• Wanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap telefonáltam, megbeszéltük hogy délben kezd, vagy talán egy kicsit előbb. Egyórás programot beszéltünk meg. Másnap 11-kor ő hívott, hogy nem ér be előbb, de végülis ez nekem sem volt probléma.
  • Megközelítés:

    Nyugati mellett, tömegközlekedéssel ideális helyen, autóval menjen aki akar, csak találjon parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Régi bérház, széles kapualj, lepusztult lépcsőház, körfolyosó. A lakás viszont teljesen rendben van, már amit láttam belőle, mert a nagy előszobából nyiló első szobába irányítottak. A szoba kellően tágas, tatami, két szék, szekrény, gyertyák, pont annyi, amennyi kell. És a szobához külön fürdőszoba, dizájnos, újszerű. Természetesen kellő számú tusfürdőválaszték, és puha tiszta törölköző.
  • Lány külseje:

    Wanda nagyon helyes, és nagyon közvetlen lány. a képei alapján egy picit vékonyabbra számítottam, de talán ez csak optikai csalódás, mert sok képen kibontott hosszúhajjal látjuk, viszont a valóságban érthető okokból hátrafogott hajjal fogad.
  • Erotikus masszázs:

    Különleges akcióban lehetett részem. Ugyanis Wanda új kolleganőt tanított be, pontosabban tesztelte a tudását. A másik hölgyet itt nem akarom minősíteni, hiszen ez nem róla szól, de tényleg kezdő lehetett, mert láthatóan feszélyezett volt. Nem úgy Wanda! Csicserget, incselkedett, és nagyon kedves volt. Hasra feküdtem szokás szerint, és kezdődött a négykezes masszázs. Nagyon kellemes volt, ahogy a szokásosnál nagyob felüleleten értek az érintések. Wanda jobb oldalről, a másik lány balról ült/térdelt mellém, és úgy tűnt, hogy a másik lány Wanda mozdulatait másolja, szimmetrikusan a másik oldalon. Wanda keze néha betévedt a lábam közé, egészen mélyre...
  • Levezetés:

    A masszázs hagyományos kézi része hamar elrepült, -vagy csak én érztem úgy- és jött a csúszka. Érdekes volt, hogy Wanda erősen beletette az egész testét, talán mép pluszban is "nehézkedett", az új lány viszont mintha lebegett volna felettem (nagyjából egy súlycsoportban voltak egyébként). Nekem mindkettő tetszett, mert a súlyosabb változat erősebb kontaktust, jobb érzést adott a bőrön, viszont a másik esetben jobban ki lehetett érezni a cicik körvonalát. Fordulás után jött a kézi levezetés, ami négykezes változatban különleges volt, az új lány viszonylag egyszerűen és kissé tartózkodóan "adta az ütemet" míg Wandától kaptam homlokpuszit, és mindenféle érzéki simogatásokat. Később ő vette át a szerszámot, és úgy tett, mintha orálisan folytatná, de hát az elején tisztáztuk a határokat. De a szemében, az arcán látható volt, hogy mennyire élvezi és tudja minden mozdulatának a jelentőségét így hamarosan a kezeiben jutottam a csúcsra. Nagyon megérezte, hogy hogyan szeretem az elélvezést, és pont olyan mozdulatokat kaptam.... aztán még néhány simogatás, és a hölgyek elvonultak, Wanda megnyitotta a vizet a fürdő szobában, jelezve, hogy mi is legyen akkor a következő lépésem...
  • Elszámolás:

    Ahogy egy szalonban szokás. Akit érdekelnek a részletek, a masszazs-baratnok hirdetése most is itt fut oldalt. Az ajándékot leraktam a komódra, az elején.
  • Összkép:

    Wanda nagyon közvetlen, nagyon nyílt, és nagyon szereti amit csinál. Azt mondta, hogy amit most már nem vállal (érthető okokból, ott van az oldalán), azt is szerette, amíg csinálta, és ezt el is lehet hinni, egyszerűen minden mozdulatában benne van az önfeledt adni akarás. Az idő nagyon hamar elrepült, vagy csak én éreztem úgy, mintha sietnem kellene, de megkaptam mindent, amit vártam.
Happy Massage