• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    delutan rairtam az oldalon, par perc mulva valaszolt is, h par oraval kesobb lenne idopont. utana telefonon pontositottunk, megkaptam a.cimet.
  • Megközelítés:

    Taxival erkeztem, a cim egyertelmu. Tobben is rendelnek a lakoparkban, masik lany miatt is ismeros lehet a hely (nekem ismeros volt:) )
  • Helyszín:

    amennyit lattam belole, egy nappali+1 szobas a lakas. ujepitesu, belulrol is fullos. izlesesen berendezve. azert latszik, h nem ott lakik, de minden szukseges dolog megvan.
    szobaban nagy agy, mellette egy szekre pakoltam a cuccaimat.
    furdoben tobb tusfurdo, tobb semleges illat is, ez jo pont:)
  • Lány külseje:

    a kepek alapjan is latszik, h egy rendkivul csinos holgyrol van szo. eloben sem csalodtam benne. tokeletes test, nagy szilikon cicik, feszes, kemeny popsi, szep arc. nekem legalabbis tetszett.
    hangja kicsit rekedtes, nagyon szexi, mar ez megfogott benne az egyezteteskor.
  • Action:

    belepes utan puszi, lepakoltam a kabatot, taskat. aztan beinvitalt a szobaba. elottem ment, kozben mar feltunt a szep popsi. alig vartam, h megfoghassam.
    kis beszelgetes....nehez kozben a szemebe nezni;gyors zuhi, majd vissza a szobaba.
    o meg kiment 1 percre.
    visszaerkezeskor kis simogatasok, olelesek, hogy jobban megismerjuk egymas testet. nagyon jol csokol!!
    ruha lekerul rola, de mar lovesem nincs, h pontosan mi volt rajta:) valami kis semmiseg, ami nagyon sok mindent nem takar, szerencsere:)
    nehany csok, egymas melle fekve gyurtam a melleit, popsijat, majd franciazni kezdett. kellemesen csinalta, a kivant hatast elerte. majd nehany csok, es megkaptam a vv-t. eloszor lovaglassal kezdtunk. meglepodtem, h hattal pattant nyeregbe, de nem volt ellenemre. nagyon jol mozog, es a latvany sem volt utolso. kesobb fordulas doggyba, kozben markoltam a mellet, popsit. es egyre nagyob tempot diktaltam. lehet kuldeni rendesen, nem volt ellenere. majd ereztem, h jon a veg, fordulni mar nem akartam, igy gyorsitottam es hatalmasat elveztem. utana meg par percig bent maradtam, hagyott lenyugodni, nem ugrott fel azonnal. utana mdg egy kis beszelgetes, simogatas, csok. oltozes es tipli
  • Elszámolás:

    egy szo sem esett rola, a bovebb info alatt megneztem, es au agy szelen hagytam. teljesen korrekt ar a kapott elmenyert
  • Összkép:

    nagyon orulok, h megismertem. gyonyoru testu milf. tuti megyek meg hozza, de akkor hosszabb idore. jo beszelgeto partner is, erdeklodo. kb vegig beszeltuk a fel orat
Happy Massage