• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Volt már több kudarcba fulladt randi egyeztetésem Cintiával, vagy neki jött közbe valami vagy nekem. Így amikor hívtam telefonon, meglepődött, hogy még nem jártam nála, ezek szerint el voltam mentve. Egyébként egy nappal korábban kerestem, amikor az oldalon jelölte, hogy felveszi. Minden simán ment, készséggel tájékoztatott mindenről.
  • Megközelítés:

    Forgalmas csomópont melletti kis utca. Könnyen odavisz a GPS és tömegközlekedéssel sem nagy kihívás. Parkolás napközben fizetős. Térképen megjelölt hely egészen jó közelítést ad.
  • Helyszín:

    Újabban épített ház lakásában ketten rendelnek, de a diszkréció adott. Fürdőszoba jól felszerelt, van elég választék tusfürdőből. Van szájvíz, fogkefe, fogkrém; nagy, tiszta, puha fürdőlepedőt kaptam. A szobában az ágy célnak megfelel, van légkondi, tükör a falon helyes díszkivilágítással volt felszerelve.
  • Lány külseje:

    Kezdem azzal, ami nem látszik, de a telefonban rögtön kiderül: Cintiának mélyebb hangja volt kb. egy oktávval, mint amit képzeltem, de igazán jól áll neki. A képeknek teljesen megfelel, jó alakja van, selymes bőre, valamint tetkók is vannak, de ezt jelzi az adatlapján is. Sokszor olvastam már lányoknál, hogy másra számítottam az arcnál, hát most én is belefutottam ebbe, ez nem jelenti azt, hogy csúnya lenne, sőt, csak volt egy prekoncepcióm, és egy másképp szép arcú lánnyal találkoztam. Az ajkai kifejezetten csókolni valók. Valami rózsaszín egyberészes cuccban fogadott.
  • Action:

    Először találkoztunk, így megkérdezte, hogy szimpatikusnak találom-e, és szeretnék-e maradni. Mondtam, hogy maradnék, ha ez kölcsönös, szerencsére az volt. Elkezdtem lepakolni a szobában a cuccaimat, mire az első alkalomra való tekintettel szóba hozta a rózsákat. Mivel mindig előre adom, így a farzsebemben lapuló borítékot leraktam az asztalkára, és elhúztam zuhanyozni.

    Egy percre kiszaladt ő is, majd visszatérve megszabadult a magassarkújától, kértem, hogy a textilt is dobja le. Kedvemre való volt, hogy ő kezdeményezte a csókot, ami nem csak szájrapuszi volt, hanem nyelves játék, ez nagyban hozzájárult a BF-hez. Most nekem volt inkább kedvem kezdeményezni, így hanyatt döntöttem, és elkezdtem először a melleit simogatni, csókolgatni, amit jóleső sóhajtozással nyugtázott. Ezen felbátorodva, elkezdtem simogatni a csiklóját. majd engedélyt kértem - és kaptam - arra, hogy bele is kóstoljak. Igazán kellemes élményben volt nekem (is) részem, jól nedvesedő, borotvált puncival találkoztam, Cintia jól reagált a kényeztetésre. Nem vagyok biztos benne, hogy sikerült elmennie, mindenesetre megdicsérte ténykedésemet. Rögtön gumihúzást javasoltam, mert eléggé felhúzott már az ahogy a nyalásra reagált, azonban a gumira a legjobb barátom sok lelkesedést nem mutatott, így inkább kértem egy franciát jelezvén, hogy ez NFVSZ lesz. Nagyon kellemes, inkább barátnős, de helyenként erőteljesebb kényeztetést kaptam, és sikerült maximálisan kivitelezni az NFVSZ-t is, ilyen hosszan talán csak egy lány tartott eddig még a szájában. Szilvi nekem és az utódoknak, majd rögtön hozzám is bújt a kisasszony.

    Már az elején is felajánlott egy masszázst, most éltem vele. Igazából nem ezért járok ilyen helyre, de jól esett. Nem volt túl erős, de úgy éreztem, hogy tudná művelni keményebben ezt is, ha kérném. Inkább csevegtünk közben minden féléről. Miután a vállamtól a bokámig ért, incselkedve végigsimította a heréimet: Hogy érzed magad? kérdés kíséretében. Megfordultam, és egyre jobban éreztem magam, amikor csókolózás közben simogatta, majd verte a farkamat. Rövidesen újra a szájában voltam, és egy baromi jó franciát kaptam. Barátnősen indul, de igazából eléggé felpörgeti magát ahhoz, hogy az ágyhoz szegezzen vele, bár a kezét csak arra használta leginkább, hogy megtartsa a farkam, részben a vizuális inger miatt, kértem, hogy csinálja kéz nélkül, rendkívül jó volt, ahogy tempósan bólogatott, vagy erőteljesen szívott. Kértem, hogy forduljunk 69-be, ezt is jobban bírta nálam, bár ő is elkezdett nedvesedni. Gumihúzás után misszit terveztem, de aznap a gumit elviselni úgy látszik nem volt kedvem, így legközelebb marad ez a rész. Második lövés egyértelműen az én állapotom miatt nem történt, Cintia mindent megtett. Fürdés, kis csvej, búcsúcsók, tipli.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, letettem, ott maradt végig. Annyi amennyi bővebb infóban, vagy telefonban, régi és új pesti átlag között.
  • Összkép:

    Kedveltem Cintiát, mert jó társalgó, és még jobb szerető. Érezhető, hogy szeretné magát is jól érezni a találka alatt, de fontos neki, hogy minél elégedettebben távozz. Azoknak ajánlott inkább, akik a barátnő feelinget keresik, és gyengédséggel tudnak egy lányhoz nyúlni.
Happy Massage