• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Drága Maranellom! :-) Nagyon szépen köszönöm a beszámolót, az élményt, és a megtiszteltetést ! Nagyon ritkák az ilyen emberek mint Te! Nagyon jól éreztem magam Veled, és külön megtisztelő, hogy nem szoktál visszajárni lanyokhoz, de hozzam visszajöttel;-) Nagyon örültem Neked, és varlak vissza, tudod jól! Sok csok! :-) :-*

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon váltottunk néhány személyes üzenetet. 4 éve jártam már egyszer Amandánál. Emlékezett rám. Végül telefonon véglegesíttettem az időpontot. Másodpercre pontosan a megbeszélt időpontban a kapuból hívtam újra. Meg is jegyezte milyen pontos vagyok, majd megadta a bejutás paramétereit.
  • Megközelítés:

    Az Allee-hoz közeli kis utcában található. Ebből adódóan, szerintem nem kell részleteznem, hogy ezernyi BKV járművel könnyedén megközelíthető. Az autóval érkezőknek, javaslom, kicsit korábban érkezzenek, mert a környék kis utcáiban vadászni kell a parkolóhelyre. Vagy esetleg érdemes lemenni a bevásárló központ mélygarázsába és onnan át sétálni a címre.
  • Helyszín:

    Maga az épület a 60-as években épült panel. A lakásban rend és tisztaság van. Nekem kicsit fura volt, hogy Amanda kis szobáját a fürdőszobán keresztül lehetett elérni az előszobából. Tehát a fürdőszobának két ajtaja is van. Valószínűleg csak így lehetett megoldani, hogy a lakásban dolgozó másik kolléganő is diszkréten közlekedhessen. Maga a kis szoba a célnak megfelelően van berendezve, egész nagy francia ággyal. De ahogy négy éve a másik címen, itt is hiányoltam, hogy nincs sehol tükör az ágy mellett.
  • Lány külseje:

    Amanda feltöltött képeinek többségét még mindig a 4 éve készült profi fotók adják. Csupán 2 olyan fotót láttam ami frissebb. De nála ez megbocsájtható, mert alig változott. Még mindig ugyanolyan szuper vékony lány mint volt. Nincs kibékülve a fogásra is kemény, szépen álló kis melleivel. Nekem pont ez a kedvenc testrészem benne. Imádom markolni, csókolni, csodás látvány, ahogy még hanyatt fekve is szépen keményen csúcsosodnak. Szörnyű bűn lenne valami kitömött dinnyékre cserélni. Továbbá nincs megelégedve az orrával se. Valóban kicsit hosszabb és hegyesebb az átlagnál, de egyáltalán nem zavaró módon. A punci még mindig az a kislányosan zárt és pont olyan szoros, mint amilyennek kinéz. Összességében a lolita típus kedvelőinek bizonyára nagyon fog tetszeni.
  • Action:

    Nagy várakozással készültem erre a találkozóra. Egyrészt mert nagyon ritka, hogy visszamenjek ugyanahhoz a lányhoz. Soha nem fogok a végére érni a kedvencek listámnak így se. De amikor hosszú kihagyás után Amanda újra hirdetni kezdett, akkor úgy éreztem őt mindenképpen érdemes lenen újra meglátogatnom. Már csak a kíváncsiság miatt is, hogy mit változott az elmúlt négy évben.
    Mint az fentebb leírtam külsőleg szinte semmit. Viszont a fogadtatás az minden várakozásomat felülmúlta.

    Ahogy beléptem az ajtón egyből hozzám bujt és átölelt. De ez nem egy egyszerű barátságos ölelés volt, hanem az a fajta szeretet teljes mint amit a közvetlen hozzátartozóitól kap az ember. Ha nem olvastam volna egy nemrég írt beszámolóban ugyanezt egy másik kollégától is, akkor naiv módon azt hihetném, hogy engem az átlagnál kicsit jobban kedvel, ezért kaptam ezt a szeretetteljes fogadtatást. De olvastam, ezért azt gondolom, hogy Amandánál ez jár minden visszatérő vendégnek. Vagy ami még valószínűbb, hogy a vendégekhez nincs is semmi köze, egyszerűen ilyen az alap természete, árad belőle a kedvesség és szeretet.
    Miközben bekísért a szobába, nyugtázta, hogy látja frissen fürödve érkeztem, ezért, nem muszáj újra fürdenem, elég ha kezet mosok. Valóban, frissen mosott hajjal, fitten és illatosan érkeztem, pont úgy ahogy egy randihoz illik is, pláne ha az ember ilyen gyönyörű lányhoz készül. Én azért igénybe vettem a kikészített szájvizet is.

    Melltartóban és bugyiban várt a szobában, de ez hamar lekerült róla és máris birtokba vettem a csodás ciciket. Persze az Amandánál kihagyhatatlan szájra csók sem maradhatott el. Ezt egész találkozónk alatt elég sokat műveltük. emlékszem anno ódákat zengtem a csókjáról. Akkoriban megfogott az az átélés, ahogy csókol, mert az nagyon ritka az ilyen fiatal lányokban. Őszinte leszek most már nem találtam annyira különlegesnek. Bár továbbra is belead apait anyait, de most nem sikerült annyira mélyre és átélősre, mint anno. Azért, ha minden lány így tudna csókolózni, azzal sokan boldogan kiegyeznének.

    Első találkozásunkkor nem sikerült kielégítenem Amandát, pedig emlékszem hosszasan kísérleteztem az orális kényeztetésével. Most azzal a feltett szándékkal érkeztem, hogy mindent elkövetek a cél érdekében. Hanyatt fektettem az ágyon, az ágy szélére húztam a popsiját, hogy kényelmesen hozzáférjek a puncikájához. Majd belekezdtem egy maratoni kényeztetésbe. Volt hogy a G folt izgatására használtam egyik ujjamat volt, hogy finoman, volt hogy erősebben izgattam a csiklóját és persze a kettő között lévő rengeteg átmenetben. Többször is úgy láttam, hogy na most aztán meg lesz, mert megfeszült vonaglott, sóhajtozott, de csak nem jött össze. Láttam rajta, hogy nagyon tetszik neki. Sőt verbálisan is többször biztatott, hogy nagyon jó. Ezért nem adtam fel. Végül a sokadik olyan hullámnál, amikor sikerült orgazmus közeli állapotba hoznom és már nagyon szorította a puncira a fejem, annyira erősen nyomtam a számat a csiklójához, hogy már szinte sajnáltam, hogy biztos fáj neki. Na akkor teljes testében megremegett és akkorát élvezett, hogy beleremegett még a föld is. Ahhoz, költőnek kellene lennem ,hogy méltó módon leírjam ezt a csodát, amit átéltem Amanda orgazmusával. Percekig mozdulni se tudott, csak kapkodta a levegőt és remegett a lába. Uraim, ezekért a pillanatokért érdemes élni. Ennél csodásabb dolgot el se tudok képzelni, mint látni, átélni és részese lenni egy ilyen mindent elsöprő női orgazmusnak.

    Amanda kért pár perc szünetet, amíg összeszedi magát, majd utána fordultunk és belekezdett a natúr franciás kényeztetésembe. Sokat javult a technikája, változatosabb lett, de alapvetően még mindig azt a finom lágy technikát használja, ami nagyon jól esik, be is keményít rendesen, de a végkifejlethez nálam kevés lenne.

    Gumihúzás után, eljött a várva várt pillanat, hogy bejussak a finom puncikába. Kért, hogy legyek óvatos az elején, mert még mindig nagyon szűk. Valóban az volt. Mások is írták és tényleg fantasztikus látvány, ahogy szépen lassan ki be jár a farkam a hüvelyében, fél centire is kijön a szorosan tapadó belső szeméremajka. Az elején inkább, lassú, összebújós, csókolózós misszionárius pózban voltunk, időnként egészen összefonódtunk még a popsijának is alányúltam és óvatosan, de már tövig bent tartva szexeltünk. Később Amanda tartott egy kis bemutatott lovaglásból. Csodás látványt nyújtanak ilyenkor előre hajolva a cicik, gyakran be is kaptam őket. Amikor elfáradt, akkor váltottunk kutyusra. Itt már éreztem, hogy kellően kitágult és nedves egy erősebb menethez is. Növeltük is a tempót és partnerem szemmel láthatóan nagyon élvezte. Innentől bármilyen pózba váltottunk nem okozott gondot, ha tövig betolva keményebben is meghajtottam kicsit. Egyik kedvenc pózomban voltunk éppen, oldalra fordítva és egyik lába alattam míg másik lába a nyakamba, amikor egy ilyen keményebb tövig nyomos menet után megadtam magam és elszálltam mint a győzelmi zászló.

    Ránéztem az órára és láttam, hogy nincs már idő, hogy összebújunk még egy kicsit levezetésnek. Pedig nagyon jól esett volna magamhoz ölelni. Helyette elmentem fürdeni, de közben is nyitva volt az ajtó és beszélgettünk, illetve utána az öltözés közben is. Tőlem szokatlan módon egészen privát dolgokról is beszélgettünk. Olyannyira otthon éreztem magam Amandánál, hogy csaknem elfelejtettem átadni az ajándékomat neki. Viccesen meg is jegyezte, hogy semmi gond legfeljebb utólag utaltam volna.
    Az ajtóban még kaptam egy vigyázz magadra ölelést és fájó szívvel, de tökéletesen kielégülve távoztam.
  • Elszámolás:

    A régi budapesti átlagnak megfelelő ajándékot kéri Amanda. Ami bagatell a kapott élmény tükrében. A belőle sugárzó, kedvesség és szeretet pedig megfizethetetlen.
  • Összkép:

    Ez az első alkalom, hogy második beszámolót írok ugyanarról a lányról. Önmagában az, hogy láthattam Amanda csodás orgazmusát, már több mint felejthetetlen élmény volt. Még sem a fizikai élmények miatt fogok csak erre a randira sokáig emlékezni. Hanem elsősorban azért, mert ehhez fogható melegszívű fogadtatásban legfeljebb egy igazi szerelmes barátnőnél részesülhet az ember.
Happy Massage