• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szőke hajzuhatagába ezen az oldalon gabalyodtam bele. Délután hívtam, néhány csörgés után már vonalban is volt, nagyon kellemes hangja van. Szépen, érthetően mondta végig az órás és másfeles programokat, a kétórásnál én szakítottam félbe, mert arról már tutira a tűzoltóknak kellene kivágniuk, ha mindazt végigcsinálnánk. Másnap délelőttre kértem és kaptam is időpontot, ismerkedésképpen egy órásra. Úgy beszéltük, hogy érkezés előtt adja meg a pontos címet, amit én egyébként már ismertem.
  • Megközelítés:

    Halásztelek új, népszerű, CSOK-os övezete. Már szinte a kapuból hívtam, ekkor még kért 5 percet. GPS-szel könnyen megközelíthető, anélkül azért el lehet kavarodni az egyen házak / utcák között. A parkolás könnyed csuklógyakorlat csak a ház előtt, kíváncsiskodó szomszédoktól nem kell tartani.
  • Helyszín:

    Nézzük sorba: szép, rendezett az udvar, látszik, hogy gondozzák. A kis előszobában egyből ledobtam a cipőm és majdnem beleugrottam a rózsaszín papucsba, de női méretűnek tűnt. Egy hatalmas nappali/konyha jön ezután, rend és tisztaság honol mindenhol. A szobában nekem egy picit sötét volt, de szerencsére kiismertem magam: a masszázságy, a tatami a helyén van éééés visszatért a régi ismerősöm a meg nem értett inas is. A sötétséget leszámítva kellemes a légkör, finomak az illatok, talán valami zene is szólt, de szerencsére nem emlékszem rá, szóval pont tökéletes volt. A fürdőszoba száraz, a berendezése fullos: rengeteg tusfürdő, szájvíz üvegpohárral.
  • Lány külseje:

    A képeken is látható fekete átlátszó valamiben fogadott, alatta talán szintén fekete fehérnemű próbálta elrejteni a sportos, mindenhol feszes alakját. Tökéletes fogadóruha, na. Van arcos képe, így senkit sem érhet meglepi, szépen kisminkelve fogadott, a kedvencem a hatalmas cicaszemei voltak. A cicik is szép ívűek, pont kézbeillenek.
  • Erotikus masszázs:

    Üdvözlés után a szobába vezet, vetkőzés közben innivalóval, kv-val kínál, egy jó vízre nevezek csak be. Eközben megnyitotta a csapot is a zuhanyban, szerintem a kedvenc tusfürdőmet is kikészítette volna, ha tudja melyik az :) Belekortyoltam a vizembe, megkaptam a türcsit, majd megindultam felfrissíteni magam. Visszaérkezés után állva kezdünk el ismerkedni egymással, egyből bújik, csókol, nagyon édes. Ezután a tatamira "parancsol", a lábaim közé kuporodik, a talpammal kezdi a masszázst, majd innen tér át fokozatosan a vádlimra és a combom hátsó felére, közben be-be simít oda, ahová nem süt a nap... :) először meglepett ezzel, de nagyon kellemes élmény volt. Közben jót csevegünk, érdeklődően, de nem tolakodóan kérdezget, reagál, jó beszélgetőpartner is. A lábak után felül a hátsómra és úgy kezd bele a dögönyözésembe, de hogy miként történt pontosan már nem tudom...
  • Levezetés:

    mert engedélyt kaptam, hogy nyugodtan lehet tapizni ám, ami hason belefúródva egy matracba annyira nem egyszerű, de minden tőlem telhetőt megtettem. Anna közben belekezd a csúszkába is, a fenekemen és a derekamon kezdődik a puncis csúszka, a hanghatások sem utolsóak közben, hála az olajnak (illatmentest kértem az elején). A teljes testes csúszka sem maradhat el, mindent bevet, próbál csókolni, nyalogatja a fülem, nekem kalandoznak a kezeim. Felajánlja a fordulást is, de még kérem, hogy maradjunk kicsit így, majd én kérek engedélyt megfordulni. Szerencsére eddigre már hozzászokott a szemem a fényekhez, így végigstírölhettem teljes valójában is, amikor kértem a vizemből inni. Szemből is rám ül, de előtte jól beolajozza a farkam, mellkasom és beveti minden testrészét a csuszihoz, közben csókolgat, puszilgat, én meg nem győzöm markolászni. Amikor beszívta a bőrünk az olajat, újrakeni a fontosabb, kiálló, vérbő részeket és kézzel kezdi el izgatni. Megint csúszka, majd egyszercsak lent marad és franciázásba kezd, közben folyamatosan kérdezi, hogy miként szeretném. Kis golyókényeztetés, oldalról is szívesen rácuppan, amikor kérem, néha beveszi mélyebben is, én meg közben a hajával kezdek el macerálni, ami szerencsére végig ki volt engedve, így jó olajos lett, de nem zavarta. Gyorsan leegyeztettük a franciás játékszabályokat, majd kértem, hogy feküdjön hanyatt, én meg a mellkasa fölé térdelek szemből, ekkor teljesen olyan látvány volt, mint itt a borítóképén. Ebben a pózban vett a szájába, egyik kezével a tarkójánál fogva tolta rám magát, rendes lány gondoltam, de talán mondtam is :) nem sokára végem is lett az ajkai között, de annyira túl/fel voltam húzva, hogy nem éreztem tisztán az élvezést, a látásom is eltompult. Még néhány percig ebben a pózban simogatott, kaparászott a körmeivel, nem siettetett, magamtól támolyogtam ki a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    A telefonon elmondottak szerint történt kifelé menet a nappaliban, alig tudtam félbeszakítani, mert folyamatosan csicsergett közben.
  • Összkép:

    Nagyszerűen éreztem magam, még ha nem is tudtam mindig kimutatni, viszonozni a kedvességét. Biztosan visszamegyek még hozzá a hosszabb programra.
Happy Massage