• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Köszönöm értékelő soraidat:
    Kíváncsian vártam a reagálásokat, de látom csak Mirrmurr barátunknak volt pár szava hozzám.:-(((

    Nekem is lehet egy apró megjegyzésem?
    A "macskás" story tapasztalataim alapján jobban izgatja a kollegákat.

  • Egyeztetés:

    Kinéztem magamnak és hogy biztosan az enyém lehessen a számomra megfelelő időpontban, jó-előre megkerestem. Telefonon hívtam napközben. Rugalmasan sikerült egyezkedni a rövidre sikerült szóváltás alatt. Utólag kiderült, edzésen volt, ezért nem tudtunk akkor bővebben beszélgetni. Egy másik napon sikerült meginterjúvoljam a részletekért. Ez már hosszabb, információban gazdag trécselés volt. Így már elégedetten dőlhettem hátra.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, így nem volt nehéz megtalálni. Én metróval érkeztem. A Gyöngyösi úti megállótól pár perc séta a célig. Autóval érkezőknek akad parkoló, de tudni kell, hogy fizetős! A kapuból hívtam. Bár nem vette fel, de rögtön vissza csörgött és már bent is voltam.
  • Helyszín:

    A marina-partra jellemző modern társasház emeletén, két igénybe vehető szobával fogadott. Itt tatami, ott franciaágy a lehetőség. Én a tatamin voltam, az ágyas helységet nem láttam. A fürdő nem luxus, de rendben van. Kád és függöny, néhány tusfürdő, egy törülköző biztosította a tisztaságom. A maszszobában a résnyire felhúzott redőny és a megfelelően elhelyezett nagy tükör segített a vizuális élmények fokozásában.
  • Lány külseje:

    Vendéglátómat szemlélve én is ragaszkodtam a megfelelő fénymennyiséghez. Bőven volt miben gyönyörködnöm: kacér szemeitől, mosolygós, kívánatos szájától, a két félgömb (szilikonos)mellétől és a rendszeres karbantartástól feszes testétől rögtön emelkedik az izgalmi állapot! Flitteres fekete tangában és egy nagyon áttetsző fekete bodyban fogadott a szőkeség, amit kishiján átszúrtak a hegyes bimbók. Felfedeztem rajta két tetkót, de igazán nem zavaró. És volt ott egy fehér pudli a nagyobb kontraszt kedvéért.
  • Erotikus masszázs:

    Kezdetnek megbeszéltük, illetve pontosítottuk a telefonban már vázolt programot, időtartamot. Fürdés után vissza a szobába, a matracnál várt a ház (dögös)asszonya.
    Sokat beszélgettünk sok témát érintve (és nem csak témát!). Hason fekve voltam, így kezdte a maszt lábtól haladva a vállakig és vissza. Észrevehető erősséggel nyomkodott, nem csak maszatolt az olajjal. Elmondása szerint tud erősebben is, ha kell. Számomra épp elég alapos és mindenre kiterjedő volt. Jól esett!Az idő múltával megjöttek a finomabb, cirógatós, benyúlós mozdulatok. Itt hullott le az első ruhadarab!
  • Levezetés:

    Helyet cseréltünk! Ezt már türelmetlenül vártam. Hanyatt fektettem és gyorsan lesegítettem róla a bugyit. Innentől én kényeztettem. Végig csókoltam a testét a nyakától indulva lefelé, hosszan elidőzve a nagy ciciknél. Nagyon jól reagáltak a nyelvjátékra! Innentől egyenes út vezetett egészen a kelyhekig! Itt volt az ideje, hogy megmutassam a francia tanárnőnek, én is elő tudom hozni belőle azokat a dicsérettel felérő nyögéseket, sóhajokat és sikkantásokat amikre mindketten vágytunk! Amikor már nem bírta tovább, újra helycserére utasított ami ellen nem is akartam ellenkezni. Kacér mosoly, gyakran visszatérő szemkontaktus és "most csak te vagy" érzés! Kis cirógatás után lelkesen bekiált szopogatni, nyalogatni Kismetrót, néha kézjátékra váltva. Nem rángatta és nem erőszakoskodott, nem volt kivégzés jellege. Igyekezett ügyes mozdulatokkal, ritmusváltásokkal és bőnyálas szopogatással elvinni a katarzisba. Isteni volt!
  • Elszámolás:

    A végén, a fürdés után amíg nem volt a szobában letettem a másfél órás extrás csokrot a kisszekrényre. Nem tudom itt mi az átlag, de az eddig tapasztalthoz képest nagyjából az extrával magasabb.
  • Összkép:

    Készséges, barátságos, mosolygós, szőke profi! A hozzáállása, technikája és a két nagyonkemény félgömbök miatt megérte nekem meglátogatni. Egy igazi tapasztalt Hölgyet ismertem meg személyében. Aki szereti ezt a kategóriát, az bátran próbálja ki!
Happy Massage