• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már próbálkoztam őt korábban is elérni, beszéltem is vele, így nem ért meglepetés az újra híváskor.
    Amira pár csörgés után fel is vette, s a másnapra megbeszélt időpontot össze is tudtuk egyeztetni.
    Még mindig kedves a hangja. Túl részletekbe nem mentünk, mivel a korábbi beszélgetés óta nem változott az étlap.
  • Megközelítés:

    Buda egyik forgalmas terétől pár percre található a rendelő. Nekem könnyű volt megközelíteni, igaz a rakpartot sosem lehet kiszámítani, így érdemes időben indulni.
    Parkolásra tessék figyelni, mert vannak elrejtett parkolóautomaták. Hely egyébként van bőven a ház mögött.

    BKV-vel sem okozhat gondot a megközelítés.
  • Helyszín:

    Panel háztömb ixedik emelete. Viszont miután beléptem a lakásba, el is felejtettem, hogy ilyenről van szó.
    Tényleg ízlésesen van berendezve. Szobában szép nagy ágy, tükrök mindenhol, főleg a Kisasszony kedvére, meg azért máséra is. Mindenholt hangulatos megvilágítás, kellemes zene biztosítja az ellazulást, no meg Amira!
    Fürdőben kád, zuhanyfüggönnyel, sok tusfürdővel és minden tisztálkodáshoz való alkalmatossággal.
  • Lány külseje:

    Amira egy csodaszép Hölgy!
    Tényleg mosolyog folyamatosan, meg csacsog - még akkor is amikor épp szájvízzel tele vagyok a számban, csakhogy ne tudjak neki visszaszólni -.:)
    Kicsit meglepődve, mert a képek alapján magasabbnak gondoltam, s emiatt volt pár centi méretbeli különbség köztünk, de természetesen az ágyban ez már eltűnt:)
    Bájos arc, filigrán természet, természetes cicik.......mint a képeken.
    Huncutnak huncut, s amit ad azt szívesen is adja. Pont olyan, mint én - de ez kit érdekel -, szeretünk adni:)
    Egy halvány színű blúzban, alatta szexi fehérneműben várt, s hatalmas mosollyal, igazán dögösen:)
  • Action:

    Miután betértem a kis szentélyébe, úgy mozoghattam, mintha otthon volnék. Ez igazán jól hatott rám, mert elkezdtem vele incselkedni, ami szemmel láthatólag még tetszett is neki, de azért nem adta egy könnyen meg magát. Tudom, ez is a játék része volt, s öröm volt ezt a játékot megkezdeni.
    Lepakoltam, majd bekísért a fürdőbe, hamar magamba is borítottam egy kis szájvizet, s a Kisasszony persze pont ilyenkor kérdezett olyanokat, amikre jól meg kellett volna válaszolnom, de biztos ennek is megvolt az oka. Hamar tisztálkodás, majd vissza a szobába.
    Állva, egymást feltérképezve kezdődött a kis játszmánk, mely során egymás gyenge pontjait keresve csak leheveredtünk az ágyra. Kezelésbe vett, puszilgatott, majd húzódott csak lejjebb, míg elérte a gyenge pontom. Francia tudása kimagasló, mint ahogy a kínzási technikája is:D De természetesen ezt a mi örömünkre műveli. Nyelvét használja rendesen, siklik a szánon ahogy kell, s a környéket sem hagyja kényeztetés nélkül. Csábító szemeivel meg csak fürkész:) Elmondása szerint jobban szeret adni, ami pillanatok alatt le is jön vele kapcsolatban. Aztán csak eltünteti, hol mélyebben, hol kevésbé, hol lassabb tempót diktálva, hol pedig gyorsabbat. Szeretne szerintem kivégezni, de azért sem hagyom magam, közben megállítom, s magamhoz csalogatom. Végig csúszik rajtam felfelé, majd puszilgat, közben a szánk is összeér, sőt, még a nyelvünk is, de nyelves csók csak nem csattan el. Sejtem mi az oka, kapok is rá némi célzást, amit akár el is fogadhatnék.
    Aztán én támadom, végig csókolgatom, kényeztetem szép melleit, majd lecsúszok oda is, ahhoz a babapuncihoz:) Nagyot nevet mikor így szólítom, s mondja, mintha megérezte volna, hogy ez lesz. Nyelvesen veszem be, de csak nem érek vele el túl nagy célt, mert már megint ő akar engem.
    Ismét eltüntet, kínoz, majd gumit kérek és felém helyezkedik.
    Egyedi technikája van, ilyent még tényleg nem tapasztaltam, valahogy oldalról, kicsit nekem háttal, guggolva rám jön, s becsúszok. Így mozog rajtam le-föl, amihez szerintem nem kis energia kell, de a kemény és izmos combjait tapasztalva bírná is vagy 2 napig:) Izgat, szemez, s közben mozog, én meg élvezem ezt a nem mindennapi élményt. Nem is vágyok más pozícióba, hagyom magam így kivégezni, s a jutalmam egy kis törölgetés lesz.
    Kis dumcsi, szomj oltás, majd fájó búcsú a jutalmam:)
  • Elszámolás:

    Mondhatjuk úgy is, hogy nála még a régebbi átlaggal kell tervezni, viszont nagyon is odateszi magát. Van amit úgy kell kikövetelni, a csókot például az istenért sem úgy kaptam ahogy szerettem volna, de asszem ezt direkt csinálta:P
    Utólag rendeztem, nekem tetsző helyre elhelyezve.
  • Összkép:

    Jó volt megismerni őt, mert tényleg nagyot vesztettem volna.
    Szókimondó, s egyben kedve teremtés is.
    Teljes mértékben jól éreztem magam, mondhatnám úgy is, hogy nagyon jól.......mert szerintem lehetne még ezt fokozni:)
    Bátran ajánlhatom a Hölgyet!
Happy Massage