• Ashley

  • Beküldte:
  • Ashley reagálása

    Szia :) Örülök az ismeretségnek :) a ruhámat majdnem eltaláltad, egy rózsaszín egyenruhában nyitottam ajtót, de hivhatjuk törölközőnek is ha szeretnéd :P
    Szerettem a humorod :) és úgy az egész ott léted :) jó volt veled indítani a napom ^^
    Látod nem is olyan rossz beszit írni :D
    Csókollak :*

  • Egyeztetés:

    Mobilon hívtam, elsőre kapcsolatba tudtunk lépni, nagyon segítőkész volt a telefonban. Egy nappal a randi előtt hívtam, és le is egyeztettük az időpontot másnap reggelre.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető hely a belváros szívében, az Andrássy úttól nem messze. Parkolóhelyet relatíve könnyen találtam a szomszédos utcában, amely fizetős volt. A tömegközlekedés is jó, több troli és busz is jár arra.
  • Helyszín:

    Klasszikus belvárosi többemeletes társasház, a megszokott kapukódos megoldással. Liftet nem láttam, igazából nem is kerestem, mert engem abszolút nem zavart pár emelet megmászása. A lakásban ha jól láttam csak egyedül rendel, ami jó a diszkréció szemponjából. A fekvőalkalmatosság abszolút kielégítő volt. A fürdőszoba is rendesen felszerelt,
  • Lány külseje:

    Ashley abszolút megfelel az itt látható képeknek, nem csalódtam amikor megláttam. Lányos zavaromban nem is emlékszem, miben nyitott ajtót, ha jól emlékszem egy törölközőben, de nem vagyok benne 100%, mert annyira megakadt takintetem hatalmas mellein, amik miatt főleg mentem. Gyönyörű, formás csöcsei fantasztikus tapintásúak, igazi öröm volt szemügyre venni őket, főleg azokat a méretes, csúcsós mellbimbókat. Van pár szép tetoválása is hölgynek, érdemes vetni rájuk egy pillantást a művészi beállítottságúaknak. :)
  • Action:

    Ahogy megérkeztem, Ashley nagyon kedves és felszabadult volt, ami nagyon jó feszültségoldás volt részemre. Az érkezés kezdeti feszültebb hangulata gyorsan feloldódott, elmentem a fürdőhelyiségbe gyorsan. Visszatértemkor meztelenül várt törökülésben az ágyon. Hatalmas mellein egyből megakadt a tekintetem. Kezdeti tétovázásámot nagyon ügyesen kezelve feldobta viccesen, hogy átvegye-e az irányítást, amit én nem is bántam - egyből kezelésbe vette már éledező farkamat egy francialecke erejéig. Közben én lelkesen kalandoztam fantasztikus mellein, popsiján, majd meg akartam dugni a cicikéket. Ezt is kiélveztem, majd kérésemre átfordultunk 69-be. Itt jobban szemügyre vettem csodás, húsos barackját, mire úgy döntöttem, hogy tanulmányozom elölről is gyönyörű szeméremajkai által takart puncikáját még részletesebben. Később kérésemre átváltott doggyba, hogy megpuszilgathassam a fánkocskáit ilyen szemszögből is. Itt is elidőztem egy keveset, majd kértem egy gumit. Hátulról hatoltam be lassan, finoman, majd később egyre ütemesebben kezdtem el baszni, és közben markolásztam a fel-alá ingó bögyöket. Az első kör sajnos nem volt túl hosszú, nagyon "megviselt" a csodás, kerek popsi látványa. Szünetben kicsit beszélgettünk, nagyon jó beszélgetőtárs, és jó humora is van, bejött a stílusa. A kis pihi után újra megkértem egy kis nyelvleckére, amit szó nélkül el is kezdett. Később kértem, hogy lovagoljon meg, ami szintén nagyon jó volt, hol a ringó csöcsökkel játszadoztam, hol a popsit markolásztam. Átváltottunk oldalpozícióba is, és végül újra a klasszikus kutyus pozícióban kötöttünk ki. A második kör végére már nem tudtunk pontot rakni, mert kifogyott a patron...
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, bárkinek szívből merem ajánlani. Én az órás programot választottam, nem bántam meg. Már az elején szerettem volna letudni, amit nem is ellenzett. Szerintem vissza fogok még térni hozzá!
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, tetszett a kezdeményező készsége, nagyon feloldott. Nagyon profi hozzáállása van, szeret amit csinál, plusz mindez ötvözve jó humorral, és szexi, vonzó huncutságokkal.
Happy Massage