• Honey

  • Beküldte:
  • Honey reagálása

    Ohh Satyros! :)

    Megerősìtenèlek abban hogy szàmomra is egy èlmèny volt talàlkozàsunk! :)
    Remèlem lesz szerencsènk mèg egymàs csùcsra juttatàsàhoz! ;)
    Pirosodik orcàm a rengeteg kedves bòktòl! :)

    Puszillak Kedves!

  • Egyeztetés:

    Aznap délelőtt sikerült felhívnom és megbeszéltük a randit. A telefonban is nagyon kedves hangja van, ami élőben is hasonló selymes. Mindent sikerült megbeszélnünk, programot és anyagiakat is.
  • Megközelítés:

    Autó odatalál, közel van egy nagy szállodalánc egyik budapesti épületéhez. Bkv is jár a közelben , de azt nem néztem, hogy hol a megálló. Az biztos, hogy a parkolás fizető. Elsőre nem a pontos címet adja meg, amikor a parkolás megtörtént, utána adja meg akorrekt házszámot és kapukódot.
  • Helyszín:

    Klasszikus bérház , a bejutás könnyű és az útmutatás után a lakásba bejutás sem jelentett gondot. A fürdő korrekt, a lakásban Honey egyedül fogad, az előszobában tudtam levekőzni,a fütdés után a "hálóban" folytattuk.
  • Lány külseje:

    Már az ajtóban megpillantva tudtam, hoyg itt jól fogom magam érezni, és így is lett. Kedves , közvetlen lány, aki igen sokat ad magára és tesz is azért, hoy egészséges és fitt maradjon. Ennek eredményeként egy izmos, nagyon karban tartott lány fogadja a vendégeket. Alacsony, sportos , izmos fiatal hölgy, akinek lélegzet elállító szilikon cicijai vannak. A feneke feszes , a combjai kemények nekem nagyon tetszett az arca is, helyes lány.
  • Erotikus masszázs:

    Sajnos arról nem nagyon tudok beszámolni, mert valahogy kimaradt, pedig velem ilyen nem szokott történni. Nálam a masszázs legaláb olyan fontos,mint az erotika, és nem is nagyon tudom, illetve eddig nem is nagyon tudtam megérteni azokat a társaimat, akik a masszázst egy kötelező, nagyorsantudjukle valaminek tartják. Honey nagyon kedves és közvetlen a stílusú lány, akivel fesztelenül és témai kötöttség nélkül lehet beszélgetni, ha úgy alakul a helyzet. Szóval a fürdőből visszértem és megláttam őt anyaszült meztelenül, a csodás, izmos testét, meredező melleit, és éreztem, hoyg elvesztem. Ezek rabul ejtettek.
  • Levezetés:

    Honey meg csak huncutan mosolygott és búgó hangján mondott valamit, amire nem is emlékszem már csak arra, hoyg elkezdtünk csókolózni. De finom is volt érezni puha , érzéki ajkait. Huhhh! Még most is beleremegek, ha visszagondolok rá és felidézem a pillanatot. Elkezdtük felfedezni egymás testét, ő hamar megtalálta az érzékeny pontomat, de azt hiszem én is az övét. Hol ő kényeztetett a finom ajkaival, hol én őt a nyelvemmel. Szó szerint egymásba gabalyodtunk és élveztük a pillanatot, illetve az ő nevében nem tudok nyilatkozni, de a magam részéről a mennyországot om ilyennek elképzelni. Hosszasan , mélyen érzékien kényeztette a farkamat az ajkaival, meg-megállt, amikor már nagyon közel kerültem a véghez, hagyott pár pillanatra lenyugodni, aztán ott folytatta ahol abbahagyta. Mikor már tényleg nem bírtam volna, én lendültem akcióba és kényeztettem őt. Az ujjakat is lehet használn, sőt igényli is, ami újabb szabadság foka a kiteljesedésnek. A puncija isteni finom , keméyn húsos ajkakkal, az ember nem tud betelni vele. Aztán ismét ő vett kezelésbe és tüntette el a szerszámom a cssodás ajkai között és engedte le a torkán (nem klasszikus mélytorok, de beveszi rendesen), hoyg széplassan, rászorítva kiengedja, őrületbe keretve ezzel, illetve ezekkel a mozdulataival. Jó sokáig ment ez így , pontosan nem tudom , hoyg meddig és hogyan, de Honey azért kézben tartotta az eseményeket, mert amikor elengedett, egy hatalmas , remegő végkifejletre , amely után magamhoz térvén láttam, hogy az óra hamarosan lejár. Még egy gyors tusolásra volt lehetőség, aztán tipli.
  • Elszámolás:

    z egész utólag lett rendezve, pontosan annyi, mint amennyiben a telefonban megállapodtunk. A budapesti átlagnál jelentősen több, kétszeres a szorzó, máshol ezért a pénzért sokkal több jár. Papíron...
  • Összkép:

    A valóságban egy olyan élményben volt részem, ami különlegessé tette az ottlétemet és ez mindent elmond arról, hogy mennyire jól éreztem magam Honey társaságában. A búgó, de mégis fiatalaos hangja is itt cseng a fülemben. Akit nem rettent el a honoráriu mértéke, annak különleges élméynben lesz része.
Happy Massage