• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tisztelt sorstársak!
    Akadt egy kis szabadidőm a délután, éppen a 11. kerületben végeztem, és elkezdtem böngészgetni okostelefonon keresztül, ki érne éppen rám. Ramónára esett a választásom, sajnos nem vette fel, de még ki sem szemeltem az újabb jelöltet, diszkréten visszacsörrentett, így én visszahívtam. Eleinte úgy tűnt, hogy nem fog összejönni a randi, de egy másik MT lemondta a találkozójukat, így ismételten megcsörrentett, és ekkor némi habozás után, de lefixáltuk a randi időpontját. Pontos címet kaptam telefonban.
  • Megközelítés:

    Frekventált helyen, újépítésű tömb, körfolyosós elrendezéssel. Autóval érkeztem, parkolóhelyet csak párszáz méterrel odébb találtam, de ez engem nem szokott zavarni, főleg hogy nem fizetős rész. Korábban is értem oda a tervezettnél, kicsit sétáltama tömb körül. Nyugodt, fiatalos, városias környék. Busz, villamos a közelben. Megadott időben telefon, majd kapucsengő és irány az emelet.
  • Helyszín:

    Újépítés minden előnyével, hátrányával. Tisztaság, célnak megfelelő berendezéssel, hangulatfénnyel, nagy franciaággyal a kis szobában, de azért volt hely a ruhákat letenni, aki szeretné vállfát is használhat a kényesebb ruhanemüknek. Fürdő tiszta, kaptam száraz kilépőt, nedvszívó törülközőt, többféle tusfürdőválaszték (illatmentes is), valamint szájvíz kis pohárkákkal. Többen vannak, melyet hallani lehetett az elején, de ez már engem nem zavar. Néha kifejezetten eljátszok a gondolattal, hogy behívom a barátnőt is, ha egyébként ráér... :-)
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelelő gazella. Nagyon helyes arc, diszkrét apró tetoválások, talán a legtermészetesebb kislányos mellek amit valaha láttam, ráadásként egy illatos, fazonigazított babapunci!
  • Action:

    A durva külsőségek után jöjjön amit nem hoznak le a képek. Lehet, hogy éppen jó napja volt, de a közvetlensége az kiváló. Laza, korrekt, nekem nagyon tetszik a személyisége. Gyorsan oldja a feszült helyzeteket. Érkezésemet követően cipő le az ajtónál, majd tovább a tetthelyre, ahol vetkőzni kezdtem, közben hozott ásványvizet. Átvezetett a fürdőbe, ahol kikészítette a száraz kilépőt, majd magamra hagyott. Mivel munkából mentem, alaposan lefürödtem (kb.10 perc - nem számított bele a teljes időtartamba, szerintem ez így korrekt). Szájvizes öblögetés után vissza a szobába, majd ő is kiment a fürdőbe egy kicsit. Visszatértekor egy harisnyán kívül nem volt más rajta. Egyből odabújt hozzám, kicsit beszélgettünk, ölelkeztünk, csókolóztunk. Kis idő múlva nyalni-falni kezdtem punciját, melyet nem is akartam abbahagyni amíg nem lesz végeredmény, mely állítása szerint sikerült is (bár ezt mi csak remélni tudjuk). Folytatásként egy kiváló NF következett részemre, melyet tökéletesen kivitelezett. Nem siettetett, teljesen eltűntetett (bár engem könnyű-e téren, de sokan így sem hajlandóak rá), kezezés nem volt, bő nyál akadt és szemkontakt is... Sokáig nem is bírtam, védelmi felszerelést kértem, melyet szájjal felhelyezett, majd kicsit még rádolgozott. A lovagló póz mellett döntöttem, de olyan szűk puncija van, hogy az egyébként is lohadó (gumi, és fáradtság miatt) péniszemet teljesen maga alá gyűrte, így sajnos a behatolás elmaradt. Végül volt egy szedett-vedett orgazmusom, de ezt inkább nem részletezném, nekem már egyébként sem az a lényeg. Ittam egy kis vizet, megmosakodtam (gyorsan), öltöztem és irány tovább.
  • Elszámolás:

    Kicsit magasabb a megszokottnál, de nem átlagos. Mivel először találkoztunk, még a vetkőzés közben kikészítettem a kisasztalra.
  • Összkép:

    Potensebb sorstársak egyből írnák, hogy megérte! Részemről is, mert egy modellalkatú lánnyal tölthettem egy fél órát, talán örömöt is sikerült okoznom, és egy nagyon közvetlen lányt is megismerhettem Ramóna személyében. Ha lesz lehetőségem, felkeresem ismét. Energikus leányzó, érezni a kisugárzásán. Meg merem kockáztatni, hogy komolyabb lepedőakrobatikus mutatványokat is simán végre lehet hajtani vele normál kereteken belül. Azért tessék vigyázni rá! (csak azért választottam a "retusált képpel hirdet" lehetőséget, mert a képek műteremben készültek, és azok közül melyik nincs retusálva...)

    -I. M.-
Happy Massage