• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aktuális célszemélyem az egyeztetett időben nem vette s fáradságot, h felvegye a mobilját, így a bakancslistán kiemelt/kiszemelt vendéglátót, Annát kerestem telón. Visszacsörgött nagy örömömre, hiszen már régóta kinéztem magamnak, lásd gyönyörű arc, formák, bemutatkozás/. Meg is állapodtunk az 1 órás együttlétben, annak tartalmában. Külön örömömre szolgált, h némi kezelési bővítményre is hajlandónak mutatkozott. Megkaptam a címet is: jártam már abban ugyanilyen célból, egy, azóta a szakmából kiugrott, nagy lingam-tudású masszőr-lánynál...
  • Megközelítés:

    nagyfalusi lévén, felkészültem a délutáni tömegre az utakon, amiben nem is csalódtam. Azonnal eszkuzáltam magam, h később érkezem, amit nagyon kedvesen vett tudomásul. Kocsival mentem, egy MTnek sem ajánlom, h másképp közelítse meg a kéjlakot: H. telken még a GPS is hülyét kap az új építésű házak közt, amíg megtalálja. a célt a sok 1forma, egyébként igen jó kialakítású új ház között.
    Tömegközlekedésről ne is álmodj, marad a négy kerék!
  • Helyszín:

    Új építésű családi ház, nyitott kapuval, akár be is parkolhattam volna. Nyista kapucsengő, kód, mifene, kopogásra nyílt a paradicsom ajtaja. Mögötte egy csodás mini-boszi, talpig mosolyban, de erről később...
    Tágas nappali, min. 5 ajtó nyílt belőle. Eltekintve a szokásos mosdótól, még mindíg maradt három, feltehetően az -éppen jelen nem levő, bizonyára elragadó vendéglátó társak számára.
    A masz-szobát előnyére szépen megterített franciaágy utalta, a székkel a gyorsan lekapott ruhának, halk zene a rádióból.
    Keskeny, hullámot utánzó tükör az ágy teljes hosszában a falon, célszerűen az ágynál alig magasabban felillesztve, a ténykedés másodlagos/vizuális élvezetére.
    A fürdő tágas, tiszta. Függönnyel leválasztott zuhanyzó várt a használatra, tusfürdőktől roskadó polccal.
    Szájöblítéshez a kagyló fölött minden, mi szem-szájnak szükséges.
  • Lány külseje:

    Fekete, necc-költeménybe -előnyösen- alig takaróan öltözött, mini-csoda hölgy, ugyancsak előnyösen, szabadon hagyva gyönyörű barna bőrét. Alakja csak egy csellóval hasonlítható össze, amit a finom izmok felett néhány milliméter zsírszövet burkol csak. Kék szemek, fülig érő mosoly a csókra álló ajkakon, finom, érzéki ujjak. A komplé nem rejtette gömbölyű ikreit, néhány ujjnyira a hálón is át-ágaskodó bimbók felett. Arca igencsak barnábbnak tűnt a fotóinál, ugyancsak előnyére.
    Nem állhattam meg, hogy puszival ne próbálkozzam, amire lágy, teliszájas, igazi csókkal válaszolt Erre mondják, elállt a lélegzetem, nem is mertem szusszanni, amíg a velkam-csók tartott.
    Annyira azért magamnál voltam, hogy lejjebb mozdítva a cici-takaró hálót, a csókot követően számmal finoman próbát vegyek a bimbók állagáról és méretéről. Mondanom sem kell, kiállták a próbát becsülettel.
    Bár egy közeli welness-park medencéjéből jöttem, kértem a páros fürdést a függöny jótét takarásában.
    Kölcsönösen leápoltuk egymást a sok sampon egyikével, ki nem hagyva egyetlen porcikát sem...
    Élvezet volt a hátát kenegetni, követve a cselló élő kontúrjait, át-át nyúlva a cickók zsemléire, bekíváncsiskodva a formás combok találkozó pontjára. Ő sem maradt ki a játékból, tükrösre ápolta az ágat és a makkot is.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel -egyebek közt- lingam-fan is vagyok, ezt kértem a telefonban, meg is ígérte.
    Bár egy órát kértem, javasoltam a hát kezelésének mellőzését: csapjunk a lecsóba úgy, hogy hanyatt fekszem! Kacagva jelezte, tudja, honnan fúj a szél. Bőven juttatott az egész testemre az olajból. a combjaimra ült, szabaddá téve meztelen testének minden porcikáját, felkínálva olajozó ujjaimnak őket.
    Lágy, egésztestes csúszkát kaptam, amit a comboknál kezdett, majd ciciszexet nyújtva kezelte a barátomat, szorosan ráfeszítve olajos kebleit a szerszámra. Feljebb haladva az ikrek végigcsúsztak habtestemen, a bimbók barázdát húztak bőrömbe egészen az enyémekig. Őrjítő volt, ahogyan - folyamatos szemkontaktust tartva égkék szemeivel- végigcsókolt, megkoronázva tevékenységét a belépéskor kínált, ám most némileg szenvedélyesebb módon a számra mért szenvedéllyel.
    Jött a lingam! Korábban megénekelt hévízi vendéglátóm kezelését tízesre véve, Anna még fél ponttal sem maradt le a zsűri előtt: a bőven olajozott szerszámot hosszanti irányban nyújtotta, közben csavarta, majd a makkot művelte és nem csupán kézzel. Őrjítő nyelvelése arra késztetett, hogy alkalmat kérjek, hadd kényeztessem én is egy ideig!
    Kacagva ült a számra úgy, hogy közben is folytathassa a lingamot, immár háttal nekem. Formás farpofáit szétnyitotta, szabaddá téve nyelvemnek- ujjaimnak a pályát. Szelíd élvezet-nyújtásban állapodtunk meg, ezért finoman kezdtem nyelvtanórába a mohón szétnyíló lepkeszárnyak közt. Egymással vetélkedve kényeztettük csiklóját, még azt is megengedte, hogy egy-egy ujjammal egyszerre merüljek el mindkét barlangjában. Egyre hevesebb tempóban ügetett a hasamon, miközben szerszámom külső felével izgatta csiklóját. Meg is lett nála az eredménye.
    Levezetésként mellém heveredett, símogattuk egymást, beszélgettünk.
  • Levezetés:

    Kitörő örömmel fogadta a kölcsönös kényeztetés igényét. Számra ült úgy, hogy már nedves puncija nyelvemre illeszkedjék.
    Szelíd élvezet-nyújtásban állapodtunk meg, ezért finoman kezdtem nyelvtanórába a mohón szétnyíló lepkeszárnyak közt. Egymással vetélkedve kényeztettük csiklóját, még azt is megengedte, hogy egy-egy ujjammal egyszerre merüljek el mindkét barlangjában. Egyre hevesebb tempóban ügetett a hasamon, miközben szerszámom külső felével izgatta csiklóját. Meg is lett nála az eredménye. Majd előbb puhán vette kezelésbe/nyelvelésbe szerszámomat. Mikor tövig eltüntette, először lágy fejletolásra, majd saját iniciatívájából többször úgy vette torokra, hogy éreztem a kapunyitást/zárást. A nyelvelés élvezetéből erővel kiszabadított szám vég-élvezetért könyörgött, minek eredményeként heves rángások közt kiszabadult az aprónép a fogságból, egyenesen az éppen felnyíló torokba.
    A nyitással repetázott, u.i. Anna is orgazmizált, azaz teste hullámzása többször késztette komoly bólogatásra.
    Levezetésként mellém heveredett, símogattuk egymást, beszélgettünk.
    Kellemes-cicis csúszkával, apró, testre stb. mért csókokkal csillapította le párosunkat.
    Újabb simózás, beszélgetés következett, majd megismételtük a felvezető zuhanyzós tevékenységünket.
    Fogyott a shower rendesen, és ismétlés a tudás anyja alapon kezeltük újra erogén zónáinkat.
    Közben dicsértem bőre színét. Nevetve mondta: fekvő szoliban volt. Ám nem megy többet, nézzem meg, fehér csík maradt jobbcombja hátsó felén keresztben. Ki csodálkozhat, ha bepucsító popsiján nem a vízszintes foltot, hanem a combok közti függőleges képződményt vizitáltam meg?
    Öltözés közben megittam a bubimentes vizemet, és sűrű, érzelmes csókok kíséretében jött el a búcsú.
  • Elszámolás:

    A "mennyire érte meg neked?" kérdést nem válaszolom meg csillagtömeggel. Nem haszonelemzésre mentem, hanem egy kellemes órára. Kamatostul meg is kaptam.
  • Összkép:

    Előző beszim kommentjében vendéglátóm buzgón közhírré tette koromat. Ehhez képest Anna úgy viselkedett velem, mintha vele összemérhető éveket számlálnék. Nem csoda, hogy több, más vendéglátóknál tapasztalt nem túl sikeres próbálkozás után igen jól éreztem magamat. Amit még sokszor át szeretnék élni vele.
    Rajtam nem fog múlni, ahogyan a szlogen mondja: BIZTOSAN VISSZAMEGYEK.
    Ki szeretném érdemelni nála a legalább bronzérmes törzsgárdai szintet.
Happy Massage