• Cintia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap, telefonon vettem fel vele a kapcsolatot, első próbálkozásra sikerrel. Kedves megnyugtató hangja csak megerősített elhatározásomban. Probléma nélkül, gyorsan találtunk egy közös időpontot. Megadta a címet, és néhány praktikus tanáccsal ellátott, hogyan tudok egyszerűen odajutni. Hangja teljesen rabul ejtett, de mivel mindent megbeszéltünk el kellett búcsúzkodnunk.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető, bár GPS volt segítségemre. Hasznos volt az instrukció amit telefonon kaptam. Kis utcákon keresztül közelítettem meg a helyszín, elkerülve a nagyobb forgalmat.
  • Helyszín:

    A szűk, egyirányú utcában ingyenesen lehet parkolni , ha találunk parkoló helyet. Nekem szerencsém volt. Házszám jól látható, egyértelmű. Helyi ismeretekkel szinte csukot szemmel is odatalálhat az ember. Csendes, tiszta környezett, azon ritka helyek egyike amely a forgalom közelsége ellenére nyugodtságot áraszt
  • Lány külseje:

    Az első pillantás számomra nagyon fontos. Nem kicsit izgultam, mivel a fényképek alapján nagy elvárást támasztottam vendéglátóm irányába. Nem kelet csalódnom, bájos szempár köszöntött, kedves mosollyal, és az a bazsalygó hang, nem lehet leírni azt hallani kell. Formás és arányos teste, gyönyörű haja, és kacérkodó tetoválásai ( egyébként nem rajongok a tetoválásokért ) meggyőzött hogy, mindenképp maradjak. Mint ahogy adatlapján is írja a kölcsönös szimpátia szükséges az esetében. Szerencsére ezen a teszten átmentem, így jogosulttá váltam a folytatásra.
  • Action:

    Egyszerűen, de annál ízlésesebben berendezett szobába invitált, ahol a figyelmemet a sarokba tolt ágy hosszában a falra szerelt tükör hívta fel. Nagyon kedvesen útbaigazított a fürdő irányába egy friss törölközővel . Gyors tusolás ( fürdő újszerű és ami fontos tiszta rendezett ) majd törölközőt magam köré csavarva visszatértem a szobába.
    Első találkozás miatt is, meg egyébként is izgulós típus vagyok, és valószínű mindez látszódott is rajtam, felajánlott egy feszültségoldó masszázst. Bevallása szerint nem tanulta a masszázs tudományát, de azt kell mondanom egyes profi masszőrök megirigyelhetnék. Miközben a hátamat, lábaimat masszírozta kellemesen elbeszélgettünk. Érdeklődő, és nyitott volt, nem éreztem hogy, ez számára munka, vagy esetleg rutinszerű lenne.
    Miután befejezte a masszázst odabújt hozzám és megkérdezte mit szeretek. Ez nagyon betalált, mivel nekem ez az odabújós, kedveskedő stílus nagyon bejön. Így ennek szellemében folytattuk. Megszabadult az egyben bugyi-melltartó fehérneműtől, ami igazából piros volt. Ezek után simulékony puszilgatás, csókolózás kezdődött, miközben kezemmel újra felmértem a terepet. Látványra is gyönyörű cicik amelyek feszesen tartották magukat, simogatásra puszilgatásra kedvet csináltak gazdájuknak.
    Kérnem sem kellett, Cintia egy ügyes mozdulattal máris az alsóbb szintekre csúszott és kifinomult francia tudásáról tett tanúbizonyságot. Nagyon jó érzéke van, legalább is nálam betalált, mit mikor hogyan. Ez nálam plusz pont. Szóval életem egyik legjobb franciája után, úgy gondoltam nem maradhatok adós én sem. Mint közismert "jobb adni mint kapni ". Pozíció csere, alsó szintre le és adtam neki. Igen formás, tetszetős puncija van, és ami igazán fontos nagyon szereti a kényeztetés. Nem kellet sokáig dolgoznom odalent, a hangja elcsuklott, a teste megremegett, miközben csípőjét dörzsölte a számhoz. Mellé csúsztam és kis simogatás, csókolózás elteltével kértem egy védőfelszerelést. Az öltöztetés a szolgáltatás része volt. Ölelkezős csókolózós pózba folytattuk. A jobb lábát teljesen felhúzta így még mélyebbre tudtam hatolni. Hamarosan hangos nyögések egyre fokozódtak, amely csak tovább izgatott, igyekeztem kitartani, de a teste által adott jelek annyira felizgattak - és a közös orgazmus lehetőségéről nem akartam lemaradni - hogy, beadtam a "derekam".
    Kicsit így maradtunk, majd apró csókok közepette az ágy vége felé vettem az irányt. Kaptam egy pohár vizet, csupán figyelmességből, ami szintén nagyon jól esett.
  • Elszámolás:

    Mivel elsőnek voltam illedelmesen megkérdeztem, hogy az ajándékot szeretné-e előre megkapni. Válasz után az asztalra leraktam, ami a távozásomig ugyan ott maradt. Átlagnál kicsit magasabb, de ez ne riasszon el senkit, mert ez a minőség az átlag felettit is megérné.
  • Összkép:

    Kellemesen eltöltött egy óra volt számomra. Ami igazán fontos hogy, élvezetes tartalommal teli időtöltés volt számomra. Azt kell hogy, mondjam a szolgáltatás alatt ezt szoktuk érteni. Cintia viszont mindezt meg is valósította. Egy órát rám áldozott az életéből, de ez az egy óra tényleg csak az enyém volt. Mit kívánhat a látogató egy kedves, csinos, tapasztalt, őszinte hölgyön kívül? Engem meggyőzött, mi több elvarázsolt.
Happy Massage