• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR segítségével fixáltunk le egy időpontot, amit később SMS-ben fél órával előrébb hoztunk. Mindhárman rugalmasak voltunk és így mindenkinek megfelelt az időpont. Eredetileg InciFinciNiki lett volna a harmadik fél, de sajnos ő nem ért rá, de Brenda igen, ezért ő jött át Bunny kuckójába.
  • Megközelítés:

    A vonatot választottam ismét, nekem ez teljesen megfelel; de ha valaki másfajta tómegközlekedést akar, akkor ajánlatos a 4-es metrót használni.
  • Helyszín:

    Buny kuckója nem sokat változott azóta amióta ott jártam. A polcrendszer ketté letts zedve és a falakhoz lett állítva; valamint velem is kipróbáltuk az új lényegesen nagyobb ágyat. Bunny utólag megkérdezte, hogy átment-e a teszten, de én erre csak annyit mondtam, hogyha a 4-es parti itt lett volna, akkor lehetne egyértelműen eldönteni.
  • Lány külseje:

    Bunny és Brenda két igazi szexbomba. Mintha csak testvérek lennének. Bunnynál járt a sebészkés, Brendánál az idő mellett a természet adja az alakját. Nőies alkatuk és idomaik megfelel minden férfi álmának. Brenda melltartó-tanga, Bunny pedig egyszerű kis babydollban és hálós combfixben fogadott.
  • Action:

    Megérkeztem, Bunny nyitott ajtót. Brenda még egy fél percig a fürdőben volt. Csókkal üdvözöltük egymást, majd Bunny frissítővel kínált amit későbbre halasztottam. Elvonultam fürdeni addig Bunnyék az ágyra helyezkedtek. Visszatértem és felváltva csókolózni kezdtem velük. Brenda megszabadult a textiltől, Bunnyról, pedig én segítettem le az utolsó ruhadarabot. A ciciket ostromoltam felváltva és simogattam a testüket, ahol csak értem őket. Később lejjebb haladtak a testemen és a velem egykorúval kezdtek foglalkozni egyszerre. Bunny egyszer csak megédesítette a dolgokat, mert egy kevés csokiöntetet csorgatott az egyik mellére amit én lenyalogattam róla. Brenda elterült az ágyon Bunny elkezdte nyalni őt én pedig ciciszexet kezdtem Brendával, amit nem csinált rosszul. Utána elterültem az ágyon Bunny az arcom fölé helyezkedett, míg Brenda gumit varázsolt rám és lovaglóba kezdtem vele foglalkozni. Később fordultunk és hátulról toltam Brendának, bár a szög nem volt jó , mert egy kicsit bénáztunk ebben a pózban ezért szemből folytattuk. Bunny minket nézett és magát simogatta, majd Brendát kényeztette. Cseréltünk és Bunnyval kezdtem foglalkozni hátulról nála a szög valamiért jó volt. Utána fordultunk szemből, de Bunny a lábait felemelte én tartottam őket és így nagyon mélyre tudtam tolni a velem egykorút. Majd gumi le és ismét ketten kezdtek el franciázni. Tűzijátékot követeltek, de én még Bunny popsiját is szerettem volna feltérképezni, ezért a következő helyzet állt elő: Bunny adott egy vibrit Brendának, nekem egy újabb gumit, ő pedig síkosítót vett magához. Miután a lányok rendesen elhelyezkedtek Bunny segített a megfelelő lyukba csúsztatni a velem egykorút. mondta, hogy lassan kezdjem, amit én teljesítettem. Később fokoztam a tempót, akkor Bunny elrabolta a vibrit Brendától és a puncijába tolta, ezzel a mozdulattal létrejött a szendvics. Legalábbis ahhoz hasonlított, de mint tudjuk az igazi szendvicshez két férfi kell amit szerintem mindkét lány átélt már. Utána az ágy mellé álltam franciáztak egy keveset és a fejüket simogattam, majd Brenda köpött párat és végül a melleire élveztem. Még csevegtünk egy darabon és elmondtam Bunnynak melyike a kedvenc fotóm róla, de ő azt gyűlöli, mert hol felrakja, hol leveszi a hirdetési oldalától, de Brenda szerint az egy jó fotó róla (medencés, ahol meztelenül háttal ül).
  • Elszámolás:

    A csokor mértéke nem változott ugyan, de ebben nincsen semmi meglepő. Utólag rendeztük, bár én még szívesen maradtam volna.
  • Összkép:

    Ismét egy nagyszerű élmény velük eltölteni egy órát és szerintem még párszor meg fogjuk ismételni, de az a tény, hogy szinte mindennap párban kérik őket, nehézkessé teszi azokat az együttléteket, amikor csak egyiküket kérik, ezért, ha valaki ilyenre vágyik, próbálja meg jó előre jelezni, ha tudja.
Happy Massage