• Bögyös Bestia Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bögyös Bestia Ramóna reagálása

    Kedves smpro!

    Nagyon jó volt olvasni a soraidat!

    Igazán boldoggá tesz,hogy a mi kis hancurunk lelkileg is megnyugvást és feltőltődést jelent számodra(is).


    Köszönöm,hogy időt szántál erre a nagyon kedves és tartalmas beszámolóra.


    Millió csók és Szeretettel Várlak Vissza!

  • Egyeztetés:

    Telefon mindig. Semmi gond.
  • Megközelítés:

    Bkv-val nagyon egyszerű, 4-6 mellett. Én kocsival szoktam menni, parkolás esetenként nem egyszerű, de megoldható.
  • Helyszín:

    Régi építésű bérház. Teljesen rendben van kívül belül. Tetthely kellemes félhomályban, halk, nyugodt zenével. Fürdő is ok. Bár én nem erre gerjedek, aki igen megtalál mindent sztem. Nem számolgattam, de több fajta tusfürdő, szájvíz, szappan, tiszta törcsi. Lehet pancsizni :D
  • Lány külseje:

    Ramóna szép gömbölyű idomokkal megáldott nő. Teljesen megfelel a képein látottaknak. Nyilván aki a szilikonos 47 kilós lányokat kedveli rossz helyen jár, de ez egyértelmű a képekből. Remek móka paskolni a nagy gömbölyű fenekét miközben ő pucsít az ágyon. Cickók is szájba valók...
  • Action:

    Többször voltam már nála. Kb 2-3 éve ismerjük egymást. Mindig elégedetten távozom. Kedves, nyugodt, kiegyensúlyozott lány, nem láttam még nem mosolyogni. Belépéskor puszi, üdítővel kínál. És nem sokkal ezután már kacérkodik is. Simul, tapogat, közeledik. Természetesen feltérképezem én is, hogy miket kapok a kezem közé a következő egy órában. Program megbeszél, fürdőbe el. Adja a törcsit, segít, csacsog.
    Visszaérve kezdődik is a móka, újra kis simulás tapi már az ágyon. Előkerülnek a cicik, adja készségesen a számba, én meg nem nagyon tudok betelni velük. Franciázni kezd, amit nagyon jól csinál. Váltott teknika, bő nyál, mély torok, nyelvezgetés. Remek látvány. Nem siet. Természetesen a melleit is megdugom. Én valahogy jól bírom nála, így hosszú francia után elég nagyot durranok a szájába. Kapok törlőkendőt, ő pedig elmegy rendbe hozni magát. Kis pihi, simogatás, beszélgetés és már készen is állok a második körre. Forgatókönyv hasonló, csak bekéreckedek a punciba is. Hátulról, elölről majd lovagol kicsit. Befejezés ugyan úgy alakul. TP-t sosem tapasztaltam nála.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, viszont majdnem minden az alapban. Előre megbeszéltek szerint a végén. Semmit nem változtat a helyszínen a telon egyeztetettekhez képest.
  • Összkép:

    Remek érték arány. Nagyon jó francia és aki szereti a telt, de formás lányokat, nem fog csalódni.
    Figyeli a vendég minden kérését. Nyugalmat áraszt, így mindig kifacsartan, de mentálisan feltöltődve távoztam tőle. Remek búvóhely a világ elől egy vagy több órára.
Happy Massage