• Zaya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Épp volt szabad időpontja, szóval mázlim is volt. Fél órával a hívásom után már nála voltam.
    A lényeges dolgokat megbeszéltük, elmondta hova is menjek.
  • Megközelítés:

    Mivel viszonylag közel dolgozunk egymáshoz igy én gyalog mentem. Kocsival könnyen megközelíthető, parkoló volt bőven, bár fizetős. Annyi trükk van csak a dologban, hogy a bejárat nem abból az utcából nyílik, mint a cím, de erre Zaya nyilván felhívta a figyelmem.
  • Helyszín:

    Új építésű lakóparkban egy igényesen berendezett lakás. Zaya ott is lakik, így nem csak egy munkahely, hanem otthon is.
    Hatalmas franciaágy friss lepedővel, előkészített törölközővel. Teljesen korrekt környezet, a legjobbak egyike, ahol eddig volt szerencsém látogatást tenni.
    Megérkezéskor innivalóval és csokival (!) kivált! Imádom.
    Fürdőszobában kád plusz zuhany. Pár tusfürdő.
  • Lány külseje:

    A képekhez képest csak a tetoválások jelentettek újdonságot. Nekem ezzel nincs semmi gondom.
    A cicik szilikonosak és pont olyan kemények, mint a képeken tűnnek. Annak ellenére, hogy én a természetes ciciket preferálom Zaya mellei nagyon kellemes meglepetést okoztak nekem.
    Zaya teste izmos, feszes, egy gramm felesleg sincs rajta. Tekintete pajkos huncut és játékos. Engem magával ragadott.
    Szexy fehérneműben fogadott, combfix is volt rajta, ahogy kértem.
  • Action:

    A zuhanyból kilépve az ágyon fogadott. Kicsit beszélgettünk, oldottuk a nemlétező feszültséget.
    Most, hogy a zuhany után a szájvízen is túl voltam, már csókolóztunk is én pedig megszabadítottam a melltartójától és birtokba vettem a cicijeit. Simogattam, ahol csak értem és kölcsönösen kényeztettük is egymást. Először ő engem, amit igen kellemesen csinált. Egész mélyen eltűntem a torkában. Szenvedélyesen élvezettel játszott a farkamon. Öröm volt nézni és érezni is. Közben arra gondoltam, hogy milyen lehet azokra a kemény cicikre élvezni. De nem igy alakult a folytatás...
    Váltottunk a kedvenc pozíciómba, én nyaltam őt. Sajnos nem sikerült a csúcsra juttatnom, pedig a hangokból ítélve kedvére való volt. Ringatta a csípőjét, hol nekem tolta, hol elhúzta. Talán ha majd kicsit jobban összeszokunk.
    Miután kinyalakodtam magam gumit húztunk és felém guggolt. Fantasztikus volt a látvány. Nem is tartott sokáig a menet, hatalmasat élveztem. Kicsit még benne maradtam, és pihegtem.
    Kicsit sajnáltam, hogy hamar vége lett, mert többnyire csak egy menetet birok.
    Zaya felajánlotta, hogy megmasszíroz, aminek nem álltam ellen. Igen szakszerű és kellemes svéd masszást kaptam. Nagyon jólesett. Annyira, hogy mire végzett éreztem magamban az erőt egy második menetre is. Mivel még volt némi időnk belevágtunk. Pikk-pakk felkeményített és most kicsit több pózt sikerült végigvinnünk. Tökéletes partner volt, Váltogattuk a testhelyzeteket, mindenben partner volt. Finom volt benne lenni. Közben csókolóztunk, simogattam, markolásztam a teste minden porcikáját és ismét csodás pillanatokat éltem át benne.
  • Elszámolás:

    Az előre már telefonon ismertetett árat távozás előtt tettem az asztalra. Extrát én nem kértem.
  • Összkép:

    Zaya remek partner, tiszta szívvel tudom ajánlani bárkinek.
    Biztos, hogy meglátogatom még idén. Szeretném látni milyen az, amikor tényleg elélvez, ehhez pedig össze kell kicsit szoknunk.
Happy Massage