látszik.
    Kissé hosszúkás, meleg tekintetű nagyon helyes arc, vörös (mű) hajzuhatag, hosszú, formás és izmos combok, feszes és nagyon gusztusos rózsaszín bimbójú mellecskék, valószínűtlenül kerek popsi, bizalmat sugárzó, zöldes árnyalatú szemek és gyönyörű közepesen húsos száj jellemzik Enit. És még említhetném a hosszú ujjakat, ápolt kezeit, puha illatos bőrét és a belőle áradó kedvességet.
    Legalább 12 cm magasságú fekete tűsarkú volt rajta, pedig amúgy sem alacsony.
    Fekete testhez álló miniruha, fekete francia csipke tanga, fekete csipke melltartó, fekete combfix alkotta a fogadóruhát. Enit meglátva ilyen gondolatok cikáznak az emberben: ...bakker de szép, de édes, milyen vékony és mégis milyen formás, hú, micsoda érzéki, dús ajkak, ...stb
    Eni művelt, visszafogottan választékos beszédű intelligens hölgy. Szex közben azonban nem fogja vissza magát, ha elönti a vágy, nincs finomkodás.
  • Action:

    Belépve Hozzá gyengéd csókkal fogad. A csók továbbra is puha, nyelves, ajkakat beszippantós, átélős. Nyelve már a számban, hozzám simul és átölel. De hogyan...
    Leírtam már korábban, hogy Eni csókját és simogatását is felismerném bekötött szemmel, de ilyen az ölelése is. Teljes testével, bokától a nyakamig hozzám simul, egyik kezével a derekamnál, másikkal a nyakamnál átölel és csókol. És nem ereszt... és még mindig csókol... és szorít magához. Valahogy szavak nélkül beszél ilyenkor hozzám. Az utóbbi találkáink alkalmával úgy tűnik, ez helyettesíti a szia, hogy vagy, megjöttem dumát.
    Bevergődünk a szobába és már megint ölel, de egy gyors fürdésre kiszabadulok. Elkísér a fürdőbe és közben beszélgetünk.
    A szobában megkérdezi, hogy mivel kínálhat és már teljesíti is a kívánságlistát. Visszatérvén ismét csókol és lekerül a ruha, a melltartó és csak a tangácska marad. Két markomban elfér a popócska, amit már tudom, hogy rendesen meg kell markolni. Ledőlünk az ágyra és bugyin keresztül lassan, de egyre erősebben simogatom a punciját. Mikor szól, hogy dugjam be a kezem a bugyija alá, már tudom, hogy innentől vége a gyengéd „ismerkedésnek”.
    A punciját továbbra is el nem eresztve kinyúl az éjjeliszekrényen lévő olajig, bekeni a melleit és elkezd csúszkálni rajtam. Olajos kézzel simogatja a farkam. Közben az én kezem is olajos lesz, így izgatom az egyre duzzadó puncit. Még egy utolsó udvariaskodó kérdéssel megkérdem, hogy nem baj-e, hogy olajos lesz a selyem ágytakaró, de Eni már átlendült azon a bizonyos láthatatlan ponton. „Szarok rá” (közben mosolyog) és bekapja a farkam. Olyan változatos, hol lingamos, a környéket is nyelvvel végignyalós, hol bekapós, a makkot nyelvvel izgató franciában részesít, hogy a korai befejezést megelőzően gumiért könyörgök. A védelem felhelyezése után szemből lovagol. Ahogy enyhén hátradől és kb 70 cm távolságból látom ahogy a punci rám csúszik, az elképesztő. Javaslatomra, hogy ezt neki is látnia kell, megfordul és az ágy végénél lévő tükörben nézi az eseményeket. Egészen hátradől és mondja, hogy tiszta pornófilm, és tövig betolja a számba a nyelvét. Fordulás után misszi pózban térdeit majd a válláig húzza. Nincs Nála sötét, így tisztán látom a rózsaszínű nedves puncit. Egyre erősebb tempó mellett lassan felveszem a kb 120-as „üzemi” pulzust. Eni is bemelegszik és egyre mélyebbeket sóhajt. A talijaink alkalmával már-már kihagyhatatlan fotelnél folytatjuk. Előre dől és és egyik kezemmel a combját emelve, másik kezemmel hol a popsiját fogva, hol a vállaiba kapaszkodva húzom magamra és tolom minden finomkodás nélkül. Élvezi a csattogós szexet és ennek komoly decibelekkel mérhető hangot is ad. Amikor „pihenésképp” az ágyon folytatjuk, Eni hasra fekszik és a popó látványától megrészegülve élvezem a szűk punci szorítását. Amikor teljesen ráfekszem, akkor hátrafordulva csókol és a fülembe suttogja, hogy told be tövig, azt imádom. Aztán megfordulva Ő fekszik rám és finom csípőmozgással ütemesen tolja rá magát a farkamra. Egyik ujjam időnként elmerül a szűk popsiban, másik kezemmel a hátát simogatom. Közben hol csókol, hol teljes testével hozzám bújik, puszil a nyakamba, szuszog a fülembe. (mindjárt felhívom) Mert amilyen erotikusan szuszog az ember fülébe, nem szuszog úgy senki. Nem is tudom, mikor lettem utoljára libabőrös a szextől, de most nagyon. Mielőtt energia hiányában végleg feladnám a csodás küldetést, még sort kerítünk egyik kedvenc pózomra is. Eni oldalt fekszik, egyik lábát felhúzza, a másikat kinyújtja és én félig térdelve veszem birtokba a teljesen síkos punciját. Egyre erősebben tolom, oxigén már az előszobában sincs, de Eni megszólal: „baszd meg ez kurva jó” és velem együtt hangosan nyög és remeg az élvezettől. Aztán pontozza is a dolgot, de nem az a lényeg, hogy mennyit kaptam, ez nem rólam szól. Szólok, hogy váltsunk, mert már fáj is és talán füstöl is a térdem. (otthon kiderült, hogy nem sok bőr maradt rajta, de már hegesedik.:) ) Még azért a másik oldalról is eljutunk a közös nyögésig, teljes testes remegésig, majd egy franciás befejezéssel a kezei közt ért a vég.
    Mindketten kinyúlva pihegtünk, majd üdítővel próbáltuk pótolni a folyadékveszteséget. Némi lenyugvás után Eni mellém fekszik és mintegy varázsütésre visszakapom a visszafogottan választékos beszédű halk szavú, ártatlan tekintetű hölgyet. Miközben mindenféle lényeges és lényegtelen dologról beszélgetünk, Ő folyamatosan bújik, simogat, puszilgat. Búcsúzáskor mint mindig, meztelenül kísér az ajtóhoz. Teljes testével hozzám simul, kezeivel szorosan átölel és csókol. És nem ereszt... és még mindig csókol... és szorít magához.... és még mindig nem ereszt...........
  • Elszámolás:

    Jóval több időt szoktam nála tölteni, mint az átlagos randi idő és az ajándék mértéke is egyedi és elképesztően korrekt elszámolással történik közöttünk. A hivatalos ajándék mértéke legalább másfél éve nem változott. A régi pesti átlag felett épen csak egy hajszállal van és az extrák is nagyon barátiak.
  • Összkép:

    Egy ilyen randit nem is lehet összefoglalni, így nem is próbálom. Ahogy másoknak sem sikerült, úgy én sem tudom megfejteni, hogy Eni miért más, mint a többiek. De más.
    Igazából Eni veszélyes.
    Veszélyesen odaadó, veszélyesen kedves, veszélyesen jó a szexben, és veszélyesen megbabonázó, magával ragadó.
    Nem kétséges, ilyen egy földre szállt ISTENNŐ.
Happy Massage