• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Kedves Kadarka!

    Köszönöm a beszit, remélem lesz még folytatás...:)

    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Elosszor itt az oldalon utana telefonon tortent a folytatas, reszletesen tajekoztatott mindenrol egy altala mindekettonknek megfelelo idopontott valsztottunk. Par ora mulva mar ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Tomegkozlekedessel mentem 9. kerulet forgalmas helye, van erre minden. Tobb iranybol megkozelitheto, parkolok vannak bar azt nem tudom fizetosok e.
  • Helyszín:

    Uj epitesu lakas, belso kertes epulet. Kapun bejutas csengovel. balkanyar, ujjabb csengo, lift az x emeletere es jobbos ,balos es nyilt is az ajto. Lakas jo nagy amerika konyhas napalis lepcs vezet fel a tetthelyre. Szobaban felhomaj jo nagy tiszta alcsony agy. Furdo nagyon tiszta a tobb
    tusfurdo a meleg vizzel volt egy kis problema mert szereles alatt van, de szolt elore ezert nem ert varatlanul ez nem az o hibaja.
  • Lány külseje:

    Ajton bejutas utan szajkozeli puszi, lenge fekete halo ruhaban fogadott, nagyon csinos lany, mosolygos, van egy eros kisugarzasa amitol jobb kedvu lesz az ember.kedves figyelmes. nagyon jokora mellekkel megaldva, finom, puha a bore, szep szokehaj.
  • Action:

    Furdes utan vissza a szobaba, ledoptam a maradek textilt, o is megszabadult tole es elkezdodott az allo csokcsata, simogatas tapi fel s ala. mikor mar kemenyedest ereztemmeg o is akkor leult az agyszellere es elkedett franciazni, hmm isteni jo volt eleg hamar elmentem volna ezert szunetet kertem ( ez kesobb eleg nagy hiba volt). Gyors hanyatfekves es elkezdem levele haladni a tudjuk hova. Elkeztem nyalni lassan aztan kozben kis ujjazas is akadt. Szepen mikor mar fedeztem felfele hogy hol erek kello csucsponti eredmenyeket a hangok alapjan rakapcsoltam. Ment am a hangoseredmenyes proppeller nyelvezes ugy vettem le hogy sikerult a projekt szamara. Meg is lettem dicserve hogy nagyon jo vagyok dagadt is a majam a buszkesegtol :D Ezek utan nagy kifujasok vegett o vedt kezelesbe. Nagyon finoman csinalja kivetni valo nincs benne bonyalas, melytorkos, beveszi rendesen. Itt lepedte fel a visszafolytas problemaja, mert nem tudtam kelloen kemeny lenni egy aktusra. Kis pihi lazitas, beszelgettunk az elet nagy dolgairol, kibol mi lesz ha nagylesz, jovobeli elkepzelesek, tervek nagyon jo beszelgeto partner, lehet vele kommunikalni rendesen, loktem ulyesegem nevetett, jol elcseveresztunk. Javasoltam a 69et htjha ugy csucsra jarunk mindketten. Szo nelkul alt rendelkezesre. Ez is jo volt, de mivel ido szoritott minket vegul nfvsz lett. nagyon igyekezett ez 5* . csak teleeresztettem szegenyke szajat az utodokkal. Babatorlo letisztitott nagyon profin. ztan zuhany, oltozes kozben folytattuk a jovobeli tervezest, kabat, cipofel egy jo nagy erzeki csok es mentem is.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszeltnel maradtunk ez nem is valtozott, a vegen adtam oda, pesti atlag (bovebb info).
  • Összkép:

    Nagyon jol ereztem magam, mindent megtett hogy jol erezzem magam, odafigyelo szemelyiseg. Igyekezet teren nagyon nagyra ertekelem, cseppet ugy erzi magat az ember mintha evek ota kedves ismerose lenne, Csak is ajanlani tudom. Megeri.
Happy Massage