• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Félreértés történt, de kedves volt és így is fogadott. Telefonon történt az egyeztetés, beszélgetés után azzal váltunk el hogy következő nap találka. A helyszínen derült ki hogy elfelejtette hogy érkezem de nem kerítettem a dolognak nagy problémát és ő pedig kedvesen megkért hogy 5 percet ha várok és beenged. Én annak vettem, lehet túl sok volt a dolga vagy egyszerűen elfelejtette, bárkivel megtörténik.
  • Megközelítés:

    Belváros, az utcában mindig van egy üres parkoló. Nem volt nehéz odatalálni. A lakás megtalálásában nem voltam biztos de Mara segítőkész volt.
  • Helyszín:

    Egy bérház egy kicsi hangulatos lakása, tökéletesen megfelelő a célnak, Mara tapasztalatából kiindulva tudja hogyan kell berendezni a lakást és hangulatot teremteni. Egyedüli dolog ami hiányzott az a zene volt, de mikor én látogattam meg akkor frissen volt odaköltözve, tehát még volt berendezni való.
    A fürdőszoba tiszta, csak a zuhanyfülke volt számomra kicsi, nem mintha nagy darab fickó lennék, de mikor megfordultam féltem kikönyökölöm a fülke ajtaját.
  • Lány külseje:

    Marát most látogattam másodjára szóval az utolsó találkánk óta nem változott sokat.
  • Erotikus masszázs:

    Marához a szakszerűsége miatt érdemes menni, ügyes, figyelmes, szexy, erotikus, kiváló csevegő partner, szinte bármiről lehet vele beszélni.
    Odafigyel a test minden porcikájára, jártas más szakágakban, nyíltan áll hozzá az új dolgokhoz és szereti amit csinál, ami fontos tényező. Legelőször egy rövid beszélgetés hogy vagy mint vagy, esetleg ha fogyasztok valamit, utána egy zuhany legyen az ember tiszta, ami után ő is lezuhanyzik. Nem szoktam előre megkérni hogy mi hogy történjen, hagyom az ő szaktudására, szeretem élvezni ahogy az ügyes kezei rabjává válok. Én 3 órás programra szeretek hozzá ellátogatni, így nem kell sietni semmivel és az élmény így teljes.
    Felvezetésként mindig a háttal kezdi, utána kezelésbe veszi a kicsit a lábakat, talpat, karokat tenyeret. S közben ötvözi a relaxációs masszázst az erotikussal, nagyon izgató mikor a szexi formás teste hozzásimul az ember hátához, a formás lágyan átsimogat. Szeret ráhangolódni a munkájára és a vendégére, így tudja az ember hogy jó kezekben van. Relaxációs masszázskor nem kézből gyúr, hanem testsúlyt használ. Érintései észrevétlenül csúsznak simogatásba és vissza masszázs technikába.
  • Levezetés:

    Miután megtörtént a lassú, gyengéd felvezetés hason fekve megkért hogy forduljak meg, ezután ugyanolyan gyengédséggel folytatta, de itt már több hangsúly volt az erotikus részen. Engemet teljesen elbűvölt, átengedtem magam az érzéseknek és az ő tudásának, teste érintésének. Mikor fölötted masszíroz van esély hogy tényleg szemügyre vedd és megérintsd, megsimogasd a testét. Mikor kezei már teljesen felizgattak bevetette azt, amitől hát hadd ne mondjam minden akaraterőm ellenére kivégzett. Második alkalommal annyi változott hogy relaxációs masszázs helyett egy kis frissítő masszázst vetett be.
  • Elszámolás:

    A találka végeztekor az asztalon helyeztem el borítékban, szerintem minden rendben volt. Egy kis zuhany, beszélgetés s utána spuri.
  • Összkép:

    Máskor is szívesen ellátogatok Marához, ha épp utazom ide-oda és persze ha ő ráér. Jól éreztem magam nála, érdemes megismételni.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2017-03-04 15:38:02 Eredeti beküldés dátuma: 2017-03-06 22:43:25
Happy Massage