• Léda

  • Beküldte:
  • Léda reagálása

    Te Szexguru!

    Dehogy voltál esetlen, én egyáltalán nem éreztem - mást viszont igen! ;)
    Centikre pedig hidd el, semmi szükséged - sehova sem - elég nagy és szuper voltál, imádtalak nézni 'szenvedésed' minden percében. :)))
    A fürdőszoba tekintetében, sajnos bizonyos infrastruktúrális irányokra nehezen tudok befolyással lenni; de igyekszem magam megoldani a jogos hiányosságokat; így remélem, sokkal jobban fogod érezni Magad a legközelebbi randinkon!
    Jut eszembe! Gyere csak Zorro álarcban, nem bánom! :D

    Csók

  • Egyeztetés:

    Felhívtam, felvette és aznap délutánra kaptam is egy órácskát. Nagyon kedvesen kommunikál.
  • Megközelítés:

    A jól ismert Marina part egyik jól ismert partközeli épülete. A szalonok itteni sűrűsége köztudottan veri a városi átlagot. Fizetős időn kívül mentem és még szabad helyet is találtam. Metróval Duna Pláza és utána séta.
  • Helyszín:

    Marina partos sztenderd. A zuhanykabinban lehetne egy kicsit nagyobb tusfürdő választék és a WC ülőkét is rögzíteni kéne, de különben teljesen OK, különös tekintettel a masszázs szobára. Itt van ágy is és tatami is, lehet válogatni közülük. Én mind a kettőt kipróbáltam.
  • Lány külseje:

    Úgy látszik, hogy nem olvasok figyelmesen beszámolót, vagy a fotók miatt volt, de nagyon meglepődtem, amikor a velencei karnevál egyik szemmaszkos magas szőke résztvevője nyitott ajtót. A döbbenetemet rutinosan kezelte és gyorsan felvilágosított az okokról. A külsőt egyébként alaposabban a masszázs közben volt időm a maga majdnem pucér valóságában megcsodálni, mert akkor került le róla a melltartó és a fekete selyemköntös (vagy mi az ördög, nem nagyon tudom ezeknek a ruhadaraboknak a korrekt nevét). A cici kicsi, formás és érzékenyen reagáló.
  • Erotikus masszázs:

    Kis csúszás miatt a masszázsból vettünk el időt, úgy hogy most csak egy rövid és gyengéd popsi, keresztcsont és vállmasszázsra futotta. A masszázs végén kaptam egy csúszkát is, izgatóan erotikus nyakba és fülre puszikkal. A tükörből jól követhetőek voltak a mozgások, ami még emelt az élvezeti értéken.
    (Mivel a rendszer ennél részletesebb beszámolót szeretne, muszájból ideírom, hogy mindez a masszázságyon történt, közvetlenül egy jól beállított tükör mellett. A csúszást egy jól megválasztott viszkozitású olaj biztosította.)
  • Levezetés:

    Irány a tatami és kezdődhetett a lingam masszázs. Itt nem azt a fajta lingamot kapod, amikor jó párszor a kielégülés határáig izgat a masszőr, aztán a szerszámot leszorítva és a gátat jó erősen megnyomva leállít, hanem a mellkas, a has, a comb, majd a gát és a golyók finom incselkedő simogatását. Léda folyamatosan figyeli, hogy mire hogyan reagálsz és a különösen tetsző részeknél elidőzik, vagy vissza-visszatér. Ilyen szenzitív rá(d)hangolódást nagyon ritkán lehet tapasztalni. A környék cirógatása után (végre!) sorra kerül a fütyi is és profi kézmozdulatokkal ő is hosszan kap a kényeztetésből. Mivel Léda terpeszülésben a lábamhoz ült le, úgy negyven centivel kellett volna hogy hosszabb legyen a kezem, hogy közben hozzájuthassak a melleihez. Persze az csak elvonta volna a figyelmet a saját élvezetemről, mert a kézi ingerlés után áttért az orálisra. Itt is végig figyelte, hogy hogy reagálok és láthatóan örült, ha egy egy "fogása" láthatóan és hallhatóan telibe talált. A befejezést a végtelennek tűnő izgatás után kézzel kaptam. Az orgazmus után még simogatott finoman, majd letörölgetett. Ittam egy kis vizet, hogy magamhoz térjek, aztán irány vissza a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztük a környék szokásos egyórás ajándékát. Érdemes rákérdezni a hosszabb szeánszok ajándékaira is, mert igen kedvezőnek tűnnek!
  • Összkép:

    Ami Lédában megfogott az a nyitott és kedves személyisége. A kezdeti esetlenkedést remekül kezelte, pillanatokon belül vidám barátságos hangulatot teremtett. Nagyon jót beszélgettünk masszázs közben, még a vicceimre is vevő volt. Kényeztetés közben is dumáltunk, de pontosan ráérzett, hogy mikor koncentrálnék valami másra és akkor hagyta, hogy elmerüljek az élvezetben. Egészen kivételes élmény volt, hogy mennyire őszintén örült a kielégülésemnek, ez a tulajdonság szintén nem sok más szolgáltató sajátja. Plusz pont jár a zeneválasztásért. Egy szwinges válogatás ment, ami nem altatott be, de nem is pörgetett fel. Szuper vagy Léda, egy valódi kincs. Legközelebb Zorró álarcban megyek!
Happy Massage