• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A legegyszerűbb megoldást választottam, felhívtam a számot, amit az oldalon megadott. Érdeklődésemre aranyosan elmondta mik a lehetőségeim.
  • Megközelítés:

    Van akinek közel van, van akinek kiesik. Én a belvárosól mentem, így egy kicsit kellett autóznom, míg kiértem hozzá. Aki kocsival menne és teheti, érdemesebb az M0 felől tervezni. Kisebb a forgalom. Én a városon keresztül kényszerültem odaérni, elég hosszadalmas volt. Kissé tartottam attól, hogy linkre megyek ki, vagy nem jól sikerül a randi, de szerencsére semmi probléma nem volt! :)
  • Helyszín:

    Újabb építésű rész, családi házakkal és kisebb társas házakkal. Vivi is egy ilyen kisebb társasházban fogad. Parkolás a ház előtt megoldható, bőven van hely. A lakásra egy rossz szavam sem lehet. Tiszta, hangulatos, világos. A bútorzat a célnak teljesen megfelel. A masszázs masszázspadon történik.
  • Lány külseje:

    Nagyon attraktív nő. Kedves mosolya és igéző pillantása első percben bejött. Nagyon csinos ruciban fogadott. Ottlétem alatt végig mosolygott és az első perctől kezdve éreztem, hogy jó helyre érkeztem. Sajnos a képek nem sokat mutatnak belőle. Az arca nagyon kedves, mosolygós. A szeme igéző és az ajkai is nagyon tetszettek. A cicik szépek, formásak és feszesek. Minden porcikája rendkívül szexi.
  • Erotikus masszázs:

    Szereti és érti, amit csinál. Végig olyan érzésem volt, hogy egyfajta tisztelettel bánik a testtel, ami a kezei alá kerül. Nagyon ügyesen masszíroz, sikerült is teljesen el lazítania. Kellemes olajos masszázzsal kezdett. Finoman masszíroz miközben jókat csevegtünk. Ezt követően egy kicsit erősebb fokozatra kapcsolt. Megfelelő technikával és kellő erővel masszírozta végig a testemet. Végigment a combokon , a lábaimon, egész jól átgyúrta a hátamat is. Nem csak maszatolta az olajat, hanem, amellett, hogy mozdulatai finomak, lágyak, mégis határozottak voltak. Rövidesen a masszázs lassan elkezdett átmenni egy kellemes cirógatás szerű simogatásba, melynek hatására egyre jobban fészkelődtem a helyemen, ugyanis az elején kényelmes fekhely, kezdett alulról egyre jobban nyomni. Éreztem, hogy már nem bírom így sokáig. Ezt ő is tudhatta, mert egyszer csak jött a kérdés, nem fordulnék meg inkább?
  • Levezetés:

    A masszázsvégi kényeztetésnek most kézi levezetést kértem és kaptam. Biztosan van olyan MT, aki erről is órákat tudna mesélni és írni, sajnos engem nem áldott meg ennyi idővel a sors, így igyekszem a lényegre hagyatkozni. Nagyon kellemes simogatós, érzéki kényeztetésben volt részem. Nem siette el a dolgot. Nem rángatott, nem szorított. Olajos kezével "becézte", szeretgette a Jancsikát, aki meghálálva a törődést nem tartotta vissza magát. Terveim közt szerepel, hogy a csúszkáját is kipróbáljam.
  • Elszámolás:

    Utólag, diszkréten átadva. Mivel pontosan megegyeztünk mindenben az elején és nem volt változtatás a masszázs közben sem, így fel sem merült semmi utólagos egyeztetni való.
  • Összkép:

    Hogy megérte-e? Nagyon! Ajánlom-e? Igen! Aki egy kedves nő társaságára és érintésére vágyik, azoknak mindenképpen. De ha valaki csak egy kicsit szeretne kellemesen kikapcsolódni, akkor is jó helyre fog kerülni. Vivi szereti és érti is azt, amit csinál. Tudja és érzi mire van szükség.
Happy Massage