• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem, Panni barátnőjével aki készségesen tájékoztatott a lehetőségekről és 1 órán belül már kaptam is időpontot.
  • Megközelítés:

    Kolosy tér közelében található, tömegközlekedéssel és autóval is tökéletesen megközelíthető. Szerencsére még parkolót is találtam a ház elött.
  • Helyszín:

    Már többször jártam itt,továbbra is magas minőségű a szalon. A szobában kellemes zene szólt, a masszázspad fölött a plafonon ,és oldalt is tükrök helyezkednek el sejtelmes fények nyugalmat árasztottak. Egy bőr fotelre lehet a ruhákat lepakolni. Fürdő modern berendezésű, tiszta, igényes, szájvíz és többféle tusfürdő vehető igénybe.
  • Lány külseje:

    Panni érkezésemkor az ajtó mögött széles mosollyal várt fekete bugyiban és melltartóban. Sokkal szebb mint a képeken. Gyönyörű igéző tekintete van, sugárzik belőle, hogy szereti amit csinál. Apró termete gyönyörű, hibátlan alakja van, formás izmos feneke a sportnak is köszönhető. Finom hamvas bőre és formás melle van. Simulékony, nyitott kedves lány aki szeret beszélgetni, vidám és pozitív hozzálással rendelkezik. Minimális tetoválása van ami abszolút nem zavaró.
  • Erotikus masszázs:

    Telefonban egy órát beszéltem kolleganőjével, de a fent említett látvány és a szimpatikus kisugárzása miatt szerettem volna egy hosszabb bensőségesebb programot. Mivel már utánam érkezett vendég, így csak egy szűkebb kb. egy óra húsz perces légyottra volt idő. Ha előbb jelzem ez nem jelentett volna fennakadást. De hallgattam a megérzésemre és maradtam az utóbbi hosszabb lehetőségnél. Nagyon jól döntöttem!
    Ez időrendben később következik.
    Második rész:
    Fürdés után mosolygósan egy tanga bugyiban fogadott, ami végig rajta is maradt. Panni egy év nyolc hónapja masszíroz. Szakszerűen és erősen végzi a masszázst. Időrendben megfordultak a dolgok és kényeztetéssel kezdett ,ezt a lenti részben fogom kifejteni, ezután jött a relaxáló masszázs. Hátamon kezdte lágy simításokkal vitt fel az illatmentes krémet. Nyaktól lefelé a csigolyák mentén kellemesen átgyúrta a csuklyás izmot, lapockákat. Majd a derék és a lábak következtek, vádlimat is nagyon jól kilazította és kaptam egy talpmasszázst is.
  • Levezetés:

    Első rész:
    Fürdés után a masszázspadon hanyatt feküdtem, a háttámlát félig ülő pozícióba helyezte, hogy még több vizuális élményben legyen részem. Panni oldalt helyezkedett e hogy hozzáférjek formás kemény fenekéhez és göbölyű kézbe illő melleihez. Lágyan végig simította mellkasomat, majd finoman lassú mozdulatokkal izgatta péniszem. Miután megkeményedett falloszom szemembe nézett és mélyen bevette szájába. Lassan kéjesen vissza csurgatta nyálát makkomra és figyelte a hatást. Igazi pornós feeling! Váltogatta a ritmust és a technikákat aminek nem tudtam ellenállni így elég hamar a csúcsra vitt és a szájába élveztem. Farkamat ajkai között tartotta míg le nem nyugodtam.
    Ismét fürdés következett, hogy biztosítsuk a higénikus feltételeket.
    Panni izmai a sportolástól kicsit befeszültek ezért javasoltam hogy a második kényeztetés előtt megmasszírozom, amit örömmel fogadott. Kilazítottam izmos hátát, nyakát, majd lágy simogatásokkal , puszikkal vezettem fel az erotikus együttlétet. Pozíciót váltottunk, én arccal felfelé feküdtem és Panni csúszkált rajtam. Bekente melleit és közé tette hímtagomat. Mélyen a szemembe nézett és le-föl siklott kerek duzzadó melleivel. Közben a plafonon lévő tükörben gyönyörködtem homokóra alakú kívánatos testében. Majd újabb erotikus pillantások közepette kezdetét vette a csodálatos francia. Mélyen szájába vette péniszem szívogatta, bő nyállal rácsurgatta duzzadó hímvesszőmre nedűjét. Fokozta a tempót és éreztem, hogy újra elönt az orgazmus. Ismét a szájába élveztem, most is lassan vette el az ingert nagyon finom érzés volt.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag történt. A második-harmadik kerületi átlagosak megfelelő. Csodálatos, átlag feletti élményben volt részem, ezért a virágcsokor mértékét felkerekítettem.
  • Összkép:

    Jók voltak az eddigi beszámolói, és a megérzésem is Panni hozálásával kapcsolatban. Kedves mosolygós, barátkozó személyisége már az ajtóban magával ragadott. Fiatal kora ellenére magas szexuális kultúrával rendelkezik. Szakszerű és erős a masszázsa, nőies alkatához , őszinte , nyitott, stílusú vidám szexis, elbűvölő tekintetű NŐ párosul. Köszönöm az együttlétet, még visszatérek Pannihoz. Maximálasan ajánlott kategória!
Happy Massage