• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel hívtam, egyből felvette. Csak délutánra tudtunk időpontot egyeztetni, de nekem is az volt a jobb. Cukin csacsog a telefonban is, mintha csak tegnap beszéltünk volna utoljára.
  • Megközelítés:

    Flórián térhez közeli panel, ennek megfelelően remek BKK-s elérhetőséggel. Kocsival sem gond, van parkoló dögivel, 175 Ft/óra + 75 Ft kényelmi díj, ha SMS-ről indítod... :) Ja, és érkezés után Dori rákérdezett, hogy elindítottam-e a parkolást! :))
  • Helyszín:

    Tipikus panel lakás, sajnos csak részben és nem túl igényesen felújítva. Ketten "lakják", így picit zavaró a közös használatú terek forgalma. Higiéniával nincs probléma, csak a lakás műszaki állapotával.
  • Lány külseje:

    Mivel nemrég kerültek fel friss képek, csalódás kizárva. Sportosan feszes test, gyönyörű cicik, feszes pici popsi. jelzés értékű szőröcske a szépen domborodó picike punci fölött. Egy sima hosszú ruhában fogadott, mintha csak a szomszéd csajhoz ugrottam volna át megszerelni a csapot, de mivel tudtam mire számíthatok, így is izgató volt.
  • Action:

    Dórinál az idő nem létező fogalom. Szerintem legalább húsz percet beszélgettünk, mire a "vetkőzés fürdéshez"-ig eljutottunk. Vele az együtt fürdés már a kölcsönös játszadozás része, így ott sem nagyon siettünk, bár a kád mérete nem ad sok teret a játszadozásra.
    Fürdés után finom lábmasszázs következett a szobában, majd saját elhatározásból megfordultam, és én is kivettem a részem Dóri kényeztetéséből. Sajnos nehéz olyat tenni vele, amitől igazán beindul, így hát önző módon a magam örömére simogattam és csókolgattam mindenét. A puncija kívül-belül nagyon pici, imádtam a számmal és az ujjaimmal kényeztetni, de sajnos Dóriból erre sem bújik elő a vad angyal. Így utólag nem is a gumi nélküli francia hiányzik vele igazán, hanem hogy be tudjam indítani őt is valamivel. Ettől függetlenül minden nagyon jó vele, nem játsza meg, hogy mennyire élvezi, de nem is éreztem, hogy hagyjam már abba, amit csinálok. A gumis francia előnye, hogy egyből válthattunk papás-mamás pózba, és bár a bejutás picit körülményes a kis kéjbarlangjába, de ha egyszer kinyílik a szűk kis kapu, simán befogad. Szeretkezés közben sincs semmi nyögdécselős színjáték, de a szűk punci, a szemkontaktus és a simogatás igazi titokban szerelmeskedős-szeretkezős hangulatot teremtett, így jó nagyot is élveztem a puncijába. A tisztogatás már megint kedves csacsogással és tiszta szomszéd csajos stílusban megy, a második közös fürdés szintén alap.
  • Elszámolás:

    Én még a vetkőzés előtt tettem a csokrétát a szobai asztalra, de egyáltalán nem kérte, és valószínűleg lehetett volna a végén is oda tenni. Jelentősen a budapesti átlag alatti mennyiség még 1 óráért is. Mivel ez a randink majd' két órát tett ki, így szinte ajándék volt az együttlétünk.
  • Összkép:

    Dóri egy cuki kiscsaj bombázó testtel. Egy picikét méltóbb helyszínen, egy picikét erotikusabb ruhában már valóban tündérmese lenne. És ha még azt is sikerülne kipuhatolni, hogy mitől indul be, bérletet váltanék hozzá...
Happy Massage