• Nelly

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül egyeztettem első körben. Egy nappal később el is fogadta, így amint elérhető volt az oldal szerint hívtam. Azonnal elértem, és egy nagyon kedves hang fogadott. Gyors egyeztetés, a VTR foglalás vissza igazolása, és már csak várni kellett az esti időpontot :)
  • Megközelítés:

    Szerintem nem nehéz oda találni, én gyalogosan érkeztem, és mivel ismerem a környéket nem okozott problémát megtalálni. Egy irányú az utca, és gyanítom, hogy parkolót esetenként kell vadászni. Amikor este voltam, akkor 3-4 hely volt a ház körül.
    BKV-val is megfelelő megközelítés, a közelben villamos és a 4es metró is megáll. Mindegyik esetében tippre 5-7 perc séta kell csak. Nappal a hely fizetős...parkolás szempontjából :)
  • Helyszín:

    Egy régi építésű ház szuterén része. Bár nem a főkapun kell bemenni Nelly-hez, de ha az ember pontosan követi az utasításait, akkor nem lehet gond megtalálni a be/lejáratot :)
    A lakás maga rendezett és kellemes. A fürdőszoba, tiszta, és mindent meg lehet találni, ami szükséges a higénikus és kellemes együtt léthez. A kapott törölköző tiszta, illatos, rendben volt.
    A szoba tökéletes a légyottnak. Nagy stabil ágy, körben tükrök...szóval szó nem érheti a helyszínt.
    Nincs egyedül, de nem találkoztam senkivel! Minden korrekt és diszkrét!
  • Lány külseje:

    A képek alapján valóban egy kecses, és igencsak csinos, vékony, bár inkább sportos alkatúnak mondanám Hölgy fogad! Amikor én érkeztem egy sexy kis fehérneműben volt. Mosolygós, barátságos.
    A Kishölgy teste makulátlan. Nagyon nagyon finom bőre van. Olyan, hogy a simogatást be se akarod fejezni. Illatos, finom...tényleg! Nagyon nagyon tetszett!
    Mellei nekem pont tetszetős méretűek. Érintése fogása azonnal izgalomba hozza az embert - szerintem - és teste minden más pontja is finom!
    Illatos és ápolt puncival találtam magam szembe, amit szintén nehéz volt magára hagyni...
  • Action:

    Beinvitálás után, ahogy máskor is irány a szoba. Ott még egyszer tisztáztuk a telefonban megbeszélteket. Minden ugyan úgy maradt, így nem maradt más, mint irány a fürdő.
    Gyorsan letusoltam, addig Ő a fürdővel szembeni kanapán várt. Vissza tértünk a szobába, Ő eltűnt kb. 30 másodpercre, s mikor visszatért...szépen megszabadult a sexy fehérneműjétől.

    Egy kis beszélgetéssel indítottunk, miközben simogatás volt terítéken. Abszolút kezdeményező és nem tokostul tör a házba, azaz szépen lassan, apránként végig simogatja az embert, és amikor már érezhetően felhúzta kezdi a kézi kényeztetést.

    Simogatásra simogatással válaszoltam, aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz így elcsattant az első csók. ...és tényleg csók volt. Rendes, nyelves csók, és nem csak úgy kidugta a nyelve hegyecskéjét meg ért össze az ajkunk. A csók után tudtam, hogy jó helyen járok, megkapom azt amiért jöttem :)

    Végül én nem bírtam tovább, elkaptam, hátára fordítottam és először a ciciket kezdtem el kényeztetni nyelvvel, amire jól reagált. Kis sóhajok, felnyögések...tetszett, és be is indított :)
    Végül természetesen megérkeztem a főállomásra, és szembe kerültem gyönyörű kelyhével! Tisztelt MT! A látvány mesés, és csodaszép, érintése még izgatóbb és amikor az ember megkóstolja az ember, akkor a mennyország közelében érzi magát.
    Nagyon finom volt Őt nyelvvel kényeztetni. Az ujjak sem maradtak tétlenek, és ujjal benne lenni...hát onnan már csak arra vágytam, hogy a farkammal is behatoljak.
    Bár orális tevékenységem nem hozott csúcs eredmény, de reakciója alapján remélem élvezte...ki tudja...legközelebb talán sikeres lesz az akció :)

    Fordultunk, és Ő vette kényeztetés alá a szerszámom. Hát...pillanatok alatt kivégzett volna, ha nem koncentrálok arra, hogy el ne menjek, mert muszáj behatolnom mézes barlangjába!
    Nekem nagyon tetszett és finom volt az orális kényeztetése. Tökéletes volt a kéz és a száj harmóniája. A tükörből az egész látvány csak fokozta a dolgot, és úgy érzetem, hogy régen keményítették fel ennyire a szerszámom!
    Fonom, és lágy, de hihetetlenül izgató és fonom volt a tevékenysége. Minden amit csinált csillagos 5-ös!

    Mivel nagyon küzdöttem, hogy el ne durranjak, gumit kértem. Féltem, hogy nem sokat kell majd dolgoznia és el fogok pattanni...hála Istennek nem! Rám huppant és szépen lassan elnyelte az ágaskodót. Nagyon finom érzés és élmény volt! Lassabb tempóval indított és így fokoztuk a tempót. Közben nyakra és szájra is elcsattant egy-egy puszi/csók. Mellei is száj közelbe kerültek, így azt sem hagytam békén. Mennyi volt az egész aktus Nellyvel!

    Szerettem volna pózt váltani, de olyan nagyon jó volt, hogy végül így élveztem a látványt és az érzést, így ebben a pózban lett végem.

    Kicsit várt míg lenyugszom, majd nagyon finoman megszabadított a védőfelszereléstől és finom leápolt. Kaptam én is egy törlőt, majd amit az elején vissza utasítottam, ezúttal kértem: egy pohár víz :)

    Még egy kis beszélgetés, ami oldottabb hangulatú volt már mint az elején, aztán időm lejárt, így irány haza....
  • Elszámolás:

    A bővebb infó alapján megadott, telefonban megerősített egy órás, melyet ahogy manapság hívunk...az új normál bp-i átlag.
  • Összkép:

    Amiért Nelly-t felkerestem a jelzett barátnő feelinges légy ott. Nos ezt 100%-ban meg is kaptam, és Nelly alakja, ténykedése, nekem nagyon bejött. Nagyon nagyon jó választás volt, és szinte biztos vagyok benne, hogy amint lehetőségem lesz vissza térek.
    Csak olyan MT-aknak ajánlom, akik tudják hogy kell bánni egy ilyen tündéri Hölggyel!
Happy Massage