• Iza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy vatikáni audenciára valószínüleg könnyebben kap időpontot földi halandó, mint Izához - de ez ne vegye el a kedvünket, próbálkozzunk szorgalmasan!
    Másfél, két éve járhattam először nála vendégségben. Agyam gondosan elraktározta az itt szerzett élményeket és mindenképpen szerettem volna elvégezni egy minőségellenőrzést, kiváncsi voltam változott-e azóta valami errefelé. Többször módosítottunk időpontot, volt, hogy kényszerűségből én, volt, hogy ő mondta le a megbeszélteket, de a múlt héten végre úgy álltak a csillagok, hogy össze tudtuk hozni a randit. Másfél órás foglalkozásra készültem, kétszeri szeretgetéssel, de sajnos csak egy órát tudtunk megoldani. Ezt végül legalább negyed órával megtoldottuk, de ez itt nem a Marina Part, azaz nem pörög ezen senki. Én is már csak az autómba visszaülve, a mobilparkolást leállítva realizáltam a dolgot.
  • Megközelítés:

    Autóval gyüttem, fizetős ofkorsz, sok kis egyirányú utca, szerencse kellett, hogy pont a ház elé. Rehabilitált környék, a Klinikák metrómegálló két perc sétára esik innen. A házzal szemben áll a jövő orvosait képző, neves egyetem épülete.
  • Helyszín:

    Nem túl régi építésű társasház, majdnem legfelső emeletére kellett lifteznem. A bejárati ajtók furcsák, fehér műanyag hatásúak, nincs rajtuk névjegytábla ezért gondolkódóba estem, hogy vajon jó helyen járok-e, elsőre azt hittem valami tárolóhelység nyílhat innen. De nem kellett sokáig ezen lamentálnom, mert mozdult a kilincs és innentől egyértelmű volt, hogy be kell lépnem.
    Az előszobában kellemes félhomály fogad. Innen nyílik a tiszta, zuhanyzókabinos füri, egy másik szoba, ahol nincs dolgunk és egy még másikabb szoba, ahol viszont jó lesz nekünk.
    A tetthely egy nappali, amerikai konyhával egybekötve, szintén besötétítve és szeánszhoz előkészítve.
    Kanapé, állófogas a gúnyáknak, nagy tatami, körbe tükrökkel, zenével igényesen elrendezve minden. Rend tisztaság, fegyelem.
    Mire visszaértem a fürdőből, egy mobil masszázságy került telepítésre. Ezen történik a massz a tatamin meg a minden más.
    Műfajok között nincs átjárás.
  • Lány külseje:

    A hírdetéshez feltöltött képek alapján még bármi is lehet - gondolhatja az egyszeri MT, de nem én, hiszen jártam már itt, biztosra mentem.
    Prémium élményre vágytam, mert resetelnem kellett a rendszert egy másik szolgáltatónál (Vanessa Hill) szerzett, közelmúltbéli élményem után.
    Na, de vissza Izára!
    Közepesen magas hölgy, kerek popsival, hosszú sportos, szuper, jólápolt lábakkal, szintén közepes méretű, formás cicikkel. Kétrészes, oldalt masnikra kötött fehérneműben és köntöskében fogad. Csini.
    Edzéssel (és ezzel az embert próbáló munkával) tartja karban testét. Fölösleges kilókat, zsírpárnákat ne keressünk, mert nem fogunk találni. Punci, popsi baba, nyami-nyami. De meglepően és nagyon.
    A fentiek különösen tiszteletet parancsoló értékek, mivel az adatlapján a korából vélhetően lekereít egy kicsit. Tudom én, hogy ezt nem illik firtatni a hölgyeknél, de én a helyében bátran megírnám a valósabbik koromat.
    Nem dohányzik, nem találunk rajta proli tetkókat, borzasztó műkörmöket, műhajat, szilikont, kacsaszájfeltöltést és semmi más fölös, libidógyilkos sallangot.
    Jólápolt, illatos, szuperkedves, a hozzáállása profi és ami nagyon fontos és nagyon ritka manapság: udvarias. Úgy lát vendégül, úgy kommunikál úgy dolgozik, olyan kínosan, precízen ügyel minden apró részletre, hogy királynak érzed magad. Itt nincsenek véletlenek. Itt nincs olyan, hogy jajj elbeszélgettük az időt, nincs idő másodikra. Itt nincs olyan, hogy nem kínál meg egy pohár vízzel. Itt nincs olyan, hogy bocsi, de fel kell vennem a telefont. És még hosszan sorolhatnám.
  • Erotikus masszázs:

    Nem emlékeztem rá, hogy ennyire jól masszíroz. Enci után viszonylag gyorsan ismét olyan helyre keveredtem, ahol nem csak az ezredes, hanem az izmaim is megkapják a magukét.
    Bokától felfelé a nyakamig átgyúrt. A talpmasszázst kérésemre kihagytuk. Melegített, szagtalan olajjal dolgozik. Ez kérem nem kenegetés volt, hanem egy profi masszázs. Alkalmasint némán sikoltoztam a fájdalomtól, de férfiasan nem mutattam ennek a jeleit.
    Komolyan veszi a feladatát, koncentrál és nem kérdezget közben olyanokat, hogy mióta járok ilyen helykre, van-e feleségem és, hogy mi a munkám. Nem is érdekli valószínűleg. Ő azért van itt, hogy maximális figyelemmel és intenzítással megmaszírozzon.
    Tudása és ereje alapján megállná a helyét bármelyik hagyományos masszázsszalonban is.
    Közben a tükörben lehet sasolni a látványt, de inkább a törülközőbe fúrtam a fejem és átadtam magam az élménynek, kiélveztem a massz minden percét, tudtam, hogy mi vár rám ezután.
  • Levezetés:

    Itt is a hasunkra kell feküdni, zúdul a hátunkra a meleg olaj és a meleg olajjal bekent, már pucér Iza is.
    Olyan csúszka műsor kezdődik, hogy azt tanítani kéne.
    Először becsukott szemmel élvezem, próbálom kitalálni, hogy éppen melyik testrészével csúzdázik rajtam fel és le. Kinyitom a szemem, belenézek a velem szembenéző tükörbe és a tarkóm mögött az égnek pucsító puncit/popsit látok tekeregni magamon. Hú.
    Balra fordulok és az oldalsó tükörben látom, hogy a mellbimbói éppen a seggemen táncolnak.
    Fordulunk, jön még egy adag olaj a mindenhova.
    Szemből, majd hatvankilencből élvezhetem a testrészeit. Fogom, markolom, simogatom, nyalom éppen azt amit az arcom elé tol.
    Csúszkál az ezredesen is, a popsik közé helyezi, mintha be akarná tenni, de sajna ez nem az randi.
    Lábaim közé kuporodik, kéri, hogy tegyem a tarkóm alá az e célra odakészített párnát, hogy jobban lássam a nyálcsorgatós, szembenéző, vigyorgós franciát. Kérdezi kérek-e gumit. Nem kértem. Dícséri a formát, a méretet, előléptette az ezredest, marsallá. Mindenki boldog volt.
    Kérésemre hatvankilencben ért a vég. Közben nyaltam lelkesen, vigyázva, hogy a borostám, ne karcolja a lágy rózsaszín husit. Meg lettem dícsérve ismét.
    Ha rajtam múlna, még mindíg ott feküdnék, úgy hogy a nyelvem tövig benne van valamelyik kis nyílásában, de minden love story véget ér egyszer, ezért jelentőségteljes sóhajtással tudtára adtam, hogy jön a vég. Beterítettem a melleit, a hasamat, meg még amit, de mivel nem láttam oda, nem ismerem a részleteket. Maradt rajtam, nem ugrott le egyből, kicsit még simogatta az ezredest én meg búcsúpillantásokat vetettem az orrom előtt mosolygó babapuncira.
    Törülközés, fürdeni el, függöny le.
  • Elszámolás:

    Utólag. Egy dobozba kell tenni a pulton.
    Fogalmam sem volt, hogy mennyi, mert a régebbi randira vonatkozó részletei részemről már feledésbe merültek.
    Nos az órás randi ellentételezése szerintem nevetséges. Méltatlan. Mondtam is neki.
    Hiába ilyen is van. Profizmus minden téren és emelett a rózsák szeretete takarékra van állítva.
  • Összkép:

    Évekkel ezelőtt felkerült a saját top ötös listámra. A minősége azóta is stabil, messze kimagaslik a fővárosi átlagból.
    Sajnos kisérletezgető típus vagyok és jobban szeretek virágról virágra szállni, ezért telt el ilyen hosszú idő az első randink óta. De ez nem jó így. Négy napja voltam nála, de ha ezt befejezem, hívom egy ma esti időpontért. Remélem sikerül összehozni.
Happy Massage