• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, egyszerűen, könnyedén, problémamentesen. Néhány csengőhang után felvette és a részletek egyeztetése után indultam is.
  • Megközelítés:

    Forgalmas helyen van a"rendelő". Busz, villamos a közelben és a parkolás is megoldható. A ház előtt fizetős de egy percnyi sétára ingyenes, szóval a megközelítési lehetőség tökéletes.
  • Helyszín:

    Modern, új építésű házban van a lakás. Mindenhol minden új és használható bent a kecóban is. Nagy rend, tisztaság és tökéletes a higiénia. Szépen berendezett, ízléses bútorok és használati tárgyak. A fürdő állapota tökéletesen megfelel a felfrissülésre és a szépítkezésre. A helyszín megfelel a "rosszalkodásra".
  • Lány külseje:

    Filigrán, vonzó, csinos leányzó Vivien. Amit leír ott plasztikázva, de semmi túlzás és minden remekmű rajta. Magam részéről az első pillanatban beindultam tőle, és amikor levetkőzött ez az érzés még fokozódott. Most sötét a haja, bőre simogatni-való. Arca helyes, az ikrek meg vadítóak. csiklója szép, domináns várja a páciens nyelvét erőteljesen. Popó kemény, feszes markolászni való. A "hősnőnk" nagyon rendben van, kívánatos, csábító, szeretni-való!:-)
  • Action:

    Belépvén sötét színű, csábító kombiné-szerű ruhában fogadott, amely kiemelte jó alakját és bepillantást sejtetett az ikrek világába is. Éreztem, hogy kedves, aranyos és ha szereti a szexet, akkor bajom nem lehet. Jelentem NEM LETT!

    Zuhanyozni mentünk külön-külön és az ágyon találkoztunk immáron mezítelenül. A varázslatos látványt materializáltam és csókolózás közben kezeimmel mindenfelé elkalandoztam. Arc, nyak, fül,cici, hát, lábak mind kaptak a jóból egy kicsit. Kiélveztem, hogy egy ilyen csuda leányt ölelgethetek. Mennyei érzés volt. Elindultam délre, félve, hogy miképpen fogadja egy "NYALIGÁTOR" ténykedését, de félelmem alaptalan volt, mert kimondottan élvezte ténykedésemet. Csiklója nagyon szépen kiemelkedett, könnyen elérhetővé duzzadt, öröm volt izgatni kézzel szájjal. A kéj még szebbé tette az amúgy is bájos orcáját.
    Ezután magához ragadta a kezdeményezést. Hátamra fektetett és minden igényt kielégítő, nyálas, mély- torkossal fűszerezett NF következett. Keze sem pihent, azaz zacsizott, ráhúzott ahogy kell, úgy varázslatosan. Mámorító volt, így kértem a kotont. Amikor fent volt akkor kaptam egy megerősítő gumis franciát és háttal beleült. Kelyhe redői szépen, melegen körbevették a "velemegykorút". Megkértem, hogy forduljon meg. A cicik előttem ágaskodtak és adták magukat a markolászásra. Dinamikusan, ütemesen mozgott csípője, így már éreztem is a végem. Le szakítottuk a gumit és némi orál, ciciszex és kézimunka segítségével rárobbantam a varázslatos "ikrekre". Mennyei volt, bizton állíthatom!:-)

    Kellemes beszélgetés következett majd lejárt az időm, sajnos megint egylövetű maradtam. Na sebaj van ez így. Tisztálkodás és öltözés után indulás következett!
  • Elszámolás:

    Korrekt, a budapesti átlagnál kicsit magasabb, de az extrákkal együtt, amit megkaptam az alapban reális. Mindent nagyon magas szinten művel, tehát az érték kérdése a válasz az hogy IGEN!
  • Összkép:

    Felettébb csinos, bájos teremtés. Tényleg fontos számára a partnere, mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobbat nyújtsa. Mindenki figyelmébe ajánlom mert aranyos és kedves, valamint odaadó!:-)
Happy Massage