• Jàzmiiin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam már néhányszor telefonon, de nem ért rá. Most szombat délelőttre jelentkeztem be előre.
    Szombaton reggel aztán kaptam egy SMS-t, hogy mégse jó az időpont. Visszaírtam, mikor lenne jó? A kapott válasz megfelelt, Kicsit átszerveztem a napomat, de még jól is jött ki.
    A megbeszélt új időpontban már a ház előtt voltam és éppen parkolóhelyre vadásztam, amikor kaptam egy aggódó SMS-t jövök-e, Visszahívtam, hogy már meg is jöttem.
  • Megközelítés:

    Kosztolányi térhez közeli kis utca. Talán mondanom se kell, hogy BKV-val és autóval is könnyen megtalálható, utóbbival hétköznap elég nehéz lehet parkolni.
  • Helyszín:

    Egy új építésű házban lévő lakás. Tisztaság rendben mindenfelé. Fürdőszobában, szép nagy törülközök gurigába hajtogatva elő vannak készítve. Mosdón két fajta szájvíz és hozzá kávés pohárkák is kikészítve,
    Szobában kényelmes, nagy franciaágy van, egyedül a tükröt hiányoltam a falról.
  • Lány külseje:

    Sokan leírták már, én is csak megerősíteni tudom, hogy a nagyon előnyösen beállított profi fotókhoz képest a valóság kicsit más.Valóságban sokkal kevésbé szupermodell, inkább egy igazi természetes szépség.
    Ez nekem nagyon tetszik, ezért még örültem is neki. Sehol semmi szilikon, vagy más mű dolog. Én magamtól tetkót se láttam, de amikor beszélgetünk róla, mutatott egy kicsit a kezén. Arca is nagyon kellemes, olyan főiskolás lány típus. A mellek kicsit már megvannak ereszkedve, de nálam ez is csak erősíti a természetességet, szóval nagyon tetszett. Ráadásul szép nagy szopogatni való bimbói vannak, amik kényeztetésre nagyon jól reagálnak. Popsi szép kerek, de fogásra puha, egy kis sportolás nem ártana neki. De sebaj legalább jól meg lehet markolni.
  • Action:

    Ajtónyitás után kicsit meglepődtem, hogy Jázmin milyen magas, de aztán kiderült a 178 cm-t megtoldta még egy magas sarkúval is. Ahogy levette egyből csókolható magasságba került a szája. De persze előbb túl estem az ajándékozáson és elmentem fürödni.

    Amikor visszajöttem a fürdésből, ő már az ágyon feküdt meztelenül. Megkértem álljon vissza fel, hagy csodáljam meg a természetes valójában. Nagyon tetszett a látvány. Még állva csókolózni kezdtünk. Finom, érzéki nyelves csókja van. Nem az a kényszerből engedem kategória, hanem látszik, hogy próbálja ő is élvezni. Felváltva csókolgattam, hol a száját, hol a nyakát, hol a csodás bimbókat. úgy láttam és éreztem, hogy jól esik neki. Később megkértem feküdjön hanyatt, de úgy hogy a punci az ágy szélén legyen, én pedig elé térdeltem és bele kezdtem a szép nagy szeméremajkakkal rendelkező zamatos punci kényeztetésébe. Ujjamat nem használhattam, érthető módon nem szeretne sérüléseket szenvedni a kuncsaftok körmétől. De nem is volt rá szükség. A könnyen kitapintható csiklója, hamarosan szép nagyra megduzzadt és kemény lett. Miközben izgattam a nyelvemmel, egyre kéjesebb hangokat adott, aztán már rászorította a fejem is, végül behidalt és némi vonaglás után egy csodásat élvezett. Mindig kételyeim vannak ha ilyen könnyen sikerrel járok. De Jázmin megnyugtatott, hogy ez igazi volt és nagyon jó a technikám. Ha nem az volt, nekem akkor is jól esett és nagy élmény volt látni.

    Kijelentette, hogy most már ő is szeretne kényeztetni. Rendben, semmi akadálya hátra dőltem és hagytam, hogy a lábam közé helyezkedve belekezdjen a natúr franciába.
    Kifejezetten a nekem tetsző technikával játszott a farkamon. A tövénél fogta a kezével és szájával nagyon jó szorítással dolgozott. Végre nem kellett elmagyaráznom, hogy a lehelet finom szopogatás kevés lesz. Itt bizony tökéletes franciát kaptam El is határoztam, hogy majd a végén a szájába fogom kérni a befejezést.

    Egyenlőre azonban a punci szorítására vágyam már. A védőfelszerelés felhelyezése után lovaglóval kezdtünk. Jól meghajtotta az elejét, a pihenőkben pedig lehajolt hozzám csókolózni, nagyon érzéki volt.
    A továbbiakban elég sok mindent kipróbáltunk, nem szeretném egyesével leírni, de lényeg, hogy bármit csináltunk Jázmin mindig teljes átéléssel szexelt velem, egy másodpercig se éreztem úgy, hogy ez egy szolgáltatás lenne, sokkal inkább mintha a barátnőmmel szexelnénk egy fergetegeset.
    Olyannyira, hogy hátulról döngetve sikerült elkapnom, úgy a ritmust, hogy el is élvezzen a partnerem.
    Nagyon kellemesen szorít Jázmin puncija. Nem az a tini lányos szuper szűk, hogy meg se merjek mozdulni benne, de nem is tágul ki annyira, hogy ne lehessen érezni a szorítást.
    Annyira kellemes volt, hogy húztam az időt minél többet legyek benne, mielőtt megadom magam majd a NFVSZ közben.
    Utoljára a kedvenc pózomat választottam, visszahajtottam a szép hosszú lábait a nyakába, Összezártam őket és így kezdtem el döngetni. Látom, nagyon tetszik Jázminnak is, egyre jobban liheg, nyög, gondoltam mindjárt megint meg lesz neki. rendben, rákapcsoltam még egy fokozatot, hadd élvezzen el. Ennek aztán az lett a vége, hogy én élveztem egy hatalmasat. Brutálisan jó volt, nagyon hosszan, nagyon sok ejakuláció volt, úgy éreztem most aztán még a gerinc velőm is kijött.

    Kicsit panaszkodtam Jázminnak, hogy nem bírtam ki amíg jött volna az NFVSZ. De megnyugtatott, hogy nyugi, majd a második az lesz, és láttam rajta, hogy ő komolyan is gondolja. De én tudtam, hogy egy ilyen kielégülés után, nincs tovább. Kezem lában remegett még órákkal a találkánk után is.
    Helyette elmentem megfürdeni, de miután visszajöttem megkértem, hogy bújunk még kicsit össze, amíg kicsit összeszedem magam.
    Úgy is lett, szépen hozzám bujt meztelenül, fejét e vállamra tette, közben simogattam a hátát és beszélgettünk. Ez is nagyon barátnős volt. Az órát nem nézte Jázmin, kicsit még tovább is maradtam.
    Az ajtóban még kaptam egy búcsú ölelést.
  • Elszámolás:

    Előre történt a telefonos megbeszélés szerint, az emelt pesti átlagnak megfelelő mértékben. Szinte minden az alapban van. Egy extrája lenne a popó, amit nálam a vastagág miatt nem vállalt volna, de szerencsére én nem is vagyok oda érte.
  • Összkép:

    Jázmin egy igazi természetes szépség. Nagyon tetszik ez a típus. A szex vele pazar volt. Láthattam két csodás orgazmusát is. Teljesen olyan mintha a barátnőmmel lennék. Máris visszavágyom hozzá. Nincs mese jár neki a felejthetetlen besorolás.
Happy Massage