• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tini testű lányokat kerestem az oldalakon, de most már nem tini korú, hanem tapasztaltabbat kutattam. Így akadt meg a szemem Cintia hirdetésén a maga 45 kg-jával és a 26 évével. A képek különösen megragadták a figyelmemet, mert a beállítás, a póz természetesnek hatott rám és néhány képen a napozástól eltakart testrészek (ezen belül a formás popsi) halványabb testszíne üdén jelentek meg számomra.
    A telefon egyből sikerült és egy kedves hang tájékoztatott a részletekről, megadva a pontos házszámot és elfogadva az általam javasolt időpontot.
  • Megközelítés:

    Közelben mindenféle BKV járat (hisz itt az aréna), gépkocsival könnyen megközelíthető, szerencsével parkolni is lehet, de nem tudom, hogy fizetős-e a parkolás, mert gyalog mentem.
  • Helyszín:

    A helyszín Zugló egy igen csendes mellékutcája, közel a Papp L. arénához. A kisebb lakótömböt zajos, forgalmas utak fogják közre, de itt csend van, megáll az idő.A ház, újabb építésű, tökéletesen megfelel. Több emeletes (talán 3 vagy 4), a lakásba fel lehet sétálni, nem kell lift. A megbeszélt időpontban feltelefonáltam, felsétálva megnyílt csendben az ajtó.A lakás újszerű, felújított, rendes bútorokkal berendezve. Én csak a folyosót, a baszobát és a fürdőt láttam, minden rendben volt. Baszobában egy nagy ágy a sarokba tolva és a szükséges egyéb bútorok. Az ágy mellett a falon nagy, hosszú tükör van felszerelve, amely villanyfüzérrel van körbe futatva, talán csak ez a fény adta az egész világítást. A tükör akkora, hogy hű képet ad vissza az ágy egész hosszáról és az ott történtekről.
    A fürdő korrekt, minden van, ami kell. Tisztaság mindenütt. (Fürdésem után Cintia kiszaladt egy percre, hogy ellenőrizze, hogy mit hagytam maga után, annak érdekében, hogy a következő vendéget is rend fogadja)
  • Lány külseje:

    Cintia valami (talán) fehér „kombiban” fogadott, valami cseles összedolgozása a melltartónak és a bugyinak. Valami szexis darab, alig tudtam segítsége nélkül lefejteni róla. A kisebb mellű lányokra jellemzően a melltartó páncél keménységű, merev volt. (Le is vettük mielőbb róla).
    Cintia (a képeknek megfelelően) egy igen arányos testű, karcsú lány, nekem szép popsival, lapos hassal, számomra izgató, arányos combokkal, és végül nem utolsó sorban tenyérbe mászó, formás kislányos mellekkel. Szép arcú, mosolygós, bújós.
    Hosszú, sötét hajú, szép arcú, igazi tini lány. Amolyan plázacica. Engem levett a lábamról. Ilyen szép lányt nem kapok meg a privát életemben.
    Bújt hozzám, csókolt. Én meg simogattam ahol csak értem. Selymes, bársonyos a bőre. Fiatal és üde volt.
  • Action:

    Egy darabig az ágy mellett csókolóztunk, simogattam őt, élveztem kemény, formás testét. Aztán kértem, hogy vegye kezelésbe ágaskodó férfiússágomat. Engedelmesen (ahogy kértem) négykézláb feltérdelt velem szemben az ágyra és elkezdett szopni. Haját simogattam, hosszú tincseit rakosgattam egyik oldalról a másikra, hátát simogattam, alányúlva a mellét markolásztam, közben szopattam magam. Néha kértem, hogy erősebben. Cintia bő nyállal gyengéden szopott. Kezével néha megemelte heréimet, morzsolgatta azokat. Pihenésként hasam, ágyékomat, herezacskó tövét puszilgatta, Ezek a meleg, nedves puszik, csókok fantasztikusak voltak.
    A hosszú szopatás miatt megsajnáltam és jeleztem, hogy én jövök a kényeztetéssel. Először úgy fordítottam, hogy szép feneke felém forduljon és széthúzva a farpofákat bele nyaltam a közepébe. Láttam, hogy ezzel inkább hátrább jutok, ezért kértem forduljon a hátára. Széthúztam imádnivaló combjait és hevesen belecsókoltam a nedves kelyhébe, annak tátongó bejáratába. Az édes méz íz mellett valami testápoló narancsvirág illata csapta meg az orromat. Eleinte elcsodálkoztam, sőt megrökönyödtem, de az illat kellemes volt és pillanatok alatt átütött a testnedvek, hüvely mézek természetes és oly annyira imádott illata. Hosszasan nyaltam a hüvel bejáratot, a csiklót, felváltva. Kicsit zavart, hogy nem volt frissen borotválva. Miközben a csiklót nyaltam mutató ujjam a feszes, szoros hüvely titkai után kutatott. Meglepett a szűk és nagy forró hüvely. Ha nem a hüvelyben kotorásztam (keresve a G pontot), akkor előre nyújtott kezeimmel melleit morzsolgattam, vagy vadul dörzsölgettem a felizgatott, nedves csiklóját, Ebben néha az ő segítségét kértem, oda irányítva saját ujjait.
    Megkértem (miután már én is az ágyon feküdtem), hogy úgy térdeljen mellém, fölém hajolva a franciázás közben, hogy popsiját, a kikandikáló puncival együtt a tükörből jól láthassam. Jobb kezem, hátulról a popsi felöl nyúlt be a legelrejtettebb bejárat felé, onnan mélyesztettem mélyen a hüvelybe mutató ujjamat. Egy méterről láttam, hogy tűnik el kézfejem a combok és fenékgömbök közötti nyílásban, hogy mozog ott és szép fiatal test, hogy reagál rá. Természetesen ujjamat nem láthattam, de éreztem Cintia rezdüléseit. Fantasztikus volt, el is engedtem magam, gyorsabb, vadabb szopásra biztattam partneremet a befejezés érdekében. Végül, kérésemre, Cintia vadul, nagyon vadul verte ki a farkamat, így ért véget ez a mozgalmas széansz. Cintia megtörölgetett, itt-ott megcsókolta a testemet, igen kedves volt. Azzal zárta, hogy még játszhattunk volna, kár volt befejezni.
  • Elszámolás:

    A kulturált együttlétért, a szép arcú, testű lány által nyújtotért a pesti átlag felett hajszállal magasabb a rózsák száma.
  • Összkép:

    Egy igen jó testű, szép arcú lányból annyit hoztam ki, amire éppen kedvem volt. Igen kellemes felüdülés volt, ekkor erre volt igényem. Ez amolyan bemutatkozás volt, puhatolózás. Jó környezet, első osztály ú lány, odaadás, kedvesség, pozitív hozzáállás , minden rendben volt. Vissza fogok térni.
Happy Massage