• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam párszor hívni, nem vette fel, viszont a VTR-re hamar reagált. Az első felajánlott időpont nem volt Neki jó, de kicsit később tudott fogadni. Vtr-ben megkaptam a cimet, bővebb infóból a részleteket, az adatlapról az étlapot.
  • Megközelítés:

    Előre szólt, hogy az utca épp fel van túrva és próbáljak meg a környéken parkolni. Térképen jelölt helytől nem messze, tömeg közlekedés jó. A parkolás természetesen itt fizetős, könnyen meg lehet találni a lakást.
  • Helyszín:

    Új építésű, két szintes lakás emeletén volt a szánsz. Kényelmes ágy, tiszta szoba és fürdő. Tusfürdőből vagy 10 féle, szájvíz, stb rendben voltak. Egy probléma mégis akadt, a melegvíz ellátás sajnos nem a legjobb, ezt jelezte is előre. Viszont utólag visszagondolva ezért az élményért januárban a jeges Dunában is megfürödtem volna.
  • Lány külseje:

    A képek visszaadják a valóságot, szép hosszú szőkés haj, nagy cicik, igaz szilikonosak, de tapintásra nem észrevehető. A műtéti hely viszont látszik, bár engem ez mit sem zavart. Kezén és lábán ízléses tetkók. Mosolygós, kedves pörgős lány.
  • Action:

    Az ajtó mögül fülig érő mosollyal fogadott egy fekete kis ruhácskában, majd felkísért az emeletre. A szobában lepakoltam a cuccaimat, majd irány a fürdő, sajnos a vizet nem sikerült a megfelelő hőmérsékletre hozni, de csöppet sem zavart. Az ajtó előtt várt, hogy elkészüljek, bementünk a szobába, ahol rögtön csókolózni kezdtünk. A kezek, főleg az enyém mindenfelé kalandozott, cicik-popsi viszonylatban. Leült az ágyra és kezelésbe vett, rögtön teljesen eltüntetett, foglalkozott a környékkel is rendesen, felváltva franciázott. Nem is bírtam volna sokáig, így leheveredtünk az ágyra, ismét csókolóztunk, simogattam a punciját, ami úgy tűnt, hogy tetszik neki, illetve engedte, hogy megujjazzam, itt talán sikerült is elélveznie?
    Cseréltünk, ismét Ő következett, folytatta a franciát ahol abbahagyta, sajnos sokáig már nem bírtam és az arcára élveztem. Nem húzódott el, nem finnyáskodott.
    Kis szünet, kaptam egy jó erős masszázst, közben cseverésztünk. Rákérdezett a második menetre, benne voltam...
    Franciával indult, majd gumit kértem és beleült. Azoka a cicik, nem birtam betelni veluk. Kipróbáltuk még kutyusban és missziben, szerintem ő is élvezte, hangoskodott közben rendesen. A végét ismét franciával kértem, szájba-arcra.
    Még búcsúzás előtt felhevült testemet lehűtöttem a zuhany alatt és leléptem.
  • Elszámolás:

    Utólag a bővebb infó alapján, korrekt volt nagyon. Nem hozta külön szóba, korrekt.
  • Összkép:

    Maximálisan megérte, nagyon pozitív leányzó, a vendég kedvére akar tenni, élvezi amit csinál. Elégedetten távoztam és még biztos, hogy visszamegyek, van még mit kipróbálni.
Happy Massage