• ERIKA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ha épp nem ér rá, akkor is van, aki felveszi a telefont, így az egyeztetés pofonegyszerű. Nekem szerencsém volt, mert ő maga vette fel. Izgató volt a hangja.
  • Megközelítés:

    Kolosy térnél ismerős utca. Fizetős, és aki autóval érkezik, jobb, ha fizet, mert járkál az őr gyakran.
    Busszal is könnyű, de a hév sincs messze. Illetve a Bécsi úton villamos is jár.
  • Helyszín:

    Nem ért meglepetésként, a fényképek elárulják a szakavatott makktársaknak, hol készültek. Egy egész ház, több szoba.
    Csöngetés a kapunál, utána a földszinti előtérben van az első találkozó. Cipő le, és indulás fel a csigalépcsőn. Ezúttal tatamis szobában landoltam. Ebben még nem voltam. Masszázspad párti vagyok, de utólag azt kell mondjam, jobbanjártam így.
    Amúgy rend, tisztaság, szervezettség. Több szoba, több lány. Viszont a víz lehetett volna melegebb is.
  • Lány külseje:

    Nem 100%-osan az esetem, mert nem huszonéves. Viszont nagyon erős kisugárzása van, és bár van retus bőven, azért egyértelműen ő van a képen. Magas, jó alakú, jó karban lévő milf. Hosszú lábak, formás fenék, pont jó méretű cicik.
    Kérésemre a piros miniszoknyás ruhában és magassarkúban fogadott. Megadta az alaphangulatot :)
  • Erotikus masszázs:

    A fürdő gyors meglátogatása után hasra vágtam magam a tatamin, és kezdődött a masszázs. Határozottnak és szakszerűnek éreztem, nagyon jól is esett. Lábak, hát, minden testrész alapos átdolgozást kapott. Amikor a combomat masszírozta, bizony gyakran eltévedt a keze. A masszázst általában szinte végig alszom, de Erika kisugárzása illetve a tükrök jó elhelyezése miatt ezt nem tudtam megtenni. túlzottan izgató volt a látvány. Miután a hátamat alaposan megmasszírozta, egy alapos masszázst kaptak a deréktájék farpofák is. Ekkor már még többször más tájakra tévedt a keze. De ez innen már a kényeztetés...
  • Levezetés:

    ... amire nagyon profin vezette át a masszázsból a mozdulatokat. Hason fekve ilyen isteni kezelést még sosem kaptam. De akkor még nem tudtam, hogy ezután olyan élményben lesz részem, mint még soha.
    A farkam, a fenekem és a gát alapos átdolgozása után egyszer csak a nyelve érintését éreztem. A fenekemen, a golyókon, a gáton és mindenhol. Kaptam már ilyen jellegű kényeztetést, de azon kívül, hogy meglepett vele, klasszisokkal jobb volt, mint korábban. Közben a kezével folyamatosan izgatta a farkam. Soha korábban nem kerültem ilyen fokú izgalomba. Nagyon vártam, hogy végre megfordulhassak, mert már robbanásveszélyes volt a helyzet. Végre erre is sor került. De ami ezután következett....hát olyat még nem pipáltam. Illetve így még nem pipáltak :)
    Volt már részem mélytorkos, bőnyálas, pornós, köpködős, amatőr, kislányos, nemszeretem, imádom és sokféle franciában, de ilyenben még soha. Tovább folytatta a környék kényeztetését, és közben egy pillanatra sem feledkezett meg a farkamról sem. Aztán végre a szájába kerültem.
    Változatos, alapos, türelmes, elnyújtott franciát kaptam. Az egész körítéssel együtt a legalaposabbat életemben. És ami a legjobban tetszett, hogy olyan profizmussal kezelte a szerszámot, hogy meglehetősen hosszúra sikerült nyújtania az élményt. Közben az én kezem is felfedezhette meztelen testét, ami a korához képest tényleg rendben van.
    Időnként lassított, megállt, de amikor már éreztem, hogy innen nem lesz visszaút, finoman irányítottam, hogy gyorsítsunk a végkifejletért :) Vette az üzenetet, és végül a szájában ért a vég. Nem sietett, nem kapkodott, hagyott lenyugodni, mielőtt szilviáért nyúlt volna.
    Én meg úgy hevertem ott, mint egy kifacsart citrom, amin átgázolt egy elefántcsorda.
    Simogatott még pár percig, aztán kaptam egy friss törölközőt a tisztálkodáshoz.
  • Elszámolás:

    Utólag, ahogy a környéken lenni szokott, teljesen tucat. És az élmény miatt maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Elrontották a napomat, ezért terven felül, hirtelen felindulásból mentem. És életem legjobb élményével gazdagodtam. Ha 10 évvel fiatalabb lenne, tökéletes lenne (de akkor hazavinném :)
    Élvezi és szereti csinálni, ilyen odaadással nem lehet másképp. A szexuális kultúrája pedig kiemelkedő.
    Elvileg pontosan bruttó 1 órát voltam bent, mégis legalább másfélnek éreztem.
    Ha lesz lehetőségem, biztosan felkeresem még, mert ezt az élmény újra át kell élnem.
Happy Massage