• Betti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korunk bölcsődéstől szépkorig használt csodáját, a mobilt használtam. Érdeklődésemre /ráér-e és mikor/ örömsikoly volt a válasz eleje: ****kém, szívem bármikor neked. Felröppentettem a másnap reggeli időpontot, kikötve, hogy aznap elsőként boldogíthatom minden porcikáját!
  • Megközelítés:

    A kocsi már automatikusan áll meg a ház előtt. Mivel bármilyen köz-járművel megközelíthető élveink helyszíne, noná hogy kocsival mentem... Mindig találtam parkolót, ami mellesleg ingyenes.
  • Helyszín:

    A boldogság fészke némileg talajszint alatt van, annál kellemesebb, otthonosabb. Több ódámban megénekeltem már az /éppen aktuális/ lak előnyeit, amik megjegyzéséhez min. három talira volt szükségem /patikatisztaság, kellemes légkör, jól felszerelt fürdő stb./, mivel az ajtónyitást követő pillanatban a kölcsönös lerohanásban soha sem volt lélegzetvételnyi időm körülnézni. Ui. ha csókharc közben a farkadat szorongatják, te pedig csiklóvadászaton vagy, nem feltétlenül az enteriőr köti le a figyelmedet...
  • Lány külseje:

    tupír-szőke hajjal koronázott, állandóan nevető arc, kellemesen párnázott alak, csókra, mi1másra állandóan kész száj. Izmos hát, fogásra, tapsikolásra a legalkalmasabb fenék. Méretes ikrek, amikkel nem gond azonnal beszorítani a szájhoz közelítő farkat.
    Izmos combok, amik mindig készek megszorongatni a derekad az orgazmus kéjei alatt
  • Action:

    Nem is tudnám, hol vagyok, ha az ajtó mögül nem repülne rám vendéglátóm, számra tapadva, komoly szívóhatással marasztalva. Dehogy van kedvem ellógni, inkább buzgón ellenőrzöm, megőrizte-e számomra minden zegét-zugát? Nem érhettem a kutatás végére, máris bevonszolt a rudamnál fogva a fürdőbe, ahol a gyors vetkőzés után lefürdettük egymást, ki nem hagyva 1etlen erogén porcikát sem.
    Ha nem vagyok elég éber, már s zuhany alatt vége lett volna az el sem kezdődött szeánsznak, annyira gondosan ápolta le azt, amivel bevonszolt.
    Ledörzsöltük egymást úgy-ahogy', és uccu a baszobába! Itt belekortyoltunk a velkam-pezsgőbe, amit -szokása szerint- nem nyelt le azonnal. Rábukott barátomra, és megkóstoltatta vele is a nedűt...
    Itt kaptam elő a kis mackós flakont, és néhány csepp hazai mézzel köszöntöttem/töltöttem fel száját, mellbimbóit és a kéjbarlangját. Viharos tetszésnyilvánítása -mint később kiderült- nem csak a meglepetésnek szólt, hanem annak is, hogy a hideg méz igencsak görcsbe húzta a nyílásokat.
    Sebesen pengéző nyelvével mézelte meg a számat, amivel mohón szoptam-rágogattam a bimbóit.
    69be fordultunk, hogy barátomat is megédesítse, és én is élvezhessem a mézzel dúsított ízű kelyhet.
    Miután nyelvvel-ujjal sikerült kiváltani örömét, az ágy mellé térdeltem, és hüvelykemmel a csiklóját masztizva egy, majd további két ujjammal elmerültem a méztől /is/ igencsak síkos punciban. Körbekentem a mézet a barlang egyre táguló falán többször is, aminek hatását többszöri rászorítással igazolta vissza. Közben mindkét kezével markolászta csodás ikreit, és ismét jelét adta örömének.
    VVt kaptam, és missziben kényeztettük egymást. Édes-mézes-pezsgős csókot adtunk-kaptunk, míg csak el nem élveztem...
    Vihorászva sasszéztunk a zuhany alá, alaposan eltávolítva minden intim helyről a mézet.
    Bár bizonyára bőven túlléptük az időt, leheveredtünk az ágyra, ahol Betti -biztos ami biztos alapon orálisan ellenőrizte a fürdőbeli f***tisztítás hatásfokát.
    Megittuk a pezsgő maradékát, és cseppet beszélgetve símogattuk a partnerünket.
    Öltözés, tipli, ám mielőtt az ajtó becsukódott volna mögöttem, váltottunk még néhány lágy búcsúcsókot.
    Bis dann, mondja a művelt irokéz főnök...
  • Elszámolás:

    három éve kóstolgatjuk egymást, ám ezalatt az igazán mértékletes csokorba kötött szálak száma nem változott. Mindig előre teszem le -ha nem felejtem el- némi nyalánkság kíséretében- a csokrot, bár minden alkalommal élénken tiltakozik a sorrend miatt.
  • Összkép:

    Remélem, a beszim lejtéséből világos az olvasó számára, hogy egymás örömére tettük, amit tettünk, és itt nem elsősorban az orgazmizáláshoz vezető szexet értem. Nincs klimaxos büntizés/tiltogatás, csak kölcsönös figyelés arra, hogy a másik /is/ jól érezze magát a röpke együttlét alatt.
Happy Massage