• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre fölvette a telefont, könnyű volt megbeszélni a találkozót. Nagyon erotikus, mély hangon duruzsol, ami az egyik gyöngém...
  • Megközelítés:

    Mind BKV-val, mint autóval könnyen megközelíthető. Én kivételesen kocsival mentem, egyszerű és ingyenes a közelben parkolni.
  • Helyszín:

    Új, nagyon takaros kis lakás egy óriási apartman-komplexumban. Megfelelő, részletes eligazítást kaptam, így nem tévedtem el a folyosókon, engedelmesen fordultam hol jobbra, hol balra, S. útmutatását híven követve. A fürdő nem túl nagy, de jó állapotban van. A szobában tatami és masszázspad, előbbit használtuk csak.
  • Lány külseje:

    S. nagyon vékony hölgy, nekem ez igazából nem az esetem, de lenyűgöztek arányos, elegáns formái. Kecses mozgása van, arányos, gyönyörűen formált kis cicijei, kedves, kerek popsi. A mosolya és a szemei varázslatosak.
  • Erotikus masszázs:

    Közepesen erős masszázst kértem, különös tekintettel az ülő életmód által megviselt derekamra. Szépen végig is dolgozott, ügyesen, technikásan, éreztem, hogy tanulta. Lehetett választani, hogy krémmel vagy olajjal kenjen be. Én illatos olajat kértem. Az egyetlen apró kifogás, hogy kicsit keveset kent rám, ezért néha nem csúszott olyan simán a keze, mint ahogy szerettem volna, de összességében alaposan átdolgozott, fellazította az összecsomósodott izmokat. Nagyon jólesett, teljesen ellazultam. Szentelt időt a karomnak és kezemnek is, ami szintén jót tett, nem is gondoltam volna, hogy ott is vannak gondok...
  • Levezetés:

    A másfél órás program egyik kellemes meglepetése, hogy levezetéssel kezdődik (vagy nevezzük fölvezetésnek?). Sikerült szinte azonnal egymásra hangolódnunk. Barátságos, simulós ölelések, forró csókok, simogatás mindenhol -- "barátnő feeling", mondanám, de sajnos van olyan barátnő, aki nem tud ilyet... ;-) egyszóval remek kezdetnek bizonyult, fenomenális kölcsönös franciával. Elnézést kért, hogy nem VSZ, de megnyugtattam, hogy ez nekem egyáltalán nem fontos, anélkül is lehet kitérőt tenni a mennyországba... Aztán visszatértünk a földre, jött a masszázs (ld. fenn), és egyszercsak azon kaptuk magunkat, hogy átöleljük egymást, elkapott mindkettőnket az örvény, és egy ha lehet, még jobb kölcsönös orális orgiával tettük fö a koronát a randira. Szenzációs élmény volt.
  • Elszámolás:

    Teljességgel korrekt, abszolút megérte. Olyan jól eltöltöttük az időt, hogy csak utána tettem le, bár előre gondoltam adni. Semmi gond nem volt belőle. Extrákat nem kértem, de az alapszolgáltatás is extra jó volt...
  • Összkép:

    Nagyon kellemes, barátságos, ellazulós élményben volt részem. S. lelkéből árad egy őszinte kedvesség, melegség, ami nekem roppant fontos. Pont azt adta meg, amire vágytam, és azt hiszem, neki is jólesett az együttlét. Melegen tudom ajánlani mindazoknak, akik szeretettel és tisztelettel közelítenek a nőkhöz. Nem fognak csalódni.
Happy Massage