• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Az alapadatok megismerése után egyből nyomtam a gázt, hogy mihamarabb odaérjek.
  • Megközelítés:

    Egy forgalmas utcához közel van. Busz, villamos van a közelben. Gk-val voltam, ha ismeri valaki a környéket akkor egyszerű ingyenes parkolót találni.
  • Helyszín:

    Új építésű házban van az excluzív, modern keco. Mindennel fel van szerelve a kéró ami kell. Rend, fegyelem, tisztaság mindenhol. A szoba is ízlésesen berendezve, a fürdő is szép, tiszta és minden jóval felszerelt. A helyszín tökéletesen megfelel a rosszalkodásra.
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos, gida típusú leányzó Lotti. Mivel ismertem, tudtam mit kapok. Bájos, helyes arc, kézre álló cicik, paskolni való popó és varázslatos kehely. Nagyon egyben van.
  • Action:

    Az ajtóban bikiniben fogadott és egyből elbűvölt. Már találkoztunk régebben így nem lepődtem meg a bájos külsőn, ami fogadott. Némi csevegés után, amiben taglaltuk a régmúlt dolgait, törölközővel a hónom alatt egyéni higiéniai állapotomat próbáltam a legideálisabb formába hozni.

    Amikor visszajöttem a szobába Lotti mát meztelenül fogadott, és rögtön csókokkal kezdtünk. Simogatással kényeztettük egymást, ami egyre harc-készültebbé tett. Finoman a hátára fektettem és lassan, akkurátusan lejutottam ”délre” kelyhe szinte szívta ajkaimat magához. Kilefetyeltem, mint a „tejfeles csuprot” szépen változtatva a ritmust, erősséget, pozíciókat. nagyon szépen élvezett, de eljött az idő és átfordultunk. Ő vett kezelésbe. Parádés látvány volt az oldalsó tükörben, ahogy csinos teste, pofija mozgott és dolgozott a „Velemegykorun”. Kimondottan kellemes NF és kézimunka után kemény voltam, mint a fagyott kutya lába, így hát tüstént kértem a védelmet.

    Lotti belém ült és kezdetét vette egy igazi huszáróra. Közben persze csókolózás, bimbi izgatás, simogatás, egyszóval minden jóság. Ekkor –közös megegyezéssel- átfordultunk kutyusba. Véleményem szerint ez az egyik kedvenc pozija. Markolászgattam a popsit, megpaskoltam, simogattam az ánuszt, meg mindent. Jó volt, de fordulás misszibe.

    Itt aztán kipróbáltunk néhány formációt, amit roppantul élveztem, mert nagyon szépen körbefogott a szűk RÉS()!:-) Persze itt is csókok, nyak puszik, bimbi puszik, szóval nagyon király volt. De akkor jött az érzés, és letéptem a gumit, a hátamra feküdtem és Lotti bevégezte a kéj útjának végét. Olyat robbantam, hogy talán még a Hubble-el is látták.:-)

    Kicsi megtisztogatás után kellemes beszélgetésbe kezdtünk az élet nehéz dolgairól. Tök jó volt, de az idő elröpült és az indulás mezsgyéjére kellett lépnem, ezért hát elszámolás, és uzsgyi!
  • Elszámolás:

    Az elején tisztáztunk mindent, így nem ért meglepetés az extrák terén amit igénybe vettem. Tehát korrekt volt a hölgy és amit bevállalt azt nagyon magas szinten teljesítette. Így a pesti átlaghoz közelítő rózsaszál mennyiséget hagytam ott. Mindenképp megérte, de hát ezt én már tudtam!:-)
  • Összkép:

    Aranyos, roppant csinos hölgy Lotti. Minden porcikáját kiélveztem mert nagyon tetszett nekem. Egy igazi jó kis tavaszi rosszalkodás volt, ami minden igénynek megfelelt.
Happy Massage