• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap próbálkoztam elérni, kevés sikerrel. Aztán pénteken 11 körül sikerült felhívnom, délben már Nála voltam.
  • Megközelítés:

    Metróval mentem, Árpád híd metró megállótól kb. 10 percnyi séta. Könnyű megtalálni az utcát is, házszámot is. Szabad parkolóhely is akad bőven.
  • Helyszín:

    Panel, sokadik emelet. Lift mellett rács, Alice kijön, beenged. Lakásban kellemes félhomály, gyertyák, rend, tisztaság, füstölő illata. A szoba nagyjából franciaágynyi, de a célnak tökéletesen megfelel. Kellemes zene szól. Ruhákat székre vagy fogasra lehet tenni, az ajándékot egy kis polcra. Fürdőszoba tiszta, kényelmes, kád +zuhanyfüggöny + kilépő, tucatnyi tusfürdő, szájvíz.
  • Lány külseje:

    Bájos arc, igéző szemek, csókos száj, kecses alkat, finom illat, bársonyos bőr, kézbeillő gyönyörű cicik, markolható kerek popsi. Az egész lány egy tünemény.
  • Action:

    Második alkalommal látogattam meg Alice-t. Az első találkozó egy félórás, rövid, de meggyőző ismerkedés volt, most egész órát szántam rá. Jó döntés volt. Ajándék polcra, gyors zuhany. Alice egy kis mini bikiniben vár, az is hamar lekerül. Összebújunk. Úgy tud ölelni, csókolni, mintha nem csak én, hanem ő is várta volna a pillanatot. Nincs túljátszott bemutató, olyan természetes az egész feeling. Sokáig tartott az előjáték, én így szeretem. Körbe simogatott, a frekventáltabb helyeken hosszabban elidőzött. Én is kényeztettem kicsit Őt, de alapvetően a saját gyönyörömért mentem. Aztán kezdetét vette egy professzionális franciaóra, mélytorokkal, kényszerfranciás elemekkel dúsítva. Éreztem, h mindjárt végem, de mivel csak 1 töltény van, nem akartam még lezárni az akciót. A védőfelszerelést nagyon ügyesen szájjal helyezte fel. Először paci, aztán misszi, végül kutyus. Nem tudom melyik volt jobb, de mivel elsősorban a francia nálam a kedvenc, így megszabadultam a gumitól, és visszakéredzkedtem Alice szájába. Olyan fergeteges befejezést kaptam, hogy csillaghullás után percekig csak pihegtem. Alice mellém bújt, átölelt, totál barátnős érzés. Pár percünk maradt, még 1 gyors zuhany belefért.
  • Elszámolás:

    Nem tudom, hogy átlagos, vagy alatta - felette, de a kapott élmény mindenképpen megéri.
  • Összkép:

    Csodálatos órácska egy gyönyörű és odaadó lánnyal. Mindenképpen topkategóriás. A külalak, a technika és a hozzáállás harmónikus egysége. Ha pontoznom kéne, 10 pontból 19-et adnék.
Happy Massage