• Lívia

  • Beküldte:
  • Lívia reagálása

    Kedves Tigris! :)

    Köszönöm szépen az írásod, nagyon örülök neki, de annak még jobban, hogy ilyen érzésekkel mentél el tőlem, A bor amit hoztál az alkalomhoz illett és nagyon finom volt, az idő pedig nagyon gyorsan haladt.... jó társaság, ital, eper.... nagyon jól alakult találkozásban volt részem.. Köszönöm
    Várom a következő látogatásod..:)
    Csókjaim

  • Egyeztetés:

    Ma három hete, 504 órája, 21(ez a nyerő) napja történt randink, de olyan tisztán emlékszem rá, mintha most jöttem volna el Tőle. Három héttel ezelőtt nagyon szines, nagyon vidám volt a hangulatom, mikor a busz felé bandukolta a szeles időben.
    Mire észbe kaptunk addigra a kor minden vívmányán kommunikáltunk. A privát üzenet, sms és más vívmányok után maradtunk A.G. Bell találmánya mellett, ez mégiscsak személyesebb és sokkal szimpatikusabb lehetőség. A hang a stílus sokat elárulhat a személyiségről, mi Lívia esetében egyre kedvezőbb képet rajzolt bennem. Hangja lágyan búgó, stílusa árulkodik pallérozott egyéniségéről. Jó hangulatú beszélgetéseink közben, mint egy mellesleg megbeszéltül a mikor, hol/merre, meddig, stb. szokásos kérdéseket.
    A jó előre tervezett első találkozónkat meghiúsította egy számomra nem tervezhető esemény és megbeszéltük, ha ha visszatér hosszúhétvégi pihenőjéről, akkor újra rátérünk a mikorra. Nagyon megértően kezelte a status quo-t, nem volt benne semmi neheztelés.S mikor újra megláttam villogni a kis zöld négyzetet, meg is történt az újra tervezés.
  • Megközelítés:

    Ha valaki becélozza autójával a Déli-pályaudvart, akkor már szinte teljes a siker. Innen már nem lehet gond az Istenek hegyére vezető utat megtalálni és a kanyargós hegyi út nyomvonalát követve eljutni a címig. A gps is biztosan odatalál és akár a ház előtt is lehet parkolni, igaz a járdán, de legalább nem fizetős. Mivel borozgatós terveink voltak, így bkv-ztam. A Délinél felpattantam a nyerő számmal jelzett busz a "A" változatára és talán 7-8 perces hegyi buszozás után leszálltam majdnem a ház előtt. Kimondottan jónak mondanám a bkv-s megközelítést. Mivel vagy tíz perccel korábban érkeztem, ezért sétáltam egyet a csendes, nyugodt környéken a langyos Mapsütésben.
  • Helyszín:

    A helyszín Buda frekventált hegyvidéki részén található, az utcáról is remek kilátás nyílik a János-hegyre. A cím egyértelmű könnyű megtalálni a kapuban kapott instrukciók alapján a bejutás egyszerű és diszkrét. A busztól a lakás ajtajáig egy teremtet lélekkel sem találkoztam. Talán dolgozott mindenki???? Amit a lakásból láttam, (előszoba, fürdőszoba, tetthely) az nekem tetszett. Ahogy mondani szoktam rend, fegyelem, tisztaság, század vigyáz mindenhol. A kabátom, cipőm az előszobában hagytam, a szoba egy igazi kéjkuckó. A földön egy nagy méretű szinte a fél szobát uraló tatamival az "eseményeknek", az ablak alatt egy alacsony hosszú polc, rajta lejátszó, tablet és még sok apróság, a sarokban egy szobainas a ruháknak. A hangulatvilágítás csak annyira sejtelmes, hogy vendéglátóm minden mozdulatát, gesztusát, mosolyát tökéletesen lássam, de fokozza hangulatot.
    A fürdőszoba is megfelel az alkalomnak és érdekessége, hogy a kád felét fal takarja el, ezzel kellemes meghittséget teremt, minek a későbbiekben lesz szerepe. Benne minden megtalálható mi szükséges a kémiai affinitáshoz.
  • Lány külseje:

    Már a régebbi fotóin is látszott, hogy egy határozott egyéniségű, kiforrott jellemű, nőiesen sexi, ízig-vérig Nő, ki tisztában van a nőiesség minden fortélyával. Fotóin testbeszéde is arról árulkodik, hogy csupa bujaság, csupa titok, mit ha megfejtesz elnyered méltó jutalmad.
    S jött egy remek szemet gyönyörködtető fordulat fotóiban, mikor csevijében elcsíptem egy kommentet, mi az új fotóira utalt. Gyorsan oldalára kattintottam és ugyanaz a Lívia egy merőben új megvilágításban tárult szemem elé. Nagyon tetszett mit láttam és elég gyorsan fényérzékelő lapkáimba égtek fotói. Egy még szebb, még vonzóbb, még sexibb érett Nő borzolta férfiúi hangulatomat.
    Egyből tudtam, ebből randi lesz!!!!!!
    A kalapos fotója nagyon tetszik, azon a fotón igazán kibontakozik érzékeny nőiessége, jelleme. Egyébként is kedvelem az ilyem karakterű fotókat, mert a kedvenc koromra az 1930-as évekbeli amerikára emlékeztetnek, mikor a női értelmiségi réteg az öltözködésével is az egyenjogúságért küzdött. Ezt meg is említettem és azóta ez a nyitó képe.
    Amikor átléptem a küszöböt jóleső melegség járta át testemet és ez a későbbiekben még fokozódott, mikor vendéglátóm az ajtó takarásából életnagyságban a szemeim elé került. Hatalmas mosollyal, csillogó szemmel, kedves hangon, kézfogással és két puszival köszöntött. Mi tagadás forrt is a vérem éreimben mikor alaposabbam, de diszkrétem szemügyre vettem.
    Öltözete az alkalomnak és a vérforralásnak tökéletesen megfelelt. Egy fekete fekete bugyi-melltartó összeállításában várt, mik anyagának mértéke el sem érte az említésre méltó négyzetcentiméter számot, a kicsi háromszögeket hajszálvékony zsinórok kötötték össze. Ez a kevés semmiség még jobban kiemelte izmos vonalait, mit a cipő levétele közben alsó távlatban is megcsodálhattam. S, hogy ne legyen annyira direkt, hogy szinte meztelen, egy ápol és eltakar szétlebbenő comb középig érő a szemnek azért mindent láttató, -nevezzük köntösnek- takarta felső testét.
    Ahogy harmonikus mozgásával előttem libbent a szoba felé megsasolhattam arányosan izmos alkatát, finom szolizott barna bőrét, érezhettem lágyan diszkrét illatát, mi talán a testápoló-hajsampon/hajbalzsam keveréke lehetett.
    S közben szűnni nem akaróan beszélgettünk. Mire a szobába érve megfordult, hogy körbe mutatva felhívja mindenre figyelmem a hangulatos kisszobában, akkora már egy jól ismert melegbarna szempár nézett vissza rám.
    A külcsín és a belbecs nőiességének kvinteszenciája.
  • Erotikus masszázs:

    A hangulatos szobában lágy fény, kellemes illat volt az uralkodó, halkan andalító lágy zene szólt -Enya- és nagyon hamar egyre melegebb lett. Gyorsan pólóra könnyítettem felül, átadtam a virágot a marcipános meglepetést és máris töltöttem az előre odakészített elegáns poharakba a rubintosan gyöngyöző nedűből. -Rose Cabernet Sauvignon- Kortyolgatás közben leültünk a tatami szélére és teljesem belefeledkeztünk a beszélgetésbe. Hogy miről? A bor illatától, zamatától kezdve teljesen hétköznapi dolgokon át az ezotérián keresztül az érzékeken túli érzékelésig. S hogy halmozzuk közben az élvezeteket, előkerült egy doboz eper is a borhoz. -Vendéglátóm figyelmessége.- Én már itt el voltam varázsolva személyiségétől, elázva szeme tiszta tükrétől.
    A kapott illatos, puha törülközővel hónom alatt Ádám kosztümben indultam volna a fürdőszoba felé, de fő a diszkréció felkiáltással a derekamra tekerte és kikukkantva az ajtón, hogy "tiszta-e a levegő", kezemnél fogva maga után húzott. -Milyen erőteljes és mégis finom keze van!- Megmutatott mindent mit hol találok és a keskeny ajtónak köszönhetően full kontaktba kerültünk, hogy ízelítőt kapjak, lesz ez még bizsergetőbb is. S az a huncut mosolya ott ragyog az arcán, mert érzi mit élek át.
    A szobába visszatérve a tatami szélén ülve találom, mell kucorodtam, kortyoltunk még párat és egy elegáns mozdulattal a háta mögé mutatva kérdően a szemembe nézett. Én hasra vágtam magam, de a tükörből még jól láttam, hogy felállva a vonzó testén hagyja lecsúszni azt a sejtelmes köntöst, mi a padlóra hullott. Nem is csodálkoztam testem vegetatív reakcióin.
    Lábfejemnél a lábam közé térdelt és két tenyerével a vállaimtól a bokámig mintegy végig szkennert. Közben kérdezte volt-e műtétem, -mondtam mandula. Volt-e törésem, -rendszeresen törik szívemet a hozzá hasonló nők. Több komolyságot! -Mondta és fenekembe csípett.
    A masszázs bokáimtól indult, haladva a nyakamig, majd a karjaim után kezeim élvezhették áldásos mozdulatait. S valóban nem csak szeret, hanem tud is masszírozni. Nem egy kenyértészta dagasztós, kapkodós, legyünk már túl rajta a történet, hanem egy nagyon aprólékos, lelkiismeretes, alapos a kezelés. Szándékosan írtam a kezelés szót, mert aki ilyen alázattal nyúl egy emberi testhez, az kezel. Lelket, elmét, testet, mert minden érintése is gyógyít. Az emberi test ismeretei alapján sebészi pontossággal találja meg a kritikus pontokat miknek blokkját fel kell oldania, hogy kellő hatást érjen el és addig nem tágít míg a kedvező eredményt el nem éri és ha kell visszatér rá többször is. Elmondása szerint és éreztem is, hogy volt dolga rajtam rendesen.
    Olykor érezhette is reakcióimon, hogy a fájdalomküszöböm határait átlépve tűröm kezei mozdulatát, de ilyenkor mindig megjutalmazott egy puszival nyakamon és egy kedves mosolyával a tükörben.
    Tenyereim után ismét áttért a nyak, váll, hát triumvirátusára, de ezek a mozdulatai egyre lágyabbak, gyengédebbek voltak, felvezetése az erotikus masszázsnak.
  • Levezetés:

    Gyengéd mozdulatai lassan átváltottak simogatásba, majd cirógatásba, s egy laza szemezős mozdulattal -figyelve a hatást- megvált a már nagyon feleslegessé vált háromszögek kétharmadától. Mellkasára meleg olajat csorgatott, élvezettel szétkente csodás keblein, hasán -mindezt olyan erotikus töltettel, hogy csak lestem- és jócskán juttatott belőle a hátamra is.
    Innentől aztán útjára indult a gyönyör.
    Kebleit lassan, lágyan fantasztikus érzéseket szítva bennem szánkáztatta hátamon, derekamon, -nyakamtól a hátsómig. Olykor egészen felcsússzant, hogy olajos halmai az arcom masszírozzák, olykor nyakamba puszit lehelt, hogy éreztem szuszogását, olykor meg mosolyogva szemembe nézett, hogy láthassa tettének gyönyörű kínját. De kezei sem tétlenkedtek, bevetett minden praktikát és én olvadtam, mint a Napra tett vaj.
    Mikor úgy gondolta/érezhette, hogy megérett a helyzet a fordulásra, levette a maradék háromszöget is én meg ittam magamba testének gyönyörű látványát. De kicseleztem és a fordulás úgy alakult, hogy Ő került hasra. Alaposan beolajozva testét kezdtem el masszírozni. Úgy simúlt tenyerem alá, mint egy doromboló kiscica és az elégedettség mosolyát láttam szép arcán.
    Egy idő után hátra nyúlt férfiasságom után és az egyébként sem szunnyadó tüzemet érzéki mozdulatokkal tovább szította. Megfordult alattam én meg nem bírtam ellenállni a csábító lehetőségnek és testét homlokától a lábujja hegyéig végig csókoltam. Utolsó momentumként egy forró csókom adtam ölére -és itt a határ, nincs tovább.
    Hanyatt fekve ismét bőségesen beolajozott, magán is szétkent nem keveset ismét és férfiasságomra vékonyan csorgatva leste a hatást. Szemében ott égett a tűz mi órákkal ez előtt lángra gyújtott, arcán az a mosoly, hogy nincs megállás és mint két tekergődző anakonda siklottunk egymás testén simogatva beteljesülésén felé.
    Mikor érezte, hogy már nagyon a végét járhatom, csípőmre ült, ölét az ágyékomhoz siklatta és tekergőzve az irányítást kezébe véve, olykor megállva, hogy egyre magasabbra jussak, átsegített egy csodás ájulásba.
    Mikor észhez tértem már megtisztogatott és egy puszi kíséretében ennyit mondott: Köszöntelek nálam!
    Ahogy mellém kucorodott két kezét és karját megmasszíroztam, mintegy hálám jeleként, mi érezhetően jól esett Neki. Együtt mentünk el a nem kevés olajat lemosni egymásról, minek az lett az eredménye, hogy keze mindig elakadt és noha megvolt a szándék az idő gátat szabott a folytatásnak.
  • Elszámolás:

    Még kezdeti telefonbeszélgetéseink egyikén tisztáztuk e témakört. Az eleinte másfél órásnak tervezett talink két órára kerekedett, majd észrevétlenül három órára módosult, -mert evés közben jött meg az étvágyam- így e szerint módosult a csokor, mit az ablak alatti polcra távozásom előtt tettem. Nagyon korrekt az elszámolás!
  • Összkép:

    Mikor november huszadika után kényszerűségből haza kellett jönnöm akkor láttam, hogy az oldalon verseny van egy fotózásért. Akkor még eléggé nyitottak voltak az esélyek, de elhatároztam, hogy a harmadik helyezett lányt feltétlenül meglátogatom.
    Hogy miért a harmadikat? Mert hiszek a mesék igazságában, hol a legkisebb a harmadik lány a
    legszebb,
    legvonzóbb,
    legokosabb,
    legszerethetőbb,
    legtalpraesettebb,
    legemberségesebb,
    leg...leg...leg.
    S nagy örömömre ez Lívia!
    Lelke selymével, okos gondolataival, szemei barna melegével, mosolya tüzével, szolibarna bőre bársonyával, kellemes hangjával, buja nőiességével olyan varázslatot tud teremteni érzés-élmény szinten a masszázs keretein belül, mi döngeti mások oldal felejthetetlen határait is.
    Ezt írja bemutatkozásában.
    Elvarázsolhatlak? Engedd meg...
    Engedtem és sikerült.
Happy Massage