• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Nem volt unalmas veled lenni. Szerintem ez azért van, mert valahogy bíztam benned, bíztam a gondolataidban. Érted, hogy mire gondolok :)pont jól kiegészítetted az együttlét alatt az én jó tulajdonságaimat. :) Sokkal többet érsz, mint amennyit valójában megmutatsz magadból! Milyen jó hogy néha kimutattam mennyire szükségem van a varázsvessződre.
    Köszönöm az értékelést! Gyere máskor is vissza hozzám, szívesen fogadlak!! ;)

  • Egyeztetés:

    Angival már előtte is beszéltünk, váltottam vele pár sort az itteni levelező felületen. Elsőre felvette és estére egyeztettünk időpontot. Abszolút rugalmas, sms -t is írtam neki és egyből válaszolt. Fotói, és a mostani rendelőhely elhelyezkedése is szimpatikus volt számomra.
  • Megközelítés:

    A térkép abszolút jól mutatja a helyszínt amit a bemutatkozó soraiban még jobban pontosít. Busz is és villamos is ott áll meg a közelben, autóval is könnyen megközelíthető. A ház előtt megcsörögtem, egy nagy társasház, aztán a kapott infok alapján könnyen meg is találtam, fsz. 1xü :) Szerintem még sötétben is odatalálnék :)
  • Helyszín:

    A lakás gyönyörű, otthonos és Angi csak emeli a fényét a helynek. Kis belépő, székre leül, cipő levesz, szobába belép. Mintha egy tuti sztriptíz bárban lennék, itallal kínál, szobában "sztriptíz rúd" és nagy TV. Zene is szólt a háttérben, kedves beszélgetés keretében egyeztettünk, mit szeretnék, miért is jöttem. Fürdőszoba csodás, nagy hydromasszázs zuhanykabin, felszerelve tusfürdő garmadával. Illatos türcsi, kilépő, szájvíz mind-mind rendben. Tisztaság és rend mindenütt! Csak ő rendel, csak te vagy neki és mindenben partnerként lesi kívánságodat. Kommunikációban jeles!
  • Lány külseje:

    A fotóknak megfelelően élőben is szupercickós, mosolygós és kedves. Szubjektív, hogy kinek mi tetszik de nekem bejött és a pozitív kisugárzásával levett a lábamról. Szexi fehérneműben fogadott, de mire visszaértem a fürcsiből már csak egy bugyi volt rajta..teljesen nem is emlékszem mert el voltam veszve a részletekben :)
  • Action:

    Egymáshoz simultunk, simogatásokkal és testrepuszikkal vette kezdetét az az egy óra amit egymásra hangolódva töltöttünk együtt. A törölközőt lehámozta rólam és lefeküdtünk a francia ágyra. Tovább csókolgattam, elkalandoztam 1x az egyik aztán a másik cickó irányába. Nyalogattam, puszilgattam amit nagyon élvezett. Egyre lejjeb és lejjeb kalandoztam, lassan a bugyi is lekerült róla..finom és illatos puncija már várta, hogy kényeztessem. Halk nyögések, nedvesedés és testének mozgása mind-mind tudatták velem, hogy élvezi ténykedésemet. Előre megbeszéltük, hogy kezdjünk majd egy masszázzsal amit megelőzve kaptam egy kis franciás meglepit. Szépen, lassan és finoman vette a szájába addigra már merev hímtagomat. Következett a masszázs..míg el nem felejtem, popsiizgatásról is szót ejtettem amit kellemes kis simítások, "dörzsölések" formájában adott át nekem. Jól masszíroz és ezzel segített, hogy még jobban ráhangolódjak a szex action -re. A masszázs végeztével ismét egy franciázás következett, kaptam egy védőburkot és missziben kezdtük a tornát. Ezt követte még néhány pózváltás amivel gyorsan eljutottunk a csúcsra. Kellemes szeretkezés volt ez egy órában, de sokáig már nem bírtam és a gumiba élveztem. Hagyott lenyugodni, kaptam egy kis tisztítást, beszégettünk még ez élet nagy dolgairól is és spuri a fürdőbe. Észre sem vettük úgy el szaladt az idő, de egszer sem éreztette velem, hogy siessünk mert kifutunk az időből. Legközelebb a pezsgőzést is bepótoljuk!
  • Elszámolás:

    Alap egy órát kértem amit vállalt is a masszázzsal megspékelve. Pesti átlag de mindezt egy exkluzív nővel egy intim együttlét keretében. Bocs, a fogalmazásért de most így sikerült. Nem szeretek javítgatni, ha jön a gondolat leírom! Ja, először voltam nála és letettem az asztalra mielőtt indultam. Teljesen korrekt!
  • Összkép:

    Szeretnék még többször is visszamenni és remélhetőleg ennek semmi nem akadálya nem lesz. Jól éreztem magam vele, abszolút nem feszélyezett semmi az ég világon. Mintha csak a szomszédba ugrottam volna be a barátnőmhöz egy lopott órácskára.
Happy Massage