• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Végig itt a honlapon kommunikáltam Brendával, gyakran nézi az oldalát, könnyen lehet vele itt egyeztetni és igazán rugalmasak voltak Bunnyval.
  • Megközelítés:

    Nagy közlekedési csomópont Budán, ismerős vagyok a környéken így simán a helyszínre találtam. Bkv-val és autóval is pofon egyszerű, rengeteg parkolóhely is van. A konkrét címet üzenetben kaptam és a kaputól telefonáltam.
  • Helyszín:

    Hatalmas panel ház sokadik emelete, ahol szerintem Bunny rendel, de Brenda is otthonosan érzi magát. A lakás kulturált, minden nagyon tiszta, rendezett. A fürdő is, rengeteg tusfürdővel. A tetthely egy nagy nappaliban lévő nagy ágy, friss lepedővel.
  • Lány külseje:

    Brenda talán magasabb Bunnynál, neki nincsenek mű mellei, piercing a száj felett, 1-2 tetkó a testen, szexi fehérneműben vártak mind a ketten. Bunny nekem jobban egyben van, szexibb, szép kemény mellekkel, de tömzsibb, de mind a ketten szexik voltak :)
  • Action:

    Beléptem a lakásba, egyből nagy csókkal fogadtak a lányok, ami nekem kicsit fura kezdés :) de hát ez van, nem voltam szemérmes annyira :) gyorsan mondták, hogy dobjam le a ruháim a kanapéra, Bunny közben töltött nekem egy pohár vizet. Én gyorsan el a fürdőbe, száj frissítés, és igyekeztem vissza a lányokhoz, akik már az ágyon vártak dumcsizgatva. Feléjük álltam, leszedték rólam a törcsit és elindult a jól megkomponált műsor... adták egymás szájába a farkam, kérték, hogy csapkodjam a feneküket közben, ment a dumálás, mélytorok, kényszerfrancia, stb. Később lefektettek az ágyra és Bunny franciázott, Brenda az arcomra ült, szabad kezem közben Bunnyi puncijánál matatott lelkesen, majd cseréltek és Brenda beleült a farkamba, pörgős lovaglásba kezdett.

    A következő póz ami dereng az volt, hogy jött a Bunny póz: én felül, ő oldalt, lábát fogom, közben a lányok röhögcsélnek, dumálnak, tapizik mindenki mindenkit. Jött újra Brenda misszionáriusban majd Bunny kérte, hogy doggyban dugjam meg keményen a fenekét, miközben Brendát újjazom. Gumi csere és felváltva misszionáriusban meneteltünk a végkifejletemig, amikor állva felváltott szopatások mellett átvettem az irányítást és mindkettőjük arcára-szájába nem élveztem.

    Ezek után ők kimentek a fürdőbe, kicsit még pihegtünk, aztán kicsit idő előtt távoztam elégedetten.
  • Elszámolás:

    A lányok egyelőre akciósak kettesben, így ez nagyon megéri szerintem, a végén történt az elszámolás, magamtól egy porcra helyeztem.
  • Összkép:

    Alaposan begyakorolt és megkomponált, igazi porno feelinges, szinte maximálisan full extrás hármas élmény. Odaadóak a lányok, jó fejek, lazák, csak ajánlani tudom őket mindenkinek!
Happy Massage