• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Kis kedvencem! :) nagyon köszönöm a beszit, értékes embereknek különleges idő és szolgáltatás jár! :-) Azóta már megint találkoztunk, és remelem ez így is fog maradni sokáig! Sok csok :) :*

  • Egyeztetés:

    Nagyon-nagyon rég találkoztam vele, de még emlékezett rám. Telefonon keresztül nekem egyszerű volt elérnem. Időpontot is, ami megfelelt mindkettőnknek egyszerű volt találni.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel nagyon egyszerű. Bevásárló központ közelében található. Metróval és villamossal is 4es lesz a megfelelő szám. Kocsival ugyanitt közelben lehet parkolni.
  • Helyszín:

    Szobába beérve egy kényelmes ágy található, a fürdőben több fajta tusfürdő és szájvíz. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A törülköző is szép nagy.
  • Lány külseje:

    Ugyanolyan gyönyörű, mint régen. Földre szállt angyal. Az a mosoly és a szemek. Ami változott, hogy rövidebb lett a haja. Tökéletes fiatal hölgy.
  • Action:

    Nagyon vártam már a találkozást. Körülbelül 2 év telt el azóta, hogy nem találkoztunk. Az ajtón belépve még kabátot se vettem le már is átölelt és alig engedett el. Nagyon jó érzés, volt, hogy nem csak én vártam már, hogy együtt töltsünk pár órát.

    Fürdőből visszatérve az ágyon várt, közben megszabadult a ruhájától és egy szexi fehérneműben feküdt ott előttem. Hirtelen megannyi régi szép emlék elevenedett fel bennem. Oda bújtam hozzá és elkezdtünk csókolózni. Igazi barátnős csókok voltak, nem azok a szájra puszik. Régen is nagyon jól csókolt és ebben semmit nem változott.

    Amiben változott azt ezután tapasztaltam meg. Miután abba hagytuk a csók csatát, amit nagyon-nagyon nehezen sikerült. Elkezdett szép lassan lefele haladni. A franciája sokat változott azóta, sokkal technikásabb lett és a golyókkal is foglalkozik. Nagyon ügyesen és érzékien csinálta, elején csak a végével foglalkozott és szép fokozatosan egyre többet vett be a szájába. Közben áttért golyókra is és volt, csak hosszába végig nyalta. Ezt a három dolgot kombinálva nem kellett sokat várni, hogy kivégezzen.

    Ezután beszélgettünk, kivel mi történt elmúlt időszakba. Nagyon értelmes, okos hölgy. Akinek fontos a barátnő feeling annak tökéletes választás Amanda.

    Aztán átvettem irányítást és én kezdtem el kényeztetni. Először csak a cicikkel foglalkoztam, körkörösen nyaldostam, finoman puszilgattam a bimbókat, aminek meg is lett a hatása. Majd délre vettem az irányt és megszabadítottam az eddig fent hagyott bugyitól. Eleinte lassan, finoman kezdtem el kényeztetni, majd egyre gyorsítottam tempón. Nagyon élvezte, a hanghatások alapján azt szűrtem le, de sajnos nem tudtam eljuttatni a csúcsig.

    A folytatásként ő került fölém. Gumit húztunk, majd szép óvatosan rám ült. Nagyon szűk a hölgy, és nagyon jó érzés, mikor benne vagy. Eleinte felülve lovagolt, majd ahogy fokozta a tempót úgy oda hajolt hozzám és folytattuk a csókolózást, majd fordultunk egyet és végül doggyba kötöttünk ki. Uraim, az a látvány, ami ilyenkor fogad, szebbet kívánni se lehetne. Nekem se kellett több és végül így is lett végem.
  • Elszámolás:

    Előre a megbeszéltt kérte el. Pesti átlag egy nem mindennapi hölgytől.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzés volt 2 év után újra látni. Pozitívan változott ebben az elmúlt időszakban. Sokkal határozottabb lett sexben, de emellett megmaradt az a barátnő feeling, amiért mindig is imádtam Amandát. Hogy vissza megyek-e hozzá? NANÁ.
Happy Massage