• Renáta

  • Beküldte:
  • Renáta reagálása

    Tyhűűű kedves!

    Ez igen! Nekem ez most nagyon! :) (saját ízlés, bocs)
    Konkrétan nem találok szavakat, mert egyrészt tudtam, hogy kedvelsz, másrészt tudtad, hogy Én is Téged, harmadrészt nem számítottam második beszámolóra Tőled, negyedrészt....jó ez már így sok rész lesz. A lényeg: állat beszámoló lett!!
    Őszintén szólva a mai napom elég nehezen indult,de elolvasva ezt az irományt azt kell mondjam,hogy rendesen megcsináltad a jókedvem! Csodálatos fergeteges hétfőt varázsoltál Nekem, és drága egonerwin, süssön Rád a nap!!!!! Kismadarak repkedjenek körülötted, szivárvány legyen bárhol ahol ma megfordulsz, és természetesen egyszarvúk hártán lovagolj egy rózsaszín mezőn!

    Csókollak
    Gyere még sokat!

    Domi

  • Egyeztetés:

    Régóta tervezed, hogy újra meglátogatod Domit, de mindig közbejön valami. Egy délután végre úgy tűnik, szabad az estéd. Tudod, hogy időben kéne szólnod, de azért teszel egy próbát: ráírsz VTB-ben. Nem nagyon reménykedsz, de pár perc múlva megjön a válasz: mehetsz este.
  • Megközelítés:

    Belváros közepe, az Oktogontól néhány perc gyalog. Nem jársz autóval, így nem kell a parkolással vesződnöd. A házat könnyen megtalálod, majd a kapuból felhívod Domit. Megtudod a kapukódot és azt is, hogy jutsz el a lakáshoz: biztonsági rács, lift, belső körfolyosó. Elsőre kicsit bonyolultnak hangzik, de résnyire nyitva hagyja az ajtót, így nem tévedsz el.
  • Helyszín:

    Tágas polgári lakásban találod magad. Kicsit szokatlan ez az óriási tér egy masszázsszalonban, de mint megtudod, többen is dolgoznak itt. Most viszont csak kettesben vagytok, aminek nagyon örülsz. Domi egy kisebb szobába vezet, itt már a megszokott környezet fogad: fotel, matrac, tükör a falon, mécsesek. Kicsit beszélgettek még, mielőtt elmennél zuhanyozni. Nem kell rohannod, otthonosan érzed magad.
  • Lány külseje:

    Örülsz, hogy újra látod. Legutóbb is nagyon tetszett, de talán mert itt több a fény, vagy talán kevesebb a smink, most még fiatalabbnak tűnik. Nálad jóval alacsonyabb lány, formás fenékkel és kis, tinis cicikkel. Igazi vagány, belevaló csajszi. Szinte végig húzzátok egymást. Néha kicsit aggódsz, hogy elveted a sulykot, de szerencsére Domi veszi a lapot. Bár ilyenkor gyakran vagy zavarban, most ennek nyoma sincs.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel tudod, mire számíthatsz, nagyon várod, hogy újra együtt lehessetek. A matracon térdelve hosszan ölelgetitek és simogatjátok egymást. Másfél órátok van, tudod, hogy nem kell sietnetek. Hamarosan már csókolóztok és akkor egy kicsit elhiszed, hogy a szeretőddel vagy. Hagyod, hogy ő vezessen: lejjebb csúszik, a nyelvével és a szájával a farkadat kezdi kényeztetni. Lassan halad a golyóidtól egyre feljebb, végül szinte teljesen eltűnsz a szájában. Bár úgy helyezkedtetek el, hogy te is könnyen hozzáférj, most kizárólag magaddal vagy elfoglalva, éppen csak simogatod a fenekét és a punciját. Próbálod elnyújtani, amíg csak lehet, de nemsokára szólsz, hogy vigyázzon. Domi nem húzódik el, így a szájába mész el. Még sokáig a szájában tart, majd hosszú percekig összefonódva simogatjátok egymást.
  • Levezetés:

    Amíg kimegy a fürdőszobába, te megiszod a teádat és úgy érzed, igazán szerencsés vagy. Amikor visszajön, hasra fekszel és megmasszíroz. Általában nem rajongsz a masszázsért, gyakran ki is hagyod, most mégis kifejezetten jól esik. Domi alaposan átgyúr, közben jót beszélgettek. A masszázs után te akarod kényeztetni és hamarosan a combjai közé fúrod a fejed. Az apró sóhajok, simogatások és szorítások felbátorítanak. Majd megrázkódik, és úgy érzed, sikerült örömet szerezned neki. Most előtte térdelsz, ő pedig újra a szájával kényeztet. A tükörből látod, ahogy fel-le jár a feje, közben a vállát és a hátát simogatod. Bár mindent elkövet, másodszor már nem tudsz elmenni. A legkevésbé sincs hiányérzeted. Mellé fekszel. Sokáig beszélgettek és simogatjátok egymást. Jócskán túlléped a kiszabott időt. Utolsó vendége vagy, te sem rohansz.
  • Elszámolás:

    Előre nem beszéltek róla, indulás előtt a szekrényen hagyod, amit a legutóbb. Átlagos ajándék egy felejthetetlen estéért.
  • Összkép:

    Már az első találkozásotok alkalmával teljesen elvarázsolt, így tudtad, mire számíthatsz. A mostani együttlét azonban felülmúlta a várakozásaidat. Ritkán szoktál ugyanahhoz a lányhoz többször visszamenni, de most megtaláltad, amit régóta keresel. Találtál egy istennőt, akármit is engedjen a rangod.
Happy Massage